Inlägg från: Tingeling89 |Visa alla inlägg
  • Tingeling89

    Vi som gifter oss 2015!

    Rosu skrev 2014-07-07 12:59:47 följande:

    Vi ska försöka att hålla oss inom ett års-modellen och gifta oss nästa sommar, 1/8 eller 8/8 blir det.

    Just nu har vi prelbokat en lokal i Stockholm, men funderar på om man kan hitta en lokal där man gör lite själv för att komma ner i pris, men det blir rätt mycket extrajobb då. Någon i Stockholmsområdet som har hittat någon bra lokal där det är lite gör det själv, typ ta med egen dryck?


    Om ni inte har hur många gäster som helst så har iaf den lokal vi bokat så att man får ta med egen dryck. Ligger strax utanför Liljeholmen.
  • Tingeling89
    BlivandefruHallqvist skrev 2014-07-09 14:46:25 följande:

    Hej, jag är ny här på sidan och hittade denna tråd, jag och min fästman planerar ett bröllop i Juli 2015 på bolmsö i småland.
    Jag funderar på att börja planera och fixa redan nu, har hört många som började flera år innan och planera.
    När började ni? och vad är bäst?
    Mvh, Linda.


    Jag började i januari i år, så ca 1 år och 8 månader innan den stora dagen. Det känns som man har tid att fundera och ångra sig några gånger då. Plus att mycket måste bokas i väldigt god tid :)
  • Tingeling89
    filibustern skrev 2014-07-14 11:24:28 följande:
    ne precis. pch jag vill ju inte ha så stelt ändå.. men tänkte att svinrygg var som enkel.. :P 

    ja.. får se vad det blir.. kanske bli något liknande den här, men med kortare "sideburns"... kanske.. får se vad frisören säger.. men då tro jag att jag kanske istället för en virkad krona, tar ett virkat diadem
    Den där var ju jättesöt. Aldrig tänkt att man kan ha något virkat. men gillar verkligen diademet :)
  • Tingeling89
    filibustern skrev 2014-07-14 12:02:02 följande:
    ja visst! finns fler exempel. 

    tänkte det skulle passa mig/oss då dels så är det skogstema, natur, kommer återbruka en hel del och göra hemmagjort. men och så kommer jag från en väldigt handarbetande familj, själv broderar jag en hel del. ^^ mamma virkar och stickar mest, men broderar och syr på symaskin också. ^^ 
    Vilken tur du har! Jag får nog kika runt lite i butik istället. men kanske myrorna eller något sådant har sånt :)
  • Tingeling89

    Välkommen tillbaka Plättis :) Du ska se att det kommer kännas bra när du väl kommer igång. Du kanske kan viga en del av bröllopet åt din mormors minne? Typ ha hennes klänning, ring eller ha med något hon gjort?

  • Tingeling89
    Plättis skrev 2014-07-16 14:24:22 följande:
    Jag vet faktiskt inte om morfar skulle vilja släppa mormors ringar. Och när mormor och morfar gifte sig var hon gravid med min äldsta moster, så klