Inlägg från: LinaNordstrom |Visa alla inlägg
  • LinaNordstrom

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Nu har vi varit och provat kläder till mannen, vi ska hyra. Det blev en frackcoat med silverväst och grå/silver kravatt, riktigt fint! Tyvärr glömde vi fota. Känns skönt att ha den biten avklarad också. Min ring kom igår också så nu är även det klart!

    Kvar att fixa:
    Brudbukett.
    Möte med prästen.
    Kläder till sonen (är beställda).
    Musik till vigsel och fest.
    Sy hållare till släpet på brudklänningen.
    Festprogram.
    Bordsplacering, fast osa är först 31/5 så det går ju inte att göra än. 
     

  • LinaNordstrom
    Maria466 skrev 2014-04-01 16:55:00 följande:

    I kväll ska jag få prova klänningen första gången :D


    Kul!
  • LinaNordstrom
    Kittwn skrev 2014-04-06 19:35:28 följande:

    I går blev jag möhippad! Har varit lite ledsen för att vi inte skulle få till någon i Grekland eftersom dom kommer bara två dagar innan och de har varit massa strul. Och jag hade verkligen inte minsta tanke på att dom skulle fixa något här! men tydligen har mina två närmsta vänner, min sambo och hela min familj vetat om de här och planerat i två månader!

    Var och fikade med min dotter och föräldrar i går morse. Så hoppar mina tärnor fram med en tiara/slöja och säger "Från och med nu är du kidnappad! Nu är de möhippa". Min mamma tar dottern och vi sticker iväg.

    Först fick jag shoppa skor, party outfit och biniki. Sen skulle jag hem och packa en väska för övernattning. Mamma skulle ha dottern i närheten helatiden och hon hade fixat all packning till henne.

    Sen körde vi och körde hade ingen aning om vart vi skulle. Men vi kom fram till ett spa hotell. Där hade dom bokat en timmes super härlig massage för mig. Sen kom jag upp till vår svit (tre sovrum, bastu och massa grejer) där dom gjort i ordning med ballonger, grialnder, vin och mitt favorit godis.

    Så gick vi ner till spat igen och drack bubbel och badade någon timme. Fixade i ordnign oss för middagen med dom nya kläderna. Åt fantastisk god mat och hade sååå kul och trevligt! Sen slutade vi med att dansa någon timme på hotellets nattklubb!

    Hade SÅ ROLIGT, har inte varit ute sen jag blev gravid (två år) så de var verkligen behövligt. Dom hade fixat allt så bra och jag behövde inte oroa mig en sekund för dotter då hon bodde en trappa ner och mamma uppdaterade oss hela tiden. Känner mig fortfarande helt uppskruvad av lycka :D


    Å det låter som en toppendag/kväll
  • LinaNordstrom
    Caisa skrev 2014-04-10 12:33:36 följande:

    Igår fick vi äntligen se lokalen! Klart över förväntan, stor, ljus och härlig. Finns en uteplats där det kommer att stå cafébord. Kommer att använda två små rum som finns där till att göra oss iordning. :)

    Såhär ser det ut. St: Larsgården invid Sollentuna kyrka. :)


    Såg fint ut!
  • LinaNordstrom
    Nokaro skrev 2014-04-10 19:50:33 följande:

    Nu senare i eftermiddags ringde även vår präst! Den 25:maj ska vi träffas! Nu känns det verkligen nära.
    Dessutom var jag förbi sömmerskan ikväll och hämtade min klänning som hon trixat med lite. Hon har sytt fast en liten knapp vid rumpan där jag kan haka upp mitt släp på för att kunna röra mig lite smidigare på festen :) Är jätte nöjd!


    Fint! Ska också sy på min klänning så man kan hänga upp släpet.
  • LinaNordstrom

    Är ledig idag så jag ska ta mig en sväng på stan och köpa lite nytt smink till bröllopet. Behöver verkligen uppdatera min sminkväska! Jag ska sminka mig själv så då vill man ju ha bra produkter

  • LinaNordstrom
    iQbee skrev 2014-04-12 08:57:25 följande:
    Du vet väll att på Makeupstore kan du få en sminkning om du vill köpa produkter för 500?=) håller en evighet.. gör alltid så om jag skapå någonfest/bröllop för att inhandla nytt smink
    Jo, jag vet att dom har det erbjudandet men dom finnns inte här i stan. Jag kommer beställa smink från nätet, har det mesta som behövs redan
  • LinaNordstrom
    meandmylove skrev 2014-04-12 08:22:53 följande:

    Jag drömde föresten den hemskaste bröllops relaterade drömmen inatt.. allt som kunde gå fel gick fel. Jag hade fett hår, ingen frisör eller smink, vi var sena, inga gäster på plats, ingen klänning, jag åkte ambulanshelikopter till kyrkan för vi var så sena mm. Grät när jag vaknade :( hjälp! Ska sömnen fortsätta spöka såhär ända tills det är dags?


    Jag har flera gånger drömt liknande drömmar, usch vilken ångest haha
  • LinaNordstrom

    Idag har jag varit hos min mor och provat klänningen igen. Konstaterade att den behövs sys upp 2-3cm så det har vi börjat med nu, såå tråkigt men välbehövligt man vill ju inte gärna trampa sönder klänningen eller snubbla. Annars så klänningen helt perfekt och såå fin! Och nu när vi kortar den något kommer jag kunna ha ballerinor till festen utan att klänningen ser allt för lång ut.

  • LinaNordstrom
    Maria466 skrev 2014-04-14 21:10:33 följande:
    Va kul ni verkar ha haft det
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet