Inlägg från: Lindlund |Visa alla inlägg
  • Lindlund

    Bröllop vintern 2013/2014

    MH2014 skrev 2013-08-26 12:04:37 följande:
    Vi har kollat på Granit och på Blomstertorget (tror jag det hette) sök på google på glasburk med kran, fick vi upp massa fina :)
    Jag sökte och letade men överallt var den sexkantiga burken slutsåld... Jag skrev till varenda butik och frågade men fick nej överallt. Så vi bestämde oss för att det fick bli den på Granit även om den inte var lika snygg och något dyrare, hjärtat mitt skulle passa på att köpa dem när han är på kurs i Sthlm.

    Men dagen efter får jag ett mail från en av butikerna att han ringt och pratat med leverantören som dock bekräftatde att dem inte skulle få in den mer i år. Efter samtalet hade leverantören gått till lagret sitt och börjat leta efter burkar och vet du vad? De hade hittat fyra burkar så jag får hem dem om ett par veckor! =) Jag blev så himla glad och tacksam! =)

    Vad roligt att du hittat din klänning till slut! =) Lily är inte så tokiga trots allt! ;) (Min är en Lily också)
    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
  • Lindlund

    Känner mig på något vis stressad över allt som borde göras till bröllopet men jag tror ändå att jag ligger rätt bra till i planering och allt annat.

    Klart så här långt:
    Ringar, kyrka, vigselförrättare, festlokal, värdpar, tärna (min blivande kommer inte ha någon marskalk), bordsdekoration + dukar, min mantel för utomhusvistelse, korsett till mig, tiara, skor till mig inköpta, hållare, konstblommor och broscher för broschbukett, skor till honom, hotellet för bröllopsnatten, fotograf, frack, inbjudningarna klara och ivägskickade, kock och kökspersonal, brukar med kran att ha drycken i, frisör bokad, in- och utgångsmusik, transport till hotellet, bröllopstårtan (inte klar men bestämd hur den ska se ut och vem som ska göra den)

    Pågående:
    Tillverkning av vigsel- och festprogram, väntar på att få reda på menyn och provsmaka.

    Att göra:
    Ljusstakar, hitta facklor att ha ute, titta på lokalen igen och komma på hur dukningen ska se ut, träffa fotografen, hitta skjorta och väst till min blivande,

    Ja, det är säkert en massa mer som jag inte tänkt på?


    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
  • Lindlund

    Ja men visst hade vi tur MH! :) Jag blev så himla glad, haha tänk vad smaken är olika. Men du, vilken himla tur du hade med klänningen och att du fick den andra såld! :) Det måste kännas skönt?!


    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
  • Lindlund

    MH - Ja, det känns som om vi ligger bra till trots allt! :) Musik under kvällen kommer bli Spotify så det är ju en lista som ska göras förstås. Ska bara komna på vad vi ska ha för musik! Det med rekvisita till fotograferingen har jag dock inte tänkt på! Tack för tipset! Eller, jo jag har ju funderat på om vi ska ha något fårskinn med att sitta på, men det jan ju behövas annat! Hindersprövningen och anmälan om namnbyte skickar vi in längre fram. Vi har också samlat allt som ska vara med men ännu inte i någon kartong. Allt ligger vara på en av kattvindarna. Jag längtar så efter att få sätta igång med buketten och bordsdekorationerna, men det får också vänta ett tag. Tar nog det fram i november-december. Det är så skönt med oäkta blommor! När jag visade dem för svärmor blev hon alldeles paff och sa att det ser ju verkligen ut som äkta blommor! Det går inte att se att det inte är riktiga utan man märker det bara när man tar i dem! :)


    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
  • Lindlund

    PoS - om du ska ha burk med kran rekomenderar jag BlomsterTorpet. Fick ett mail därifrån just nu att dem har fått in ett fåtal i lager igen men du får nog va snabb, annars är det Granit son gäller.


    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
  • Lindlund

    Dem finns även i mindre förpackningar men vi ska ju ha dem även till bordsdekoration.


    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
  • Lindlund

    Maddox - Det tog en vecka lite drygt tror jag så det gick väldigt snabbt tyckte jag! :) Jag kommer ha rosor, kallor och broscher i min bukett men jag skulle nog vilja ha något grönt i bordsdekorationerna. Får se hur det blir när jag börjar sätta ihop buketterna! Det allra bästa med dessa blommor är ju att jag kan börja göra buketterna nu om jag skulle vilja och sedan ha dem ståendes klara tills det är dags! :)

    Vad roligt att du köpte dem också! Vad blev det för färg?


    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
  • Lindlund

    Maddox - Var har du köpt de gröna stråna? Jag tror inte det kommer se fejk ut med tanke på hur äkta blommorna ser ut! Vi får visa våra buketter sedan! :)


    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
  • Lindlund

    Hej och välkommen Frida! :)

    Jag har en tärna och tänkte som MH skriver. Ju mer krav vi som brudpar har så får vi betala. Nu hade vi inga krav alls egentligen men min tärna är så förtjust i en av mina klänningar så hon ska låna den. :) Det är helt ok för oss och hon är jätte nöjd! Ang. bar så har vi sagt att gästerna får betala efter middagen, men det kommer vara en symbolisk summa. 15:- för öl/vin/cider och 20:- för drink. Vi kommer ju trots allt köpa alla alkoholhaltiga drycker på systemet.


    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014