• goli

    Orientaliskt bröllop

    Kitkät, vad gullig du är! Tack för de fina orden, de värmde! Får ju så mycket från er o vill ju självklart ge åtminstone lite tillbaka. Men jag känner igen mig i mycket av det du skriver o vill bara säga att du först o främst inte är ensam o för det andra att det blir bättre!

    O förresten är det sant som Mustikka säger, det är inte många dagar det skiljer åt så det kommer nog inte göra så stor skillnad förutom att du får en massa massa extra arbete! O i slutändan så handlar det bara om att du och din älskling ska gifta er, när det görs spelar ingen roll så länge ni får varandra! Här sitter jag o bara längtar till mitt bröllop o vill helst vara gift igår medan du pratar om att skjuta upp det... Nä nä nä! Ska leda dig fram till altaret själv den 27e september om det så blir det sista jag gör, hahaha! Skrattande

  • goli
    Juventina skrev 2013-02-20 21:49:39 följande:

    Jag kom på att bilderna finns på mobilen måste först föra över till dator :) men kommer upp senast imorn! :D


    korten finns här linanygrens.blogspot.se/ hon är så grym och fixar allt precis som man vill ha det!


    Juventina, den tjejen verkar riktigt duktig och vilka fina kort! Har ni bestämt vad ni ska skriva i kortet utöver datum o plats o sånt?
  • goli
    Lavelii skrev 2013-02-20 22:11:30 följande:
    Goli: tack för tipset! Kollade nyss upp den. Jättefin verkligen! konstigt att man missat den :-/ Men mitt hjärta slår fortfarande för Hallunds ) Kitkät: såg helt fel. Alldeles för trött efter en lång dag på jobb! Ja, jag tror också de! När jag frågade honom om alternativ för blombuketten så säger vi båda "kristallkrona" samtidigt så det känns väl bra att vi har lite samma tankar haha... Hoppas bara det ser fint ut! men det tror jag. Håller med dig när det kommer till panorama...deras tak är superfint som det är. Det är synd att täcka det! Jag försökte ringa dem idag men fick inte tag på dem. Jag fick nämligen höra för ett tag sen att de inte är verksamma längre så jag skippade helt att ringa dem! men var där på bröllop för 2 år sen tror jag och minns fortfarande hur vackert och bra det var!! Så nu tänker jag att man ju faktiskt kan kolla upp dem...även om vi är mer eller mindre 100% säkra på hallunda. Vi kommer nog ta 12. Vissa är onödiga ja. Men vi ska väl dit om någon vecka med min kusin (som har smaklökar och koll på "vår" mat som ingen jag känner haha) och provsmaka och sedan välja ut de 12 vi vill ha eller lägga in önskemål om det är något vi tycker fattas som vi vill ha. Tyckte det var synd att man inte kunde välja annat kött än oxfilé, fläskfilé eller kycklingfilé dock :-/ Vad kommer ni ha som huvudrätt?
    Lavelii, inget att tacka för! Ja, visst är det en fin lokal? Förstår att du har fastnat för lokalen i Hallunda men bara så du vet att det finns andra alternativ oxå! Men har du lyckats få tag på dem i Hallunda än? Hur går det?
  • goli

    Haha, skönt att det har fixat sig med allt, Pagnie! Låter som att ni får väldigt mkt för pengarna och det kommer nog bli ett fantastiskt bröllop! Den där Markus låter mycket trevligare än Josef, förresten! Skrattande O vit choklad... mmmmmm..!!!

  • goli

    Mustikka, ja man kan få körtelfeber även efter att opererat bort halsmandlarna. Viruset sätter sig inte enbart på halsmandlarna och tyvärr kan det fortarande smitta genom direktkontakt. Hälsa din fästman att inte överanstränga sig och att vila och dricka mycket!

  • goli

    Tjejer, ser att ni diskuterar mycket kring ringar här. Mustikka, tycker verkligen att din ring blir extra speciell eftersom det är din pappa som designat den! Tänk vad fint att ha den med sig resten av livet och att sedan låta den gå i arv! Jag hade nog aldrig tagit av mig den... Och det värdet kan man aldrig ersätta med någon annan ring!

