Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    haha du man tycker inte om dom första året för dom förstör sömnen och skriker, bajsar och äter bara.
    men du kan ju tycka att det är roligt ändå och hålla tummarna för att det går för oss på första försöket. ;)

  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-01-08 12:20:19 följande:
    Haha. Självklart önskar jag er all lycka med barnalstrandet! Du får hålla oss uppdaterade på den fronten också... Jag inser nu att det här kommer bli en barn-tråd mer än en bröllops-tråd! Fyfan! Tungan ute
    inte då. det kommer vara bröllop mer än barn jag lovar. men jag ska hålla er uppdaterade om allt med ägglossningar och mens osv osv. ;) hahaha
  • Pagnie
    goli skrev 2013-01-08 13:52:02 följande:
    Hahaha! Sköna ni e, tjejer! Snackar om befruktning o att överge sina ungar... Jag o fästmannen brukar oxå skoja lite om det... typ om vi skulle få barn som vi inte tycker om, e det okej att mobba dem då? Skrattande

    Haha, nä skämt åsido, längtar såååå! Däremot ser jag inte fram emot tonårsperioden... kommer bli tufft! Om inte man bara kedjar fast dem hemma så man har koll hela tiden! Jag kommer bli en övernojig morsa som kommer följa mina barn till skolan tills de e 19!

    Mandis, du berättade att du fixade ditt hår hos Fadi inför förlovningen men inte bröllopet. Får man fråga varför? O har du bilder på din håruppsättning som han fixade?

    Förresten, tjejer, har ngn hört något om hur det gick för Tillan? Lyckades hon boka lokal till sist?
    haha skoja inte. man vill bara att det ska gå snabbare så att man får bli gravid någon gång. nu väntar man ju bara. en evig jävla väntan. jag vill vara på smällen nu helst igår. men nej 100 dagar kvar innan man får köra igång. bajs på det
  • Pagnie
    Mandis skrev 2013-01-08 21:18:52 följande:

    Pagnie, ja jag vill ha barn...SNART =)! Samtidigt känns det lite läskigt med tanke på att vi har det så bra och bekvämt nu haha. Min man vill oxå ha barn, men har inte lika bråttom som mig...så vi försöker kompromissa! Men förhoppningsvis blir det kanske en liten i bebis i magen under 2013 ;)


    ja men då kanske det blir du och jag då Mandis. eventuellt kanske goli också. hoppas kan man ju göra att vi kör alla tre. :D
    Men ni har inte bestämt något startdatum eller så?
  • Pagnie
    goli skrev 2013-01-09 17:58:45 följande:
    Pagnie, klart jag e med på det! Blir i sep okt någon gång. Får hoppas det går fort oxå, hahaha!
    låter bra. jag börjar bli nervös för idag tjejer så har vi gått ner på tvåsiffrigt. så nu är det endast 99 dagar kvar. kan ni tänka det? fast jag vill ju köra nu, men ändå inte. haha. usch så spännande.
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-01-09 22:54:20 följande:
    Idag har jag frågat min andra tilltänkta brudtärna och hon svarade glatt jaaaa! Så nu har jag mina båda brudtärnor klara & redo. Nästa helg har vi bestämt att dom ska komma till Örebro så ska vi titta på brudklänningar, sen fortsätter jakten i Sthlm. Men vi börjar i Örebro, eftersom båda ska komma hit då ändå. 

    Och igår träffade min fästman sin tjejkompis som är otroligt duktig på att sjunga & spela piano... Han frågade om hon vill sjunga för oss i kyrkan och hon svarade också glatt ja! :) Vi vill att hon ska sjunga "Kent - utan dina andetag". Kent är mitt favoritband och just den låten betyder något för oss. 

    Så nu kan jag checka av lite till på min lista, haha. 

