• goli

    Orientaliskt bröllop

    Pagnie, har man sagt A får man säga B!!! Så där kan du ju inte bara göra! Berätta nu nu nu!

  • goli

    Kitkät, jag har redan rört ihop alla smaker som du har nämnt. För mig låter allt som en underbar röra av underbara smaker.... mums! säger jag bara! men annars tycker jag att vanilj o choklad är "säkra" smaker därför att det kommer finnas något för alla. Själv hade jag valt choklad med chokladglasyr o sedan en massa chokladtopping... Solig men så är jag också en chokladtjockis!

    Men Kitkät, hur var det nu, har du varit i Sthlm än på jakt efter brudklänning? Vet att du var i en stor butik med dina tärnor i en annan stad men att du inte hittade ngt där. Så vad händer på den fronten?

  • goli

    Mustikka, håller med om att du gärna får lägga upp bilder från bröllopsmässan. Har själv aldrig varit på en sådan o hade gärna gått men det blir tyvärr inget tillfälle eftersom vi pluggar utomlands. Var du på Sthlms-mässan? Vem var tjejen som tog 3000 för smink o hår?

  • goli
    kitkät skrev 2013-01-30 23:38:00 följande:
    Jag hade visst med mig beställningspappret  i väskan, så jag kan ju skriva alla glasyrsmaker som finns att välja på, så kan ni hjälpa mig att välja? Choklad är redan bestämt! 

    Vanilj, Choklad, Apelsin, Kaffe, Blåbär, Jordgubb, Pistage, Citron, Kanel, Mint, Lavender, Kokosnöt, Mandel. 

    Vilka tre smaker hade ni valt till choklad- och vaniljmuffins? 
    tycker blåbär alt mandel låter heeeelt underbart gott!
  • goli
    Pagnie skrev 2013-01-31 09:33:18 följande:
    ja jag får nog ta och göra det någon dag framöver. Men just nu känner man sig mer död än levande när man är hemma. tråkigt men sant. Denna veckan jobbar jag 6 dagar. och nästa jobbar jag 5 tror jag. så nu kommer det bli slitsamma veckor. Jag som tänkte komma igång med persiskan igen.

    Men som sagt jag får uppdatera lite helt enkelt då. jag har ju en lista på allt jag gjort. haha. Men just nu har jag letat efter ett fint armband att ha på bröllopet. Så har ni några bra idéer på vart man kan köpa det så får ni jätte gärna säga det. Hon på bröllopsbutiken sa något om en swarowskibutik i stockholm, något ni känner till tjejer?

    hum det var svårt men rent generellt har jag förstått att kokos är en sådan smak som ganska många inte tycker om faktiskt. Så då kanske det är bättre med en annan smak i det avseendet. typ kanske jordgubb eller varför inte pistage, alla äter ju nötter jämt. I alla fall gör iranierna det. haha

    Men det ni redan hade valt låter ju jättebra. tror det kommer bli hur fint som helst faktiskt. Vi får köra som dom gör på tv, har ni sett det där programmet med 3 tjejer och dom går på varandras bröllop och ger betyg på allt från mat till vigseln till klänning ja allt. Skit kul! ;)
    Vet du, Pagnie, att inte jag tänkte på det innan. Men min fästman köpte ett jättevackert armband till mig i förlovningspresent. Och gissa i vilken färg... Har inte den hos mig nu utan den är i Sverige. Kanske har det på foto från förlovningsfesten, ska kolla!
  • goli

    hahaha, ja det är det Pagnie! Kom på att det borde finnas på bilden jag la upp tidigare på våra ringar? Men kan lägga upp det igen. Armbandet ser väldigt ljust ut på bilden men det finns mörkblåa kristaller också, tillsammans med andra nyanser av blått. Jag älskar det här armbandet, alltså! En av mina käraste ägodelar. När jag såg den blev jag helt stum men vågade inte säga ngt till fästmannen (vi skulle själva välja ut vad vi ville ha i förlovningspresent av varandra) för det var så dyrt. Men så överraskade han mig o gick o köpte den ändå o fick mig att börja gråta mitt framför en massa människor i ett stort köpcentrum. Hahaha! Fast det var här i Polen, har tyvärr inte varit i butiken i Sthlm!


  • goli

    Pagnie, håller med Kitkät. Det kommer nog inte vara någon som lägger märke till om det är olika nyanser av blått, tvärtom så kanske de tror att det är ett medvetet val! Sen när det gäller PS3 så tycker jag att det låter mycket roligare än en klocka. Om det är ett PS3 han vill ha så kör på det, strunt samma vad man "bör" köpa. Huvudsaken är ju att han tycker om presenten. Vad har du önskat dig i morgongåva?

    Ja, han är riktigt romantisk. Jag har verkligen haft tur! Skrattande

  • goli

    Kitkät, berätta om bröllopet du var på! Vart var det, hur var det ? osv

  • goli

    Kitkät, vad roligt att få gå på bröllop när man själv planerar ett! Det saknar jag verkligen, min kompis bröllop som var för 2 år sedan känns väldigt avlägset nu. Och innan dess var det väl ca 6 år sedan ett persiskt bröllop. Du får fortsätta kolla in alla smådetaljer på nästa bröllop oxå o berätta för oss om allt du kommer på, hahaha!

    Ja, jag har sett bilder på Cleopatra. Hade tänkt välja de lokalen innan jag upptäckte att den låg i Södertälje...

    Låter som en jättebra idé med pannacotta, tycker jag. Riktigt bra grej att "fylla" ut med. Blir så färgglatt o fint samt att ni kan använda smaker som ni inte har i era cupcakes. Då lär alla garanterat bli nöjda.

    Och jag tycker inte heller om tanken på att folk måste köa för att hämta ngt, utan bättre om de blir serverade. Tyvärr blir det ju så med matbuffé men man får försöka göra det bästa utav det.

  • goli

    Kitkät, jo vi måste ha buffé... Glad det kommer vara alldeles för många rätter plus att det blir svårt och dyrt att ha ett helt lamm på varje bord, hahaha. Skulle nog ta upp plats på hela bordet eller behöva en egen stol. Men det är faktiskt ok, iom att det e ett persiskt bröllop så kommer det att funka jättebra. Måste bara komma på ett sätt att fixa "kösystemet", ska prata med Danny om det o hoppas han har en bra lösning på detta!

Svar på tråden Orientaliskt bröllop