Inlägg från: izredam |Visa alla inlägg
  • izredam

    Bröllop vintern 2013/2014

    Vad fina ni var! :D

    sitter fast på festprogrammet, har en punkt kvar på "saker du inte visste om brudgummen" - har funderat på den hur länge som helst nu. Någon annan som gjort något liknande som har tips?

  • izredam

    Kluckar din blivande också? Min med! Det står på vår lista också! :D Har fem på mig och fyra på honom - så jag vill verkligen ha en till på honom då rubriken är 5 saker du inte visste om brudparet...

    Funderar på att skriva att han (relativt ofta när vi är hemma) stoppar in sin förlovningsring i näsan... Men det känns som att det kan bli lite to much information..

  • izredam

    Jo, men det har jag som en egen punkt tyvärr :/

    Funderar på att skriva att han har läst twilight böckerna både på svenska och engelska. Det vet i alla fall inte min släkt..

  • izredam

    Superfin frisyr! Något sånt hade jag också kunnt tänka mig om jag hade passat i uppsatt hår :P Tror nog att det smycket kan passa, beror lite på hur stort det är, men modellen ser bra up tycker jag :)

  • izredam

    Ni har ju allt det roliga kvar ju! Beställa ring var ändå det jag tyckte var roligast med hela planeringen.

    Jag har fått en repa i förlovningsringen nu i veckan, och med 5 dagar kvar känns det lite tajt att lämna in den igen... Så går det när man har mycket praktiskt arbete i skolan.

    Har fått en mindre allergisk reaktion på handen också, hoppas det går över till helgen :P Nu kör vi all in på skolan i några dagar. Sambon hade det enda riktigt viktiga idag, sen är det en inlämning för hans del. Jag har en inlämning, en komplettering, en labb och en redovisning... Inlämningen ska dock in senast 2:a januari, så det borde vara lugnt, får kanske sitta lite i mellandagarna :P

    Tänkte lägga upp bilder på diadem sen, har två som jag inte kan välja mellan.. Men jag fick inte med mig bilderna till skolan så det kommer ikväll :)

  • izredam

    Pappa ringde igår när vi var på bio, pratade med honom idag på morgonen. Visade sig att han undrade om han skulle hålla välkomsttal. Jag sa att nej, det gör vi :)

    Tommys pappa ringde också. Eftersom det väntas plusgrader på lördag så ställer han på mustangen och kör oss i den efter bröllopet :) Då löser sig på ett bra och billigt sätt :) Vi hade annars tänkt taxi, men det här är ett helt klart roligare alternativ :)

    Dessvärre gick skolarbetet plus minus noll i framsteg idag, men man kan inte få allt ;)

  • izredam

    Och så tryckte jag på fel knapp.. Men ovan har ni det första diademet. Det jag tänkte från början, men sen hittade jag det andra hemma - och nu kan jag inte bestämma mig :/



    Ni får ursäkta de värdelösa mobilselfiebilderna :P
  • izredam

    Det är Tommys favorit också - jag tror det är min med, bara att jag inte vill att det ska vara det eftersom jag köpte det andra och sen hittade det här hemma :/ Men det blir nog 2an ändå :)

  • izredam

    Det kostade bara 99kr, så det är inte riktigt pengarna som är problemet - mer hela grejen att jag köpte ett och sen inte använder det. Men jag kan ju ha det på jul eller något :P

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014