Inlägg från: litenkaka |Visa alla inlägg
  • litenkaka

    Vi som gifter oss 2015!

    Provade en som hade axelbandslös överdel i siden och en fin tyllkjol. Kändes så DYR men både jag och svärmor tappade hakan när vi såg prislappen på 2195:- ;)


    Allrakäraste skrev 2015-01-11 21:51:30 följande:

    Åh men då kanske det löser sig ändå! :) Känns ju ändå lite bättre att få prova klänningen innan man köper den. Annars brukar jag beställa en hel del på nätet men då är det ju alltid ångerrätt på kläderna :)


  • litenkaka

    Var i Skövde :) en helt hemsk butik dock...

    Klänningarna var från Nixa... Den för 2195:- var den här, den i mitten: www.brollopsguiden.se/medlemsblog/41654/1/11860


    Plättis skrev 2015-01-12 11:27:05 följande:

    Var provade du? Jag har haft panik hela helgen över det här med klänning, det har varit galet  Tydligen så är min version av bridezilla inte en sån som är arg och man blir rädd för, jag sitter bara och gråter 


  • litenkaka

    Nixa säljs ju i typ alla "hålor" :)


    Plättis skrev 2015-01-12 15:47:01 följande:

    Alldeles för långt bort för mig Den var superfin! För 2195?! Helt otroligt. Då gör det inget om butiken är hemsk 


  • litenkaka

    Oj det var ovanligt! Hade väl varit ok om de drog av de (säg 500:- eller vad det nu kostar) på priset när man köper klänning där sen... De måste hu förlora en del kunder på det?


    Plättis skrev 2015-01-12 17:00:57 följande:

    Haha, även i min håla upptäckte jag! Hittade en modell jag blev sugen på att prova, men här tar de betalt för provningar och jag har bojkottat dem bara därför. (Det finns bara en riktig butik i Umeå...) Kanske dags att tänka om nu.


  • litenkaka

    Döm inte ut klänningarna efter bilderna säger jag :) Provade en helt FANTASTISK från Lilly men när jag kollade på nätet såg den dötråkig ut... Sen är risken enormt stor att man får korrigera även en måttbeställd klänning. Ex kanske man har kort överkropp så "midjan" hamnar fel och då blir ju även måttet fel... När gifter du dig? Jag gifter mig 26/9 och till mig var det tydligen deadline med att beställa vid påsk för att hinna få klänningen och göra ändringar/provningar...


    Plättis skrev 2015-01-13 09:37:50 följande:

    Det är precis så de gör, vad jag har förstått. Man betalar för provningen men får avdrag på det priset om man beställer sin klänning via dem. Ninjara som har first hand experience litar jag dock mer på än vad jag hört i andra och tredje hand  Köpte du din klänning via dem? Jag har hittat EN modell jag skulle vilja prova, men det känns osannolikt att de har just den hemma. 

    Jag är inte heller standardstorlek, åtminstone inte en storlek över hela kroppen. Det gör att det känns väldigt vanskligt oavsett vad jag hittar på. Köpa klänning i butik = göra massa ändringar. Köpa måttbeställd klänning på nätet = ingen aning om vad jag får. 


  • litenkaka

    Vi gifter oss 26/9 kl 15:00 och hoppas det skymmer på framåt kvällen så det blir mys med ljus och marschaller. Men det är nog lönlöst ;) storm, hagel och åska kanske...


    tesselessan skrev 2015-01-13 15:58:22 följande:

    Hur dags på dagen har ni andra tänkt ha vigseln? hur tänker ni andra som ska gifta er i oktober? har ni planerat det utefter när det blir mörkt? 

    Jag är lite sugen på en utomhusvigsel men är så osäker på vilket klockslag man ska välja, dels för att det inte ska hinna bli för mörk och för att det inte ska bli för långt mellanrum mellan vigsel och middag. 


  • litenkaka

    Sy upp en likadan?


    Plättis skrev 2015-01-15 09:24:11 följande:

    Jag är inte ute efter det bästa, den perfekta klänningen, eller något sådant. Bara något som överensstämmer med bilden jag har i huvudet  Och det tror jag banne mig är värre. Igår kväll satt jag och googlade klänningar i vansinne, hittade några fina (men de var ju inte rätt) och kom på mig själv med att tänka "varför kunde jag inte bara ha köpt en sån här, varit nöjd och sedan gift mig i den och varit strålande vacker?"

    Problemet är the one that got away, klänningen jag aldrig kommer kunna sluta tänka på. Allt är plan B efter det. Jag önskar jag bara kunde släppa den och börja om från början, men det funkar ju inte så 


  • litenkaka

    Hallåååååååå!?!?! Dog lite när jag såg denna:

    www.sarenza.se/rocket-dog-sedona-s811382-p0000071911

    Är det inte den du vill ha? :)


    Plättis skrev 2015-01-15 10:17:11 följande:

    Den är egentligen inte så mycket för världen, men den passade min kropp perfekt. Dessutom älskar jag spets, och när jag tog på den så saktade universum ner lite. 

    Problemet: den kostade 10 000 kr. Jag grät nästan när jag upptäckte det, och min sambo höll på att svimma när jag mötte honom efteråt och sa att jag hade hittat min klänning för det priset. Så det blev inget, och nu finns den INGENSTANS att få tag på. Inte ens begagnad. Jag har letat i 1,5 år sedan jag provade den första gången. 


  • litenkaka

    Haha inte?! Köp annars är du galen!!


    Plättis skrev 2015-01-15 11:04:31 följande:

    Haha, jo det är det ju! I rätt storlek, dessutom  Och helt plötsligt ser den inte alls ut som jag minns den när jag provade. 


Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!