Inlägg från: Mandala |Visa alla inlägg
  • Mandala

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    JennieG: åh tack! Det är märket Bellice, modellen heter bara tyll. Köpt i Jönköping


  • Mandala
    VI20130831 skrev 2013-02-27 14:32:37 följande:
    Mandala, SÅ fina inbjudningar!!!! Kikade på din sida. Själv vill jag ha nåt liknande men har varken photoshop eller nåt annat program. Letar med ljus och lykta efter nåt snyggt nu!
    Så glad jag blir. Känner att nog inte alla gillar den stilen men det är precis vad både jag och mannen har fastnat för. Jag tror vi kommer bli nöjda när de är helt klara. Photoshop har varit min vän i många år! Tänker du att du ska göra de själv eller beställa helt klara? Jag tänker att man kan göra nåt liknande i word också.
  • Mandala
    Erika83 skrev 2013-02-27 18:01:26 följande:
    Mandala: Vi har skrivit namn, plats, datum, tid. Sen står det var festen är, o.s.a och våra telefonnummer. Sen är där en bild på kyrkan vi ska vigas i. I infobladet står att det är barnfritt, att vi önskar oss resepresentkort, anmälan om tal görs till toastmadame/master o vägbeskrivning till festlokalen från kyrkan.
    Det är ungefär vad jag fått med också, skönt om man inte missar något viktigt så det slipper bli allt för många frågetecken för gästerna.
  • Mandala
    Alvstina skrev 2013-02-27 21:22:58 följande:
    Har ni bestämt vad ni ska ha för brudbukett än? Vilka blommor och färger?
    Jag har bestämt att jag vill ha en bukett med plockade sommarblommor. Förra året gjorde jag i ordning en liten rabatt i trädgården som jag kallar brudrabatt, jag har planterat ett par rosor och lite annat fint som jag hoppas och önskar blomma lagom till bröllopet så jag kan använda mig av dessa också. Jag tänker mig ljusa blommor, inte så mycket grönt i. Kommer försöka göra buketten själv eller med hjälp av en vän.
  • Mandala
    Ingblå skrev 2013-03-04 17:11:07 följande:
    Jag börjar bli lite stressad med inbjudningskorten! jag skulle vilja sätta min prägel på dem och designa dem själv, men hur gör man? köpa papper och skriva ut i skrivare känns lite tidsödande då vi har ca 60 inbjudningskort! Är det någon som bett ett tryckeri om hjälp? Har hört att Indesign är bra och att det finns någon gratisversion som man kan ha en månad, någon som har erfarenhet?
    Vi har "designat" vårt i photoshop och min man jobbar på ett tryckeri så han har kunnat be några av hans kollegor (han jobbar inte själv på den avdelningen) att skriva ut på tjockt papper. Det ser helt plötsligt mkt proffsigare ut Vi skriver ut ett papper med fram o baksida i stl C5. Idag ska de skrivas ut! Spännande.
  • Mandala
    Grundell skrev 2013-03-04 20:35:06 följande:
    Vi hade beställt inbjudningskort och idag kom de Med spänning öppnar vi lådan och till min förvåning så blir min komentar -Vad tusan är detta? Då har vi inte fått våra inbjudningskort utan några som heter Sara & Johan hmmm Vad besviken jag blev Så det blir att ringa till www.kortdesign.se i morgon och se hur vi löser detta nu.
    Men fy så retligt! Då kanske det är nån mer som blivit lika besviken. Hoppas att de fixar till det på en gång så ni får rätt så fort som möjligt.
  • Mandala
    sansun skrev 2013-03-07 10:51:17 följande:
    Pep precis till i mobilen, sms, från Posten! våra inbjudningskort har kommit!!!!!!!!  Skrattande TJOHOOO!!!!! 
    Vad roligt! jag tror att våra kommer idag med. Men de kommer hem med mannen i så fall, de skulle skrivits ut tidigare i veckan men han som skulle göra det var så klart sjuk. Men idag skulle det bli klart. Måste ta och köpa kuvert och det andra som ska vara till de närmsta dagarna, jag vill att de ska komma ut innan nästa v är slut. 
  • Mandala

    Sitter och velar o velar. Jag trodde att vi hade bestämt oss för att ha buffé på festen, men så började jag tänka att det kanske skulle vara trevligare med 3-rätters. Nu kan vi inte bestämma oss. Det känns som man kanske bör bestämma det snarast för att inte det man väl väljer sen ska vara uppbokat redan.

    Har för mig att det har varit uppe i tråden innan men jag frågar igen. Vad blir det i matväg för er? Varför blev det så?


  • Mandala

    Både jag och mannen älskar småplock och göra ofta små tapastallrikar hemma. Jag har så svårt att bara välja en rätt, det finns så mycket gott på menyerna på bufféerna. Jag tror att om vi väljer 3-rätters e det nog för att jag tänker att det är många gäster som tycker det är finast. Åh så svårt...


  • Mandala

    Idag var vi och pratade med en cateringfirma, och bestämt oss för att det bli 3-rätters från dem. Men vi har inte bestämt menyn än. 

    vad kommer ni ha för vegetarisk meny? Jag tycker det är så svårt att bestämma just det vegetariska, att det ska bli lyxigt, mättande o gott. 


Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!