    Jag & fästmannen satt och pratade om bröllopet precis... Han är tydligen jätte orolig att jag ska bli helt förstörd
    om något går fel på bröllopsdagen, med tanke på mitt kontrollbehov. Han försökte ställa in mig på att saker och ting KAN gå fel och att det säkert kommer vara något under dagen som inte blir PRECIS som planerat.
    Jag citerar honom: "Jag är jätte orolig att bröllopet kommer sluta med att du sitter på hotellrummet och gråter förtvivlat över att något gått fel under bröllopsdagen. Du får ställa in dig på att kameramannen kanske svimmar, att bilen kanske går sönder på väg till kyrkan/lokalen, att det regnar hela dagen så vi inte kan ta några utomhusbilder på oss eller att folk blir så fulla att dom dansar på borden. Om du ställer in dig på det, så blir du inte besviken sen". Hahahaha.... 
    hahahahahaha.....klockren man du har då!!
  • Pagnie
    goli skrev 2013-01-10 12:19:22 följande:
    Pagnie, förstår att du börjar bli nervös. Det e ju snart allt händer för din del! Jag börjar oxå bli lite smånervös. Saken e den att det har tagit lite tid för mig att inse och smälta det faktum att det är 2013 nu. Först gick det upp för mig att vi tar examen i år o sen att vi gifter oss i år... och det var inte förrän efter att jag skrev till dig att vi ska börja försöka i sep el okt som jag insåg att det är ju oxå i år!!! Yikes! Får fjärilar i magen när jag tänker på det! Glad
    exakt det jag menar. det är helt galet. giftemål och barnverkstad på samma år. inte illa. med mannen i ens liv också.
    jag är sjukt nervös men jag vill börjar försöka nu ju. men som sagt det går ju inte riktigt. och jag vill inte ha decemberbarn. helst vår. helst april typ. men man får ta det man får i och för sig.
    men nu skulle jag lätt kunna snabbspola till april faktiskt. eller juni ännu hellre.
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-01-10 14:29:22 följande:
    Haha, ska vi ha mamma-träffar sen? :) Ni kommer säkert hinna få tre, fyra, fem barn innan jag ens börjat fundera på att skaffa det första barnet.

    Hur går det för er då, brudar? Med bröllopsplaneringen alltså, inte barnalstrandet!  
    haha okej så många ska vi nog inte ta så nu får du ta det lite lugnt ;) haha.
    ja lätt att vi ska ha. en gång i veckan minst. ;) som sagt jag har ju inte så långt till örebro och goli kommer ju bo här någonstans också.

    det står rätt still nu men fan jag blev pepp på att beställa lite saker. ;) måste kolla ebay nu när vi flyttat då jag faktiskt får beställa lite.
  • Pagnie
    goli skrev 2013-01-10 22:45:54 följande:
    Pagnie, din e-bay junkie!!! hahaha! varje gång det står still o du blir otålig tar du till e-bay! Ja, passa på nu för när dina 5 ungar kommer du inte ha ngn tid!

    Glömde berätta för er att vi vart så otåliga o har redan delat ut inbjudningskort till några av våra vänner här, hahaha! svårt att veta vad man ska göra av korten när de ligger framför näsa på en, liksom. O korten blev riktigt fina, så otroligt nöjda!
    haha ja jag vet men vad ska jag göra. bara att gilla läget och inse att jag är en ebay junkie som du så fint uttrycker det. köpte för övrigt lite bebisskor därifrån också och dom var jättefina. så ebay is the shit. och etsy så klart. inte mycket att klaga på där inte.

    haha här var vi snabba. men varför inte liksom. dom ligger ju bara där annars ;)
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-01-10 22:46:16 följande:
    Pagnie, 
    Haha du och din jävla ebay. Vad ska du beställa nu då? Har du beställt paraplyt ännu? Jag vill också beställa det paraplyt... Men vill veta först om det är vattentätt eller inte, vill ju inte ha ett ihåligt paraply.  Kan inte du berätta när du fått hem det? 

    För mig står det också rätt still, men om du läser i mitt inlägg ovan, sista stycket så ser du att vi idag har bekräftat bokningen med Djn. Så NÅNTING går framåt ändå... 

     
    ja jag ska ta och beställa hem det nu tänkte jag. är liiiiite seg bara. :D men jag låter dig veta när det kommit.
    det är bra att någon av oss får något gjort vad det gäller bröllop. Som sagt jag är laaaaat.
Svar på tråden Orientaliskt bröllop