• goli

    Orientaliskt bröllop

    Kitkät, ja det känns lite långt faktiskt. För vår del blir det snarare tvärtom, att det blir lite tight med allt. Men vi kommer också att ha frukt o kakor på alla borden hela tiden tillsammans med nötter samt att vi har öppen bar.

    Men kan ni inte ändra lite på saker o ting då? Kan ni inte lägga upp alla mezerätter innan varmrätten eller bara ta allt på en gång så att det också blir lite bufféaktikgt? För maten ska väl hållas varm under hela den tiden som det står framme? Då behöver ingen sitta o vänta på något. En fråga bara, kommer mezzen o varmrätten att serveras vid varje bord eller är det självplock som gäller?

  • goli

    Oj, vad jag rörde till det nu, förlåt tjejer! Ja, men om ni oxå funderar på det så blir det där om fontänen riktat till er båda då, hahaha.

    När vi skulle boka lokalen så la Danny fram alla alternativ som vi kunde välja till och då kunde man välja efterrättsbuffé. O det ska jag säga er, att det var inte så lite grejer: chokladfontän (vit/brun), cheesecakes, fler sorters kakor o en massa massa mer grejer. Min fästman blev försatt i trans när han hörde detta, alltså! hahaha! ni skulle ha sett hans min, han fick nästan tårar i ögonen. Men vi kände att det blev för mycket, både prismässigt o kakmässigt så vi tackade motvilligt nej.

    Kitkät, har ni funderat ngt på att ha välkomstsnittar? För då kan man börja med det och servera maten senare o servera tårtan ganska snart efter maten ung som efterrätt?

  • goli
    Pagnie skrev 2013-01-22 22:13:00 följande:
    hallå klart ni ska söka akuten i eskilstuna. hallå det fattar väl alla. Goli kom igen nu. på en gång. jalla jalla. jag vill ha någon att klaga över graviditetsbesvär med. och annat skit. plus om ni börjar i juni kanske redan så kan vi tjata bröllop. jalla jall
    Pagnie, vi har redan sökt, gjorde det för längesedan men fick inget vik... tyvärr!

    Kitkät, det kommer att lösa sig! Det har det ju gjort med allt annat hittills, eller hur? Glad Men det e bra att du tänker på sånt nu, man ska vara förberedd!
  • goli
    Pagnie skrev 2013-01-22 22:22:05 följande:
    what?! har dom redan tillsatt? det har jag sååå svårt att tro.
    Fick svar från kirurgen att de enbart anställer legitimerade läkare o christer magnusson fick vi aldrig svar från.

    Hahaha, allt detta prat om mat o kakor fick mig att bli riktigt hungrig o längtar ännu mer till vårt bröllop!
  • goli

    vi ska nog ha placeringskort för varje person, eftersom det inte blir enbart familjer vid varje bord. Sen kanske vi splittar upp vissa familjer t ex tonåringarna i en familj får sitta med tonåringar från en annan familj. Kasnke lite roligare så plus att det blir bättre mingel.

    Pagnie, vilka underbart söta placeringskort. Förvånar mig bara att de inte är blå... Skrattande e de oxå från ebay?

  • goli

    Mandis, oavsett hur du känner själv så ska du veta att för mog räcker det bara att du e ST-läkare and I'm in awe, hahaha! O ledarskapsutbildning oxå? Massa vuxenpoäng! Ha det så trevligt o glöm inte bort oss här!

    Pagnie, ja men de anställer bara legitimerade läkare som underläkare, det e nog därför. Men AT ska vi absolut söka till Eskilstuna. Ska fortsätta med sånt nästa vecka. Och Örebro oxå, Kitkät!

  • goli
    kitkät skrev 2013-01-22 22:36:32 följande:
    Vad ska jag göra utan er när ni hunnit gifta er innan mig? 
    Vadå? Tror du seriöst du blir av med oss så lätt? Hahaha, där misstar du dig allt!

    Pagnie, Kitkät har inte facebook ju. Vi får locka dit henne!
  • goli

    hahaha! nä, vad gulligt, Pagnie! Hade inte tänkt lämna den här tråden förrän vi alla tre är gifta! O om du lyckas komma på mitt efternamn så får du gärna adda mig på fb, ska bli så roligt att få ett ansikte till dig! Hade jag vetat era namn hade jag börjat trakassera er på fb för länge sen!

    Såååå, ja... jag antar att du inte har ngt val, Kitkät! Du får komma över till den mörka sidan du med, hahaha!

  • goli

    Hahaha! Nu har jag addat dig! åh vad kul! å vilket otroligt vackert par ni är! Så roligt att äntligen få se dig iaf. Kitkät får vi tydligen vänta med till sommaren... Skrattande Men Kitkät, om du skulle ångra dig så vet du var vi finns!

    Tycker att det låter fantastiskt att vi äntligen ska träffas under sommaren! sign me up!

  • goli

    Kitkät, det ska du absolut inte oroa dig över. Vi kommer dela med oss av saker som har gått fel på våra bröllop o då får du helt enkelt chansen att lära av våra misstag. Plus att vi kommer kunna ge dig så mycket bättre råd då!!!

Svar på tråden Orientaliskt bröllop