Inlägg från: LinaNordstrom |Visa alla inlägg
  • LinaNordstrom

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Kittwn skrev 2014-02-03 20:57:20 följande:
    Tack! skall kolla där.

    Var jätteinne på att pyssla massa själv först. Men de blir så krångligt med att hitta och få hit (bor i en liten stad i grekland) material. Och eftersom vi skall ha MÅNGA gäster (har inte räknat på dom grekiska gästerna än eftersom man skickar ut inbjudan väldigt sent här, men runt 700 gissar jag ev fler) så blir de lite mycket att pyssla ihop själv när jag är hemma med bebis hela dagarna. Så de mesta jobbet kommer floristen göra (hon fixar all dekoration) men jag skulle gärna vilja pyssla/köpa/fixa ihop något själv åt minstone.

    köpte denna "MR & MRS" på etsy i veckan, fast i ljust rosa.



    Jag har funderat på att ha vita papp påsar och stansa ut hjärtan och " A & G " och liknande och ha ljus i. Vad tycker ni om de? 


     
    Läste jag rätt, ska ni ha 700 gäster?
  • LinaNordstrom
    Kittwn skrev 2014-02-04 09:37:37 följande:
    hahaha ja du läste rätt. Dock är de lite mellan tummen och pekfingret. Den grekiska gästlistan är långt ifrån spikad. Ca 50 från Sverige och sen blir de någonstans runt 700 greker, kan bli några hundra till ;) Funkar lite annorlunda här =P
    Oh my! Känner ni så mkt människor?? 
  • LinaNordstrom

    Nu har jag beställt inbjudningskorten, hoppas dom nu blir bra! Valde tillslut att ta kuvertavgift, dyrt blir det ändå gästerna betalar halva kuvertet.

  • LinaNordstrom
    sandrahs skrev 2014-02-05 15:14:28 följande:

    LinaNordstrom, vad valde ni att ha i kuvertavgift?


     


    Jag har inte beställt mina inbjudningskort ännu (men de är färdiga) pga att jag inte kan bestämma mig hur mycket jag ska ha i kuvertavgift...


     


    Jag vacklar mellan 250 och 300 kr, och det täcker inte heller hela kuverten.


     


     


    Vi valde 250:-/vuxen, barn gratis. Det täcker halva "riktiga" kuvertpriset. Det som kommer ingå är brudskål, förrätt, buffé, tårta, kaffe och avec samt 2 glas vin/öl/cider. Sen får gästerna köpa alkohol i baren om dom vill ha mer.
  • LinaNordstrom
    Kittwn skrev 2014-02-04 10:37:00 följande:
    Nopps =P Inte jag i alla fall. Jag kommer väl "känna" 100 av dom kanske. Jag vet att de är helt galet, jag tyckte de först när jag kom hit iaf. Men nu har jag vant mig.

    Man ska liksom bjuda ALLA. Först såklart all släkt, dvs ALL släkt. Sen kommer min blivande från en liten by och egentligen "borde" vi väl bjuda alla där ifrån men de kommer vi inte göra utan bara de som är vänner/släkt med familjen. Sen skall alla vänner och bekanta. Arbetskompisar (och min svärfamilj har två företag). Och de gäller inte bara brudparet utan även familjerna och bestman/tärnor. Dom får själva bjuda in (när min blivande var bestman för något år sen så bjöd han 70 egna gäster). Så de kommer snabbt upp i måånga gäster.

    Min blivandes syster gifte sig förra året och dom hade 1000 gäster. Men där var de många efter som var sura för dom inte blivit bjudna så alla dom kommer vi få bjuda ;) Men eftersom de är "så få" från min sida så blir de ett noramlt (för här) bröllop ändå. Har varit på bröllop med upp mot 2000 gäster ;)
    Ok ja det är verkligen annorlunda. Måste vara en enorm lokal ni ska ha då Törs man fråga vad bröllop för så många personer kostar? Fast jag antar att man får pengar i present va?
  • LinaNordstrom

    KittWn Det ingår brudskål, förrätt, buffé, tårta, kaffe och avec samt 2 glas vin/öl/cider.

  • LinaNordstrom

    KittWe Festen är på en restaurang som fixar allt med dukning, servering och städ. Vi behöver inte jobba alls. Det är dyrt med mat och dryck här...

  • LinaNordstrom
    meandmylove skrev 2014-02-05 22:46:16 följande:


    Va söta
  • LinaNordstrom
    yennie skrev 2014-02-06 14:14:45 följande:
    Så att ni pratade mat ovan, vi kör på förrätt buffe och tårta. Sammanlagt blir det ca 14500 för 70 gäster.
    Det var billigt, ingår dryck i det?
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet