• goli

    Orientaliskt bröllop

    Juventina, vad kul att du hittat din klänning! Om du vill dela med dig får du gärna lägga upp en bild och visa oss! Pagnie, jättesöta askar! Förlåt att jag e seg men vad kommer de att innehålla? Suzanna, välkommen till oss! Hahaha! Nu e vi alla nyfikna på vilka ni är! Det roligaste är att jag oxå gifter mig den 3e augusti i stockholm, närmare bestämt i white palace som ligger i spånga. Var ska ni gifta er? Jag ska sminka mig hos make up store, där man får konsultation samt produkter för 500 kr. Kostar totalt 1500 kr. Sen ska jag fixa håret hos Karam som jobbar i Stinsen, Häggvik. Han vill ta 2700 men jag tänker pruta, haha!

  • goli
    Pagnie skrev 2013-02-18 18:28:50 följande:
    haha goli dom ska fortfarande innehålla noghl. ;)
    hahaha, just det, så var det ja! som sagt, minne som en guldfisk! o nu kommer Kitkät bli sur för alla dessa korta korta inlägg... Skrattande
  • goli

    Mustikka, finns ett program man kan ladda hem på nätet som heter justvoip. Då laddar du på med 10 euro o så ringer man mkt billigare från datorn! O ringer du till fast telefoni så e det gratis men då måste du som sagt ladda på med 10 euro först. Efter att du laddat på har du ca 100 dagar på dig att ringa gratis o varje gång du laddar på innan den tidsperioden e slut så fylls det bara på med dagar. Jag använder detta mkt flitigt när jag ska ringa hem o till andra ställen när jag e i Polen. Ett litet tips bara!

    Kitkät, oroa dig inte! Vi kommer att fortsätta vara aktiva även efter våra bröllop. Ska lägga upp en massa bilder ju! O så får du massa massa råd från oss! Skrattande Men vad händer nu? Oktober? Är det verkligen höstfärger du e ute efter eller är det bröllopsnerver som börjar spöka? Flört Berätta nu!

  • goli

    Lavelii, välkommen till oss! Vad roligt att vår lilla grupp bara växer o växer. Visste väl att det måste finnas fler i sverige som ska ha orientaliska bröllop, hahaha! Håller tummarna för er o att det ska gå det datumet ni vill. Annars finns ju oxå white palace i Spånga. Vi ska själva ha bröllopet där o måste göra lite reklam, hahaha! I övrigt så har du kommit till rätt tråd. Vi håller inte direkt inne med våra tankar eller något o som du ser har vi lyckats producera en massa inlägg. Så du får se oss som ett bollplank. Personligen har jag fått många fina tips o idéer från tjejerna här plus att det alltid e skönt att avreagera sig hos folk som är i samma situation!

    Kitkät, håller med Pagnie. Om du absolut vill ha det i oktober så se till att kolla om du kan flytta saker o ting. Eftersom ni ska bröllopet på en fredag kasnke det blir lättare också, de flesta e ju oftast uppbokade på lördagar. Så skynda dig att kolla upp allt nu. När du sen tänker tillbaka så kan du åtminstone säga att du försökte. Håller med dig om att det e större chans för riktiga höstfärger i oktober än september. Vem vet, kanske blir en utdragen sommar i år...

  • goli
    Mustikka skrev 2013-02-20 17:24:23 följande:
    Grattis vad roligt =D Är också syrian men gifter mig med en finne fiskpinne :D
    Måste säga att hallunda är super fin den också. Kör på vad ni tycker bäst om och lyssna inte på andra. Det är er dag och ni bestämmer :) Ni ska inte börja ångra er pga vad andra vill.

    Börjar smått irritera mig på Mona lisa. De svarar ju aldrig. Och dessutom så börjar jag tycka lokalen är ful! Hahaha kanske bara är arg men på riktigt den har ingen stil alls, börjar ångra att man bara tog den pga dagen :( Känner jag fel nu tjejer? vill ha det där fina och inga fula röda gardiner med guldfransar och en diskokula! Hahah vet inte om jag är extrem nu men man blir ju irriterad när man inte kan nå dem. Det är inte direkt så att man köper tjänster för en liten peng. Vill jag kunna nå dem så ska jag ta mig fan kunna det! Arga Mustikka börjar smyga på. Sorry tjejer hahah!
    Mustikka, svarar de inte på dina mail eller har du försökt ringa oxå? Dålig stil, tycker jag! Har haft lite av samma problem ibland att jag inte får svar på mina mail men när jag ringer får jag svar direkt. Hahaha! Nej du e inte extrem! Har själv känt sådär många många många gånger. Ge inte upp, fortsätt bara tills de svarar! Annars blir det disco-tema för er del, hahaha! Nej men det behöver du nog inte oroa dig för... Glad
  • goli

    Lavelii, vågar inte säga till 100 procent men tror att White Palace rymmer 400 o fler t o m. Det är en jättefin lokal! Tyvärr finns det inga paket som t ex Olles eller Mona Lisa har men det är sån sjukt bra kvalité på allt och du har så mycket att välja på. Förstår det du menar när du säger att du inte vill ha samma bröllop som alla andra o det kan du definitivt undvika på White Palace! Här är adressen till fb-sidan o där står Dannys nummer också, killen som sköter allt:

    www.facebook.com/pages/Santa-Maria-Festv%C3%A5ning/289656091131236

    Bli inte förvirrad, lokalen hette Santa Maria förut men har nu bytt till White Palace!

