• goli

    Orientaliskt bröllop

    Hahahaha, vad söta ni är! Vi måste ju komma på ett namn också... finns det ingen feminin variant på de tre musketörerna?

    Borde plugga nu, har 2 prov imorgon men ORKAR INTE! Skrattande

  • goli

    Kitkät, vilka vackra klänningar! Hoppas du hittar det du söker! Alla e jättefina men speciellt nr 3 och 4... Glad

  • goli

    Vad roligt, Kitkät! Äntligen! Yaaaay! Vi vill ha BILD BILD BILD!!!!

  • goli

    Kitkät, hur kändes det när du provade den? Och hur känner du inför den andra klänningen du provade? Vet inte hur den ser ut men klänningen du köpte är underbart vacker iaf!!!

  • goli

    Kitkät, är det beslutsångesten som kommer fram igen? För om du verkligen e osäker så tycker jag du ska prova båda klänningarna igen. Oftast hjälper det att gå tillbaka efter ett tag o prova samma klänningar, blir nog lättare att bestämma sig då.

    Förtsår ditt dilemma, den andra klänningen var också jättevacker. Men av det du skriver så verkar det som att du inte riktigt ville köpa den? Så ring drottningg o fråga hur det blir om du skulle beställa den. Man måste väl ha rätt att prova en klänning innan man köper!

  • goli

    Shit, tjejer! Har ni läst tråden om "kinaklänningar WTF"? Blir så jäääävla förbannad alltså så jag kokar! Behöver någon som lugnar ner mig... Kräks

  • goli

    Hahaha, Kitkät! Du låter arg! Förstår dig verkligen... men det är väl inte försent att lämna tillbaka klänningen du har köpt? Helt seriöst, om du känner så nu så låter det som mer än bara beslutsångest. Du vill inte stå där på din dag o tänka: tänk om jag haft den andra klänningen...

  • goli

    Kitkät, inget att be om ursäkt för o du dra inte alls ner stämningen! Det är det vi finns till för! Men faktiskt, din mamma sa precis det jag tänkte. Du kan ju alltid sälja klänningen! Var den väldigt dyr? För det låter inte alls som att du har köpt THE dress! Vet att du känner att det är jobbigt nu men det kommer att lösa sig. Vi får helt enkelt slå våra kloka huvuden ihop o så kommer vi på något!

    Är det stor prisskillnad på de två klänningarna? Och förresten, du har ju ännu inte provat den andra klänningen från drottningg. Du kanske ska prova den först och om du verkligen gillar den så får du börja fundera på att sälja den du har köpt nu osv...

  • goli

    Oj, den var sjukt vacker, Kitkät! Så det låter som att du bestämt dig..? Skrattande

Svar på tråden Orientaliskt bröllop