Inlägg från: LinaNordstrom |Visa alla inlägg
  • LinaNordstrom

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    MsThezzizen skrev 2013-10-31 19:34:25 följande:
    Idag har jag för andra gången gått på klänningsjakt.  Min favorit sen tidigare har nu helt gått bort. Provat en ny idag som jag verkligen gillar och en gammal favorit som jag provat med underkjol idag. Så svåååårt att välja!

    Nu är det en Pronovias Dagen och en Romantica Myrtle som det står emellan... Hur vet man vad man ska välja... och nej jag är nog ingen WOWkänslamänniska..

    Vad har ni för budget på era klänningar?
    3-4000:- var min smärtgräns. Jag beställde från Kina och är jättenöjd priset blev 2500:-
  • LinaNordstrom
    Oprekär skrev 2013-11-01 00:33:29 följande:
    Vi har valt poplåtar som ska framföras med akustisk gitarr och sång, vi är inte mycket för det klassiska Det blir Iio - Rapture (i en omarbetad version såklart) och Familjen - Det snurrar i min skalle. Och JA vi ska vigas borgerligt, då kan man ju välja lite vadsom :-P Blir det kyrka för er?
    Ja vi gifter oss i kyrkan, man kan nog ha poplåtar där med men det kanske är vanligare på vägen ut tror jag. Jag vill gärna ha orgel när vi går in men dom klassiska bröllopsmarscherna är ju hur gräsliga som helst Har hittat några andra som är lite roligare som min sambo ändå inte vad helt avig mot
  • LinaNordstrom
    MsThezzizen skrev 2013-11-03 19:55:50 följande:
    På orgel? lina?
    Ja jag tror det
  • LinaNordstrom
    Oprekär skrev 2013-11-03 23:02:32 följande:
    Haha, ja lite gräsliga är de kanske, men det känns lite förbjudet att säga Flört Finns ju mycket fint också, men tyvärr har jag ingen expertis alls att bidra med när det kommer till det kyrkliga! Hoppas ni hittar något ni båda gillar Glad
    Ja bara att söka vidare  
  • LinaNordstrom
    Oprekär skrev 2013-11-03 23:06:06 följande:
    Nuuu har jag provat den! Och valt den! Och beställt den! Drömklänningen från Anna Campbell! Jag är helt överlycklig! (Märks det?). Jag får ju inte visa det för fästmannen, så jag visar den för er istället Glad



     Mkt tjusig!
  • LinaNordstrom
    Ulle09 skrev 2013-11-04 20:07:14 följande:
    Jag har försökt boka kyrkan sen januari när vi bestämde datum men inte fått boka. Kyrkan tog inte emot bokningar för sommaren 2014 förrän i fredags, 1/11. Lite stressande har det varit och nu blev det ännu värre... Vi får se hur vi gör, bokar nåt annat ställe eller om vi byter datum. Vi måste kolla med lokalen som har varit bokad sen januari.
    Finns det någon annan kyrka som jobbar då? 
  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2013-11-09 16:07:40 följande:
    Här är mitt senaste pysselprojekt till bröllopet :) En låda att lägga alla kort i. Känns som den tog en hel dag att göra då jag först måla alla lådorna silver, sen skärde till dom (är ihålig så alla korten ramlar ner i nedersta boxen) och sen limmade jag en och en sida med pensel och strödde på glitter, gjorde sne så på alla sidor och på den översta är de massa bling-bling stenar istället :) Texten är bokstäver som jag glittrat och sen målat vita så att de ska synas lite bättre..



    Va fin! När kommer du hem till mig och pysslar?
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet