Inlägg från: Mandala |Visa alla inlägg
  • Mandala

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Cathelica skrev 2013-03-26 10:07:13 följande:
    Nej, vi har ingen vegitarian eller annan med spesialtkost :)
    Ah ok, då låter det kanon
  • Mandala

    Ni som har 3-rätters, vad har ni på menyn? Nu har vi bestämt oss för det, men har inte bestämt menyn än. Vi (m2b o jag) gillar rött kött, men funderar lite på om det är många som inte gillar det. Jag vet några runt oss som inte gör det. Är därför lite nyfiken på vad ni har för meny + kött.


  • Mandala

    Har inte skrivit här på länge. Följer fortfarande med i tråden ändå. Jag tycker att jag/vi som så länge vetat vilken dag vi ska gifta oss borde ha allting klart nu. Men inte alls, jag känner mig rätt stressad nu och ändå sitter jag här och gör ingenting.

    Lite småjobbigt är också att vi inte hittar någon som kan sjunga i kyrkan. Har frågat runt överallt och alla vi känner tror jag och ingen kan eller vill. Det är kanske inte lika kul att sätta på en skiva, men det skulle ju vara kul om vi fick med en låt som är så viktig för oss.

    För övrigt så är listan fortfarande lång över vad som är kvar att göra. Men det allra viktigaste är klart, så gifta blir vi. Något som både jag och mannen har svårt för är att skriva nåt om alla gäster, måste man det? Jag vet att man inte måste men bör man? 


  • Mandala
    kj79 skrev 2013-06-12 17:38:40 följande:
    Klart man inte måste skriva om alla gäster! Var hade ni tänkt göra det? I sång/fest-bladet eller? Det kan ju dessutom vara rätt svårt också. :P
    Ja isf skulle det bli i festhäftet. Skriva hur vi känner gästen o sen något mer. Men jag tror det blir svårt att komma på något om alla utan att det blir för stressigt.
  • Mandala

    Plockade lite blommor i helgen bara för att komma igång med inspirationen lite, så här såg första buketten ut,rosorna köpta, det andra plockat i brudrabatten. Denna tog bara några minuter att sätta ihop och den riktiga buketten måste jag ju göra mer noga och utan en massa blad. (Vet att det betyder otur att göra sin egen bukett men jag tror jag gör den själv ändå, eller om det är nån mer med som knyter ihop den). Mobilfoto.

     


  • Mandala
    Helipa skrev 2013-06-24 23:32:44 följande:
    Vilken fin bukett!

    Men kommer du hinna binda den själv på bröllopsdagen? Blir det inte bara ett till stressmoment? Min svägerska tänkte att det skulle vara romantiskt att plocka ihop och binda sin bukett själv på bröllopsdagen, men glömde totalt bort det när dagen kom och fick i sista sekunden skicka en kompis till närmsta ica köpa en av deras buketter. Funkade visserligen lika bra, bukett som bukett, men hon sa sen att hon ångrade att hon inte hade bett nån annan göra det...
    Tack Helipa =) Jag tänkte göra buketten dagen innan. Så nu tänkte jag att jag testar lite o ser hur de ser ut när de stått i vatten ett dygn. De höll sig bra, bäst står lammöronen som fortfarande är fina. Så det som behöver göras är att linda stjälkarna samma dag, det tänkte jag be någon annan göra. Kanske svärfar. 
  • Mandala

    Gör ni vigselprogram?

    Vi började pyssla på ett igår, försöker göra det enkelt så vi blir färdiga. Hoppas ha vigselprogram o festhäfte klart efter helgen. 


  • Mandala
    sommaren13 skrev 2013-06-26 17:59:47 följande:
    Japp det kommer vi göra Vi har mallen klar, så vi behöver bara skriva ut det i augusti. Vi ska bara pyssla klart festprogrammet och det skriver vi ut i augusti oxå, skrivaren lär väl få fnatt
    Vi ska skriva ut dem på m2b´s jobb och den som skriver ut dem går på semester så vi måste få de klara väldigt snart. Lite stressande. Mannen känner ff att han inte tycker att vi ska skriva om alla gäster för att vi inte hinner + att han har så svårt för att skriva om sina. Funderar på om vi skulle kunna göra något enkelt där vi bara skriver vilka som är mina släktingar o hans o vilka som är vänner.
  • Mandala

    Jag vet när svensexan kommer vara, den bestämdes efter mitt o mannens schema. Vet också att det tyvärr inte alls kommer så många på den men jag tror de får en trevlig kväll ändå. Många av våra nära vänner bor 30 mil bort så det har varit svårt för dem att komma både till svensexa o bröllop, känns viktigare till bröllopet.

    Möhippan gissar jag att den blir lördagen innan bröllopet, en känsla jag har o när jag kollar på våra schema är det nästan bara den som vi inte har uppbokat.

    Nu ska vi försöka sätta oss o börja med festhäftet, jag tror inte vi egentligen har så mkt att skriva i häftet. Menyn kommer finnas med...sen vet vi inte riktigt vad vi väljer att ha med.

     


Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!