Inlägg från: Lindlund |Visa alla inlägg
  • Lindlund

    Bröllop vintern 2013/2014

    Så här ser gästboken ut som jag gjort! :)







    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
  • Lindlund

    Dock är det lite missvisande för jag har sprat det som bilder istället för i Ppt. Men ni ser ju själva grunden! :)


    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
  • Lindlund

    Va roligt Nettan och så söta ni är ihop! :)


    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
  • Lindlund
    PoS skrev 2013-10-31 20:33:31 följande:
    Fy vad trist med ringen! Förstår att du skickade tillbaka den!

    Väldigt fint med dina bilder (citerar det här istället men har sett bilderna) och kul att inte bara få skriva typ "all lycka bla bla bla och namn". Det blir ju speciellt på det viset. Har du köpt en tom "bok" som du klistrar in bilderna i?

    Vi ska ha en anslagstavla som gästbok, den är målad i vitt och klädd med spetstyg. Vi har inte klippt till alla lappar än men det är på G, vi kanske snor några av dina idéer om det är OK? Typ att man får fylla i vilka ord som sammanfattar kvällen osv. Vi ska också ha lappar som är fastsatta på nycklar med orden "nyckeln till ett lyckat äktenskap är...." så får gästerna fylla i. Pluppar att sätta fast också.

    Jag är sjukt sugen på att ha ett mikro photobooth, inget alls avancerat men ändå kul. Tänkte isf låna min svärmors digitalkamera (som är gammal och rätt sunkig, och hon är alltså inte så rädd om den) och lägga den i ett hörn med lite rekvisita som olika hattar, mustascher och glasögon osv. Så får de ta kort på sig själva under kvällen, helt oövervakat och bara spontant. Tror det kan bli kul och om ingen fotar sig själva så blir det så helt enkelt. Det är alltså inte ngt vi kommer att spendera massor med pengar på utan skriva ut pappersgrejer och låna fula huvudbonader från barn och andra.
    Ja, det känns väldigt trist med ringarna. Men hoppas verkligen att det blir rätt denna gången!

    Ja, men shälvklart! Använd så mycket du vill av det! Bara roligt om det kan inspirera någon ju!
    Vi kommer ha "lösa" lappar under själva bröllopsdagen så att alla får välja själva vilken eller vilka lappar dem vill fylla i men efteråt kommer jag sätta in dem i en gäst/minnesbok. :)
    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
  • Lindlund

    Sitter och njuter av lite svarta oliver och brieost innan min blivande kommer hem. Håller på med festprogrammet och kände att jag behöver en paus i skrivandet. Jag tycker det är så knepigt att försöka komma på vad man ska skriva om gästerna. Vi har hittills skrivit det så att allt inte blir självklart utan att man kommer behöva fråga personen i fråga vad det står för om man vill veta. Just för att det ska kunna bli lättare för gästerna att hitta samtalsämnen, förhoppningsvis iaf. Men just nu står det still bland de grå. Nåja, det finns ju tid kvar trots allt!

    Den 16:e november kommer vi ha ett första planeringsmöte med värdparet, tärna, marskalk och toastparet. Det ska bli så kul att få komma igång "på riktigt" :)

    Däremot fick jag en liten dipp angående min klänning härom kvällen... Kommer jag ångra att jag inte har en tvåfärgad som det var tänkt från början? Någon som har några synpunkter på "min" klänning och den jag hade tänkt från början? Tror ni att jag kommer ångra mig?





    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
  • Lindlund
    izredam skrev 2013-11-04 17:14:39 följande:
    Tycker din klänning är superfin. Går det inte att lägga in lite färg i den?

    Den andra tittade jag också på, men jag valde bort axelbandslöst för att jag helt enkelt har fel kroppsform för det. Jag har 75G i BH-storlek och tyngdkraften gör liksom att det inte ser snyggt ut utan axelband.
    Tack! Jag kommer ha ett rött band i ryggen att snöra med istället för vitt. Sedan har sömmerskan sytt i en underkjol i min klänning för att jag ska slippa köpa en extra kjol att ha under så det kommer ju bl mer vidd i den jag har provat också. Funderade på om jag skulle ha röda handskar  samma färg som snörningsbandet eller om jag ska skippa dem...


    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
  • Lindlund

    Du har nog rätt MH! Det röda får komma in via smycken och buketten. Dock kommer den mest bestå av benvita rosor. Men det blir ett par röda kallor också.
    Va härligt med ringen din!


    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
  • Lindlund

    izredam både "må din väg" och "se jag vill bära" är psalmer! Så jag tror nog absolut de är ok! :) Ibland kan de vilja ha en psalm med som hör till årstiden men de kommer dem tala om i så fall! Jag älskar klänningen jag har provat Bella! Jag fick bara en sån oändlig dipp häromkvällen och blev osäker men jag tror det kommer bli kanon!


    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
  • Lindlund

    Grattis Bella! :)  Här händer det grejer minsann när man är iväg! :)

    Haha, du är ju för söt MH! :)

    Här är det lite stiljte just nu men hoppas det blir fart igen efter lördag när vi har planeringsmöte med alla inblandade! :) Tror att det mesta utom servertterna är inköpta nu!


    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
  • Lindlund
    MH2014 skrev 2013-11-13 13:21:36 följande:
    Tar jag som en komplimang på min tokighet Flört
    Absolut fina du! :)
    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014