Inlägg från: LinaNordstrom |Visa alla inlägg
  • LinaNordstrom

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Milli skrev 2014-02-11 08:32:30 följande:
    Började ju med mina inbjudningskort redan i juni och i samma veva så köpte jag även 7 kartor med frimärken eftersom de fanns med bakverk och jag bakar så himla mycket så tyckte jag de var passande ;) Vet att jag fick dom i en brun papperspåse och att de låg i handsfacket på ena amereikanarn bra länge innan jag tog in dom och "trodde" jag la dom i någon av alla lådor med bröllopsgrejer eftersom jag då skulle hitta dom när de sen var dags.. Igår gjorde vi klart kuverten och la ner dom och klistrade och sigillade och när jag skulle hämta frimärkerna så hittar jag dom bara inte. Har verkligen letat precis överallt. Så hiiiiiimla störande!! Ikväll ska de läggas på lådan så att de anländer gästerna på alla hjärtans dag. Så typiskt att behöva köpa 7 nya kartor (420kr) när man egenligen har dom någonstans och sen finns de säkert inte kvar med kakor så de får bli vad de blir.. :(

    Egentligen blir jag inte förvånad för i princip allt krånglade igår hela dagen!!


    Åå trist, jag är expert på att lägga saker på nåt bra ställe och sen hittar jag dom inte. Hoppas dom dyker upp! 

    Jag beställde nya inbjudningskort igår och jag hoppas dom hinner komma så jag kan posta dom på torsdag men det är ju inte säkert men men då får det väl bli nästa vecka istället. 
  • LinaNordstrom
    MsThezzizen skrev 2014-02-10 20:06:20 följande:
    Behöver akut hjälp nu när inbjudningarna skall iväg. Min faster skall bjudas, hon är ensamstående. Jag har tänkt bjuda henne +1, tanken var då att hon tar med sig sin dotter , min kusin. Mina två övriga kusiner blir inte bjudn där. Hur skriver jag det. kan jag skriva både faster o kusinens namn på kuvertet , de är ju inte sammanboende! Och skickar jag en till vardera måste ju min kusins sambo medbjudnas, som jag träffat en gång... Hur gör jag. Skriver plus en, bådas namn eller två inbjudningar o får med en sambo
    Svårt, men gör det nåt om kusinens sambo kommer? En del av våra gäster har jag inte träffat mer än nån enstaka gång men man bjuder ju paret.
  • LinaNordstrom
    MsThezzizen skrev 2014-02-11 09:05:26 följande:
    Någon som har tips angående mitt dilemma? Visst borde det räcka att lägga korten på lådan imorrnkväll så kommer det fram på fredag?
    Skickar man med a-post så ska det komma fram dagen efter.
  • LinaNordstrom
    20110519 skrev 2014-02-11 09:33:06 följande:
    LinaNordstrom: Var bor du?
    Boden
  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2014-02-11 09:36:22 följande:
    Ja de var verkligen trist :( Hinner inte leta något mer nu för jag ska iväg på jobb och efter de ska de ju postas. Får väl tänka att dom säkert kommer fram någon gång och då lär de väl räcka i 50 år haha :))

    Varför har du beställt nya? Var de du som hade stavfel? Läste i morses men minns inte om de var du eller någon annan. Håller tummarna för att de hinner komma.. :) 
    Ja det var stavfelet, så klantigt av mig att inte se det
  • LinaNordstrom
    MsThezzizen skrev 2014-02-11 10:03:00 följande:
    Nä egentligen inte..... Bara det att det känns dumt att inte bjuda övriga kusiner då
    Ja då var ju det då.. hmm det är verklign inte lätt det här.. 
  • LinaNordstrom
    Larssonmaria86 skrev 2014-02-11 16:03:41 följande:
    LinaNordstrom: Vi hade också läst igenom vår inbjudan hur många gånger som helst och skickade iväg beställningen, vi beställde dessutom med korrektur så vi kunde dubbelkolla att allt blev rätt. ÄNDÅ kommer jag på när vi godkänt korrekturen (cirka tio minuter senare) att vi skrivit fel på osa-datum, 31 april (som inte existerar) istället för 30 april. Fick fullständig panik och både ringde och mailade Calligraphen direkt som tur var inte skulle skicka det till tryckeriet förrän om fem minuter så vi hann ändra :P
    Även om det är en liten skitsak för alla hade ju förstått att det var den 30 april så känns det sååå surt när man lagt ner så mycket tid..

    Idag ringde förresten vår präst och ville prata lite om vigseln samt bestämma datum där vi går igenom allt, kändes så himla bra :D Man har ju läst här på bröllopstorget om präster som hört av sig en vecka innan så kändes skönt att hon precis som jag gillar att planera i förväg ;)
    Ska förresten gå på en gudstjänst med henne i nästa vecka för att se hur hon är, prästen tycker iaf jag gör sjukt mycket om hur vigseln blir och stämningen. Har ni andra spanat/tänkt spana in era vigselförrättare?
    Aa skönt att höra att man inte är ensam om att vara lite blind Hoppas nu jag inte upptäcker nåt mer fel när korten kommer sen...
  • LinaNordstrom
    jessi85 skrev 2014-02-11 16:18:05 följande:
    Vi gifter oss den 14 juni 2014 så jag hoppar in här! Ser att ni diskuterar inbjudningskort och jag börjar känna mig lite stressad över att vi måste skicka dem snart. Har dock inte sett våra inbjudningskort ännu, en kompis som är grafisk designer ska göra dem. Vi har så klart bollat idéer och det ska bli spännande att se vad hon kommit på. En grej jag undrar med inbjudningskorten är hur folk ska osa? Jag tänkte skriva att de kan osa till vår e-post, telnr och snigelpost.
    Vi skrev att dom får osa till min telefon ringa eller sms:a
  • LinaNordstrom

    Mina nya inbjudningkort kom igår men jag jobbade kväll och kom hem sent och så har jag jobbat dagpass idag så jag hann inte posta dom eftersom infobladet inte är riktigt. Synd det hade ju vart kul att dom kom på alla hjärtans dag, men men..

  • LinaNordstrom
    Larssonmaria86 skrev 2014-02-13 21:48:16 följande:
    Nu är våra inbjudningar skickade och det känns sjukt pirrigt :D
    Här kommer lite bilder på vår inbjudan som vi beställde från Calligraphen, vi blev supernöjda då vi gillar stilrent och klassiskt. Dessutom var det viktigt att vi kunde få inbjudan, vigselprogram, festprogram och bordsplacering i samma tema :)



    Sen har vi bundit fast infobladet på baksidan med hjälp av sidenbandet.

    På kuvertet klistrade vi dit två guldhjärtan då de ju får dom på Alla Hjärtans Dag och på baksidan av kuvertet på "flärpen" ett klistermärke med två guldringar, är såå nöjd och hoppas gästerna tycker om dom :)

     
    jättefint!
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet