• goli

    Orientaliskt bröllop

    Asal skrev 2013-02-04 23:32:44 följande:
    Jag tänkte bara säga att följer era inlägg tjejer. 
    Känner bara att jag inte har så mycket att komma med då vi inte alls ahr kommit nånstans i planeringen :(

    Jag insåg att när det börjar bli dags för mig kommer ni att redan vara gifta och kanske till och med vara med barn.

    VEM ska hjälpa mig då?!? :(

    Kitkät det där med cup cakes och det "vanliga" tårtan kommer bli sjukt fint. Er tårta kommer att vara riktigt fint. 
    Asal, oroa dig inte för det! Jag kommer nog förbli en BT-junkie o ska försöka följa den här tråden så länge den e aktiv. O jag tror att Kitkät o Pagnie håller med. De ska ju gifta sig flera ggr med samma kille bara för att planera bröllop igen! Skrattande
  • goli

    Mustikka, försöker också minska på matintaget o träna mer. Jag är inte överviktig men har mage o den vill jag gärna ska försvinna. Den har sjunkit in lite nu så det känns bra men tänkte att det får gå långsamt för jag vill inte bli smalare än vad jag är. Så länge man äter rätt och rör på sig så... men jag tycker definitivt vi ska peppa varandra!

    Tråkigt att höra om din PCO men enligt vad jag har förstått så finns det bra behandlingar och man kan bli gravid. Så det önskar jag dig lycka till med. Jag har sån sjuk baby-feber just nu och har passerat mina 30 så jag vill också börja försöka så snart som möjligt!

    Nej, du är inte alls knäpp som ändrar dig men vad fick dig att ändra dig? Och har du ngn bild på den nya klänningen?

    En annan fråga, du skrev att på bröllopsmässan träffade du en tjej som tar 3000 kr för smink och hår. Vad heter hon och var jobbar hon?

  • goli

    Kitkät, du o dina beskrivningar alltså... lyckas ALLTID få mig sötsugen! lägg av med det där, va! Skrattande Hur ska jag kunna peppa Mustikka om inte jag själv lyckas hålla mig?  Får väl ersätta mat med cupcakes istället, hahaha! Vet du, allt detta snack om cupcakes får mig att tänka på en butik som finns i Polen, nära ett av sjukhusen där vi hade seminarier o praktik i typ 4 veckor. Varje dag gick vi förbi den här butiken där de har MASSOR av cupcakes i alla smaker o färger. Och vi försökte verkligen hålla oss o inte köpa. Men en dag blev suget för mycket o då gick vi in o köpte 4 st på en gång för vi ville testa olika smaker o för att det är så sjukt billigt där. O gissa vilken otrolig besvikelse det var, hahaha! de smakade som om de legat där i 2 veckor o smakerna på toppingen matchade inte alls själva cupcakesen. Jaja, men bra att ni fått provsmaka era cupcakes iaf! och tack för förklaringen av buttercream, nu vet jag vad du menar. Men som du säger, man kanske kan ha det som dekoration längst upp på tårtan. Det är Danny som ska göra vår tårta och jag litar fullständigt på honom. Allt han har sagt hittills har stämt bra o jag vet att han e perfektionist så det känns tryggt. Så jag ska fråga honom om han kan fixa detta. O tack för idén om rosorna, Kitkät, hoppas inte du tycker det e jobbigt att vi snor idén av dig!

  • goli
    Pagnie skrev 2013-02-05 16:14:03 följande:
    så klart jag är. :P jag är kontrollfreak och ska ha koll på allt. och på tal om det har jag fått UVI. fna goli inte okej. Vårdcentralen dissade mig för att jag bara hade haft symtom en dag. åkte till jobbet tog en urinsticka. blod 3+, protein 3+, leukocyter 2+ och positiv nitur. ska jag gå och trycka upp den i ansiktet på dom tro?

    Ja så nu är jag all set för att börja baka bebis. men som det ser ut nu så väntar vi nog tills i maj i alla fall. ifall att liksom. jag vill kunna komma i min klänning. ;)
    Pagnie, tråkigt att höra! Läste om det på fb, men trodde du menade att det var dagens första patient! Usch då, har du antibiotika eller ska du kurera dig själv? Jag fick UVI första gången när jag var 19 och efter det var det en del av min vardag. Var typ konstigt när jag inte hade UVI. I början fick jag en massa antibiotika-kurer men började utveckla resistens mot de flesta. Så nuförtiden brukar jag kurera mig själv med en massa massa citronvatten, tranbärsjuice och vila... funkar faktiskt bra, brukar bara ta typ 2-3 dagar. Tycker absolut du ska trycka upp urinstickan i ansiktet på dem! De jävlarna! Glad

    oroa dig inte, kommer att bli bra. o det kommer att vara maj innan du vet ordet av!

