Inlägg från: litenkaka |Visa alla inlägg
  • litenkaka

    Vi som gifter oss 2015!

    Äntligen: vill du ha en gigantisk tyll klänning är det en sån du ska ha! Jag är "bara" 31 när ci gifter oss men vi har tre barn tillsammans så för mig känns det fel med en stor prinsessig klänning. Även om jag har en traditionell brudklänning kommer jag välja en lite mer "vuxen" silhuett :)

  • litenkaka

    Du är INTE sent ute :) om man inte gifter sig i en större stad och vill ha de mest populära lokalerna och krögarna kan man slänga ihop ett bröllop på ett par månader :(

    Jag ich min sambo gifter oss 26/9 och har bokat kyrka, lokal, köpt näbbklänningarna (rea på Lindex) samt tillfrågat tärna och marskalkar. Tärnan och ena marskalken är även tillfrågade om att vara toastpar under bröllopet!


    sarajohanna skrev 2015-01-02 10:03:21 följande:

    Hejsan,

    Gud vad jag känner mig sent ute när ni redan har planerat i över ett år :)

    Har försökt läsa ikapp lite, men efter typ en vecka och 150 sidor så ger jag upp och hoppar in i nutid istället...

    Vi ska gifta oss den 15/8 och har hittills bara lyckats boka kyrka och lokal, det mesta annat hänger i luften.


  • litenkaka

    Vi kommer och önska pengar till bröllopsresa och tänker tvärt emot er. Många vill INTE skylta med hur mycket de ger så vi kommer nog lämna ett kontonummer till toastparet. Sen kommer vi ha en typ skål/låda på festen för mer spontanta bidrag...


    Frults skrev 2015-01-02 13:16:18 följande:

    Hallå brudar!

    Detta året är vårat år. så sjukt pirrig!

    Behöver lite tips från er.

    Vi kommer önska oss pengar till bröllopsresan av våra gäster och tänkte att folk får komma med ett fint kort med pengar i ( typ).

    Jag skulle vilja ha någonting att lägga dessa kuvert och kort i. Typ en låda, kista av något slag. Men jag tänker som gäst att  man ändå vill se sitt bidrag ligga där så då kom jag och tänka på typ en gammal kalssisk fågelbur eller så.

    Har ni några tips eller idéer?

    Vi kommer ha massor av olika lila nyanser som tema så jag tänker att de kan va fint att matcha det eller det vita.

    tacksam för hjälp!

     :)


  • litenkaka

    Åh bilder!! :) vart var ni och provade?


    Plättis skrev 2015-01-02 12:14:02 följande:

    Nu är sambon och jag hemkomna efter nyår i Stockholm. Passade på att ta med mig min vän och prova klänningar, men det blev ingen uppenbarelse. Jag hittade två klänningar som var ungefär det jag funderat på, men ingen var Klänningen.

    Fastnade för en knälång klänning och ett tyllmonster ;) Jag kommer nog bli tvungen att beställa från Kina för att få det jag vill ha, men jag är sjukt nervös för hur det kommer bli. Ska se om jag kan få över bilderna från telefonen så ska jag lägga upp dem.

    Mest uppenbart när jag tittar på bilderna själv är att de där extrakilona som smugit sig på måste bort. Klänningarna sitter inte alls så bra som jag skulle vilja :/


  • litenkaka

    Åh då kanske du kan hjälpa - har de fler klänningar än de som syns på hemsidan i butiken? Och har de andra märken än sitt egna?


    Plättis skrev 2015-01-02 20:22:18 följande:

    Lilly Jag tycker de är så himla bra, har fått jättebra hjälp när jag varit där tidigare och vimsat. Måste tydligen lägga upp bilderna från datorn, tidigare har det i alla fall gått göra via telefonen.


  • litenkaka

    Plättis: så sugen på att åka dit med Sthlm är ju några timmar bort :) vill dock till Sthlm brud och fest oclså - varit där?

    Mickis85: har tänkt tanken men slagit bort den rätt snabbt... Googla och du finner många skräckhistorier om skador i tyget, fläckar osv. Någon kanske använder just din klänning helgen innan sig och spiller rödvin på den? Då köper jag hellre på typ Blocket där jag kan syna klänningen först och sen alterera den hos sömmerska...

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!