    Pagnie, lycka till imorgon! Håller tummarna för att det ska gå bra. O ska jag vara helt ärlig så tror jag det blir bättre av att Josef inte jobbar där längre, fick inte alls ett bra intryck av honom plus att han verkade så nonchalant över allt. När man  planerar bröllop så ska man få känna sig speciell ävan om man är ett av miljoner par som har bröllop på samma ställe! Du får berätta sen hur det har gått!

  • goli
    Mustikka skrev 2013-02-20 17:52:11 följande:
    Ja faktiskt både ring och mail och glömde totalt bort att jag hade ett såndär ryngavoip konto laddat med typ 7€ från ett tag tillbaka :D Så tack för tippset. Men man blir ju arg speciellt när man inte bor nära haha, hade annars varit där och gått all bridezilla på dem. Hmm den där diskokulan kommer nog vara där tyvärr. Tror det är deras grej haha, förstår inte varför de inte tar bort den och rustar om med fina små spotlights eller vackra tyger. Var skönt att få skriva av mig och skälla ut dem lite här iaf! Ska försöka ringa igen i morgon, annars blir det en arg bridezilla påväg till stockholm, och hon är inte glad efter en 14 timmars kryssning! Är det bara jag eller blir alla lite galna? jag blir aldrig arg annars, är typ lugnast i världen och tycker att allting löser sig. Scary.....
    hahaha! du e absolut inte ensam! vet inte om jag skrev det här men det var ett tag sedan nu... jag o fästmannen satt o diskuterade transportmedel under bröllopsdagen o han föreslog i all oskyldighet, för han tänkte verkligen att det kunde funka, en cykeltaxi. Och som jag flippade...!!! skäms så när jag tänker på det! Skäms men har inte flippat på honom sedan dess iaf! fler ggr kommer det att bli, bara inte på min älskling, hoppas jag! Tycker du kan föreslå att ta bort disco-kulan, finns säkert fler som föreslagit det. Eller att ta bort den tillfälligt iaf! Passa på o hinta att de är dåliga på att svara på mail och i telefon oxå. som du säger, det är inte lite du betalar o det minsta de kan göra är att svara på dina frågor!
  • goli
    kitkät skrev 2013-02-20 21:18:11 följande:
    Lavelli, 
    Jag måste bara göra ett litet inlägg om det du skrev, att Cleopatra har fula gula sammetsgardiner, för det stämmer inte! Vi var där för några veckor sedan på ett bröllop, då var det jättefina vita gardiner som täckte alla fönster - riktigt elegant. 

    På Panorama är det beiga gardiner, men jag sa till dom när jag var där första gången att jag inte gillar gardinerna, och då sa dom att dom är igång med att byta gardiner etc. I annat fall så kommer jag klä fönsterrutorna med vita/beiga tyger.

    goli & Pagnie,
    Jag tror faktiskt att det mest är hjärnspöken. Har pratat med min fästman om att byta datum och han bara skrattar åt mig, för jag lider av något som heter extrem beslutsångest. Jag har beslutsångest över alla beslut, stora som små, vilket är väldigt jobbigt både i vardagen och när det gäller att fatta större beslut. Oavsett vilket beslut jag tar så ångrar jag mig. Och av den anledningen så har min fästman satt ner foten och sagt att det överhuvudtaget inte kommer på fråga att byta datum nu.  Och på något sätt så känns det skönt, för då behöver jag inte fundera något mer på det. Som sagt, ibland känns det jättebra med datumet och ibland så får jag en klump i magen. Men så kan det även kännas när jag väljer att köpa röd mjölk istället för grön. Haha, inte riktigt kanske. Men nästan! 
    hahaha! känner igen det där med beslutsångest! för bara några år sedan kunde jag ha beslutsångest över vilken tesort jag skulle köpa... så jag försökte få andra att välja åt mig! Skrattande men efter ett tag så märkte jag hur irriterade folk blev på mig vilket ledde till att jag blev irriterad på mig själv... o sen så tränade jag upp det. tog ganska lång tid men det funkade. plus att jag är äldre nu o mkt mer kräsen o föredrar att välja vissa saker själv, hahaha! okej, men bra att du skrev så för nu ska jag få dig på andra tankar. Tänk vad jobbigt att behöva boka om med ALLA som du varit i kontakt med hittills. Man har ju tillräckligt med stress o ångest som det är och du tänkte öka på med ännu mer? Nejnejnej... vi ska se till att få dig gift i september.. o då kommer du ångra att du inte gjorde det tidigare!
  • goli
    Juventina skrev 2013-02-20 21:14:29 följande:

    Hej igen tjejer! mycket inlägg nu :) Men jag har varit i kontakt med en tjej som ska göra mina inbjudningskort. Hon gör jättefina kort och hon va snabb med svar. Vi kommer få en egen stämpel som sedan ska tryckas på inbjudningskort, tackkort mm. Det blir en serie med samma stämpel och färger :) Jag har beställt augusti serien.


    Idag känns som en bra dag men har börjat oroa mig över klänningen den har typ inget lsläp och funderar om det inte är finare med ett släp... jag ville lägga upp bild på klänningen men vet inte hur.


     


     


    Vad skönt att ha fixat det! Har du länk till dessa kort eller bilder så man kan se augusti-serien? Väntar med spänning på bilder av klänningen oxå... Skrattande
  • goli

    Hahaha! Känns som att jag är mer aktiv nu än vad jag brukar vara i vanliga fall fast jag har tenta på tisdag... men jag kämpar med att hålla ögonen öppna medan jag pluggar så jag passar på att ta lite BT-pauser då o då... Glad

Svar på tråden Orientaliskt bröllop