    Själv har jag en ring som jag har lagt upp bild på tidigare, det är en enkel i vitt guld med en diamant på. Tror att till bröllopet vill jag lägga på lite fler diamanter och min andra ring ska min fästman köpa till mig när vi förnyar våra äktenkapslöften om flera år. Det har han bestämt! Min ring är väldigt enkel men jag älskar den så och vill aldrig ta av mig den!

  • goli

    Lavelii, grattis till att ha bokat kyrka men framförallt Hallunda-lokalen! Yeay!!! Måste kännas riktigt skönt att ha det fixat, va? Jag kände så efter att vi bokat vår lokal. Först då kändes allt "riktigt"!!! Och oroa dig inte för resten, så länge du har lokalen så löser sig allt annat också!

    Tjejer, tänkte frååga er en sak. Pagnie föreslog att jag skulle lägga till era datum i tilläggskommentarer till den här tråden. Som ni säkert redan sett så står Kitkäts, Pagnies och mitt redan där, men om ni vill kan jag gärna skriva in era datum oxå! Lite lättare att följa varandra då... Skrattande

  • goli
    Mustikka skrev 2013-02-22 16:47:07 följande:
    Åhh tack för svaret {#emotions_dlg.flower}. har haft smått panik,hatar när man inte vet hur man ska hjälpa honom :(
    Hoooppas hoppas jag inte blir smittat, hitills har jag inte känt något iaf. peppar peppar!
    han har nog varit med om allt, först bihåleinflamation en dag efter antibiotika kuren det här. :( Min lilla gullegris har inte haft det lätt.
    Vad tråkigt att höra! Har själv haft körtelfeber så jag vet hur det är och att det tyvärr kan ta lång tid innan man blir helt frisk. Vi var väldigt noga med hygien samt personkontakt när jag var sjuk, vet inte hur mycket det påverkar när man bor ihop, men ingen i min familj blev smittad. Men risken finns ju tyvärr. Håller tummarna för att din fästman blir bra snart och att du inte ska bli sjuk!
  • goli

    vi kommer oxå fota oss innan den persiska vigseln. Men vi har ett annorlunda upplägg av dagen. Vi börjar klockan tolv med att viga oss borgerligt på Edsbergs slott. Då kommer jag alltså inte vara "uppiffad" utan mer enkel med en fin vit sommar-aktig klänning. Men den vigseln är ju inte lång. Efter det ska jag till frisören och sminkösen i några tummar o efter det kommer min fästman att hämta upp mig till fotograferingen. Var det ska vara har vi inte riktigt bestämt än, plus att det kommer att bero på vädret. Klockan sex ska vi vara i lokalen för den persiska vigselceremonin med bara de närmaste, sedan åker vi iväg för ytterligare lite fotografering och vid halv åtta ska alla gästerna vara i lokalen o då gör vi vår stora entré. Blir lite omständigt men vi kan inte ha med alla gäster vid den persiska vigseln, blir väldigt svårt att få till det rent praktiskt. Men den största anledningen är ändå att det ska vara en privat grej  och vi vill inte ha med alla gäster då. Så kommer det se ut för vår del iaf!

    Tack, tjejer! ska skriva in det så fort jag kommer på hur sjutton man nu ska göra för att skriva en tilläggskommentar. Har gjort det förr men har totalt hjärnsläpp nu! Någon som vet?

    Juventina, har inte hört från dig på ett tag! Är du kvar? Och ska jag skriva in ert bröllopsdatum oxå? Gör jag gärna, om du vill, men då behöver jag ett datum! Skrattande

    Det där med morgongåva är ett riktigt huvudbryderi... Har ingen aning! Tips, någon?

  • goli

    Mustikka, det var en riktigt vacker ring du har hittat! Får man fråga hur mycket den kostar ungefär. Våra ringar kostade inte alls mycket, slutade på runt 14 000 kr för båda men när vi köpte dem tänkte vi att det skulle bli fästmannens förlovnings- och vigselring och min förlovningsring. Hade tänkt ha en separat vigselring. Men är så fäst vid min ring nu och jag är allmänt inte mycket för smycken så en passar så bra just nu. Ska pimpa upp/uppgradera den jag har nu ist!

Svar på tråden Orientaliskt bröllop