Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    haha ja där ser du. mer än man tror. jo jag har också den tidningen men jag använder faktiskt inte något utav det där utan jag har alla listor i dokument i datorn.
    Men en mapp skulle nog jag faktiskt behöva om jag ska vara helt ärlig. Måste nog skriva ut en del saker och så. men det får bli sen. Dock måste jag nog säkerhetskopiera för min dator håller på att lappa ihop. Måste nog ha en ny sådan också.

    Haha jodå nog ger jag mig ut ibland. ;) vaser och sånt går inte riktigt att hitta på ebay för dom som finns finns oftast i usa eller så och då skickar dom bara inom usa så där är det rätt kört. Så nej jag måste ge mig ut som alla andra vanliga dödliga och hitta på det vanliga sättet. Kors i taket eller vad man säger. men plötsligt händer det vet duFlört
    Haha klart du måste retas lite. det är väl det du lever för va?

  • Pagnie

    okej ni vet tjejer när vi pratade om sängar förut för ett tag sen? Och vi tyckte att en säng för 40 000 kanske var liiiiite dyrt?
    Ja hur som så råkade jag och min kära man spontant köpa en ny säng idag. Och ja vi föll ju för tempur så klart med dosor så man kan höja och sänka ni vet. Nu tycker inte jag att 40 000 lät så dyrt längre, vi fick punga ut 50 000 för vår :S
    Hoppas verkligen att det är värt det.

  • Pagnie
    kitkät skrev 2012-12-22 16:39:36 följande:
    Den siffran vi diskuterade då var 70 000 kr, och inte 40 000 kr. Vi tyckte att 75 000 kr för en säng var lite väl dyrt. Det var en radiostyrd säng som jag och min blivande hade varit och tittat på. Men ja, allt är relativt... Om man har råd så tycker jag absolut att det kan vara värt att köpa en säng för både 20, 40 eller 150 tusen. Jag skulle hellre lägga ner extra mycket pengar på en säng än en soffa t ex. Dessutom så spenderar man typ halva sitt liv i sängen, så jag tycker faktiskt att om man ska lägga extra krut på någonting i hemmet så är det just en säng. 
    Så ni verkar ha gjort ett bra köp! Hoppas ni blir nöjda :)

    Vi ska också börja titta ordentligt på sängar snart.  
    haha ja hur som så var det mycket dyrare än det var tänkt och jag hade inte ens tänkt köpa en säng nu. det bara blev så men det känns bra i alla fall. Nu kommer vi att sova sååååååå gott.
    längtar så tills vi får den nu. bara ca 8 veckor kvar. nedräkningen börjar........nu!
  • Pagnie

    äntligen goli is back. haha.
    ja jag har ju kommit en bit med sofreh aghden faktiskt. var och kollade i lite affärer här om dagen och hittade vaserna vi skulle ha. dom hade samma vaser fast i massa olika utformningar och storlekar och inte var det speciellt dyrt heller så dom kommer vi köra på. dock är dom enkla vanliga genomskinliga vaser men tänkte att man kan ju utsmycka dom som man vill sen.
    så nu jävlar häner det grejer. en del saker kommer vi beställa hem från iran också då vi vet massa folk som ska dit.

    åh vad roligt att ni söker i eskilstuna. hoppas ni hamnar här då blir jag mer än nöjd. haha. jadu det var en bra fråga. jag kan kolla runt lite i alla fall så får man väl se. hoppas på att dom har behov av det i alla fall. skulle inte ha något emot att jobba mer er hela sommaren.

    dawul zurna i det kurdiska i alla fall spelar typ hela tiden när det inte är något annat. när man ska till kyrkan, från kyrkan, i lokalen när dj inte spelar osv osv.
    väldigt roligt faktiskt och bra att dansa kurdisk dans till.

  • Pagnie

    jag kan absolut kolla. ska dit i morgon bitti så kan kolla då.
    men fan i helvete säger jag bara. jag tror jag håller på att få visdomständer nu. i helvete vad ont det gör. känns där visdomständerna ska sitta så att säga, i tungan, i kinden och i halsen. förslag tack?

  • Pagnie

    Goli jag kollade med en läkare och jag har två namn. En till den som anställer på kirurg kliniken och en för medicin. Tydligen så anställs ingen direkt på akuten. Utan man anställs på kliniken. Men son sagt har två namn. Skriver dom sen. God jul på er tjejer.

  • Pagnie

    Pernilla Westerberg anställer på kirurgkliniken och vi tror att han som anställer på medicinkliniken är Krister Magnusson.
    Men läkaren jag pratade med sa att man kunde gå in på hemsidan för MSE mälarsjukhuset eskilstuna och sen kolla på de olika klinikerna och sedan kolla vem som var klinikchef. är den personen som anställer läkarna sen. Så gå in och kolla.
    För jag SKA ha er i eskilstuna. Haha

  • Pagnie

    nu har vi flyttat och det gick jäääätte bra. Men jag tror att igår när vi flyttade så slog det min sambo att det snart är dags för barn. tror han blev lite smått nervös faktiskt. Lite rolitg att se. haha

    Men tyvärr har vi inget internet nu så jag kommer inte skriva så mycket. förhoppningsvis återfår vi det i nästa vecka. Så nu får ni klara er utan mig ett tag. lite kommer jag nog in ibland.

  • Pagnie

    ja nu är det inte mkt kvar. han är riktigt nervös nu. inte för bröllop men för bebis. oj ja nu har jag tappat räkningen faktiskt. får ta och räkna på det idag när jag slutar jobbet.

    sorry att jag inte skriver så mycket. inget internet än tjejer. men i morgon ska vi ringa

Svar på tråden Orientaliskt bröllop