• goli

    Orientaliskt bröllop

    Kitkät, åh vad roligt med provsmakning av cupcakes, vattnas i munnen! Vad kul att ni blev nöjda!

    Det du skriver ang servicen på klippotek1 håller jag med om. Jag upplevde samma sak när jag gick till salongen i stinsens köpcentrum. De var så otroligt dåliga på att ge en lite uppmärksamhet, på gränsen till otrevliga nästan! O det e ju det sista man vill, tycker fan man förtjänar extra mycket uppmärksamhet på sin bröllopsdag. Nästa söndag åker jag hem till Sverige igen o då ska jag kolla upp Hannas salong. Lovar att berätta om det då!

    Gillar er idé om tårtan längst upp så ni kan skära i den. Jättefin tårta på bilden! Är det en sån ni ska ha?

  • goli

    Pahnie, läste på fb om din klänning... vad hände egentligen?

  • goli

    Pagnie, vad tråkigt att höra! Men shit vad idiotiskt av dem! Skönt att de fixar det iaf o som du säger att du har gott om tid, hahaha! Får hoppas att det blir er första och sista setback! Det kommer att lösa sig! Skrattande

  • goli
    Pagnie skrev 2013-01-27 22:48:17 följande:
    haha ja men skoja inte. Och dom försökte få i mig att jag hade gått ner i vikt och alltså 19 cm i midjan på 4 månader. ser jag ut som en sån som går ner så mycket i vikt?
    Knappast!
    hahaha! vad fult av dem! Irriterande... som sagt, riktiga idioter!
  • goli

    Asal, kul att ni ska ha bröllop i Iran också! Då kan ni ju ha ett "svenskt" herrgårdsbröllop här o sen uppleva allt det persiska på RIKTIGT hemma i Iran... Vad avis jag blir nu! Skrattande Ett tips förresten, kolla brudklänningar i Iran också om du har möjlighet och om ni hade planerat en resa dit innan. De har sååå fina grejer där!

  • goli

    Pagnie, hahaha, du borde veta bättre än så... du blir inte alls klar, vi ska ju starta eget, hallå!

  • goli

    vår2013, tråkigt att du känner så men du behöver absolut inte lämna ut ngn information om ditt bröllop, det är helt o hållet upp till dig. Vi som skriver i den här tråden i vanliga fall är väldigt öppna av oss och har inga problem att dela med oss, det är därför vi är här: att hjälpa andra genom att dela med oss. Jag tror att det var jag som frågade om ditt bröllop? Ja, finns ingen anledning att vara otrevlig, du behöver inte ens svara på det. I övrigt har vi alltid haft god ton i den här tråden o vi som skriver här ofta har lärt känna varandra bra och vi vill gärna fortsätta så. Om det inte passar dig så är det inga problem, du behöver inte delta!

    Pagnie, jag tror inte att du behöver oroa dig för det där med Olles Krog. Jag tror att de som hade haft bröllopet inte hade bokat ett helt paket och det lät som att det hade blivit tjafs mellan dem också?Något om att han inte skulle vara man nog för att fixa ett bröllop för sin fru... Anyways, svaret fanns nog i hans fråga om varför Olles Krog har så många gäster. Och det är nog för att majoriteten har varit nöjda o folk fortsätter boka där. Jag tror att det här stackars paret hade otur och valde att inte lägga ut så mycket pengar osv. Och det är ju förståeligt, det är ju så fruktansvärt dyrt med allt som har med bröllop att göra! Hade det inte varit för mina o min fästmans föräldrar så hade vi inte heller haft råd. Men som sagt, oroa dig inte!

  • goli
    kitkät skrev 2013-01-30 01:28:21 följande:
    Nu läste jag precis tråden om varningen för Olles krog. Hm... 

    Jag förstår om du/ni kanske blir avskräckta, det hade jag säkert också blivit. Man vill ju gärna inte höra sådana historier om festlokalen där man ska fira sin bröllopsdag på. Men jag tror säkert att Olles krog har desto fler nöjda kunder. Det är såklart trist att trådstartaren fick en sådan upplevelse. Jag förstår hans besvikelse. Men jag tycker det låter märkligt... Skulle verkligen ägaren och personalen lämna sällskapet helt ensamma i festlokalen och sticka? Jag menar inte att trådstartaren ljuger, men jag tycker det låter väldigt märkligt av ägaren att göra så. 
    ja, det låter ju lite skumt. Håller med dig, Kitkät!
  • goli

    hade detta varit facebook hade jag likat din kommentar, Kitkät! Misstänkte att det var ngt sådant!

  • goli

    Okej, först o främst vill jag bara klargöra en sak. Detta riktar jag till alla, förutom Kitkät o Pagnie för jag tror att de redan vet det:

    ALLA är välkomna till den här tråden!!! Vi är bara några tjejer som sitter o planerar inför våra bröllop o hjälper varandra samtidigt. Vi tre bröjade i en annan tråd o sen fortsatte vi här så att fler kunde joina oss! Hoppas att ni har känt er välkomna här iaf o att det inte blir fler otrevligheter. Ni har alla varit till STOR hjälp för mig och jag uppskattar alla råd o tips o alla härliga inlägg som har lockat till skratt.

    Bara så att ni vet! Kramar till er alla!

Svar på tråden Orientaliskt bröllop