    förresten, när var du hos tandläkaren sist? oxå bra att ha kollat allt på den fronten innan ni bakar bebis!
  • goli
    kitkät skrev 2013-02-05 15:53:33 följande:
    goli,
    Skönt att du litar på Danny. Om du känner att han kan sin sak, så tycker jag absolut att du kan överlåta tårtan till honom. Men precis som jag skrev till Mustikka, håll det enkelt för att slippa bli besviken! Det är i alla fall det rådet jag fått av bekanta till mig som gift sig. Min kompis fick en total chock när det var dags att skära tårtan och festlokalen där dom gifte sig tog fram tårtan... Det var inte alls vad hon hade beställt! Dom hade försökt efterlikna tårtan hon beställde, men misslyckats totalt. Det var helt enkelt för många detaljer kanske. 
    ja, vi e faktiskt ute efter en enkel tårta. Danny kommer att visa oss modeller på tårtor som han har gjort innan o vi tänkte att det e säkrast att välja ut en av dessa, kanske med lite justeringar. Vill man ha ngt extraordinärt är det nog bäst att vända sig till ngn som e specialist inom det området. som t ex royal cakes & designs. som finns i USA, hahaha!
  • goli
    Pagnie skrev 2013-02-05 18:59:07 följande:
    haha ja men jag har fått det oftare efter att jag blev 21 då jag fick det första gången. men selexid funkar fint på mig så nu ska det nog bli bra. :D
    ja citronvatten drack jag hela dagen igår. funkar faktiskt bra.

    okej? varför ska man gå till tandläkaren? vad har det med något att göra?
    hoppas du mår bättre idag! UVI är en riktig förbannelse, tydligen väldigt väldigt vanligt hos kvinnor i fertil ålder. TYVÄRR! Men skönt att du mår bättre!

    Om du har en pågående infektion i tanden utan att ha symptom. Inte så bra om infektionen sprids. Vet inte hur det är här i Sverige men i Polen händer det kvinnor som är gravida och där rekommenderar man ett tandläkarbesök oxå to cover all bases!
  • goli
    Mustikka skrev 2013-02-05 20:00:50 följande:
    Äsch är en positiv person, inget stoppar mig och min framtida fotbollslag hahha, man ska tänka att INGET är omöjligt så länge vilja och hopp finns =) Och angående vikten så tycker jag att vi ska sluta snacka tårta för en stund,

    Kitkät din tårta fick mig så sötsugen, den är otrolig och man ville lixom slicka skärmen hahaha! 
    Men är glad att ni varna mig, själv är jag en ganska enkel person vill inte ha en 5 meters tårta men allt på. En enkel fin och så länge den smakar gott. Annars kan man ju alltid ha flera tårtor pelare, om ni vet vad jag menar?
    men ska deffinitivt kolla upp det med Mona lisa och se vilket konditori dem använder sig av. Dessutom vill jag smaka på vår tårta, dem i lokalen sa att det inte skulle gå men så envis som jag är och betalar jag för den så skall jag ta mig tusan smaka på den också.

    Goli det är en kvinna i Södertälje som har öppnat en ny frisörsalong där. Hon från Dubai. Hon ska komma hem till mig när hon ska fixa oss så man slipper gå dit. Om du vill kan jag få tag i hennes nummer så kan du höra av dig om du är intresserad? =) minns fortfarande inte hennes namn har ett sånt guldfisk minne.

     
    Diggar din inställning! Och håller med dig till 100 procent! Hahaha, roligt, min fästman brukar oxå säga så att vi ska ha ett helt fotbollslag!

    Jag ska prata med Karam först som har salong här i Sollentuna och om jag av ngn anledning inte vill gå till honom så hör jag av mig till dig om hennes nummer. Tack!
  • goli

    Just det, Mustikka! Glömde berätta detta för dig. När vi ville provsmaka maten så fick vi höra att det var mission impossible. Men vi var envisa och propsade på att vi måste provsmaka eftersom det är en jätteviktig del av bröllopet o om maten inte e bra så kommer det förstöra mkt osv osv. O till slut så gick det ändå! Så var stenhårda med det o säg att ni inte tänker betala för ngt som ni e osäkra på!

  • goli

    O nu blev det ytterligare ett inlägg till Mustikka:

    tycker det är en jättevacker klänning! och jag förstår precis vad du menar med att man nöjer sig med ngt o i slutändan så är man inte nöjd o det e jobbig tanke som gnager i huvudet på en. Men jag gillar verkligen prinsessmodellen och om det är ngn gång i livet som man får ta på sig en sådan klänning så e det ju fan på ens eget bröllop! eller andras, men det skulle nog bli väldigt väldigt konstigt Skrattande så kör på den och jag hoppas att du får den i tid och att det inte ska vara ngt krångel!

  • goli
    Pagnie skrev 2013-02-06 22:24:06 följande:
    fan då måste jag gå till tandläkaren alltså? tur jag har mitt tandabbonemang. det räddar mig. får boka tid i mars eller något då. eller kanske april. men det ska nog gå bra.
    dock tycker jag inte kvinnor som är gravida får infektioner så speciellt ofta. ;)
    det e skönt att höra! sitter o pluggar obstetrik nu. tyckte första delen var så spännande o kul o blev rejält sugen på att bli gravid osv osv... tills jag kom in på sjukdomar etc. Inte lika kul längre. jävligt avskräckande! Rynkar på näsan
Svar på tråden Orientaliskt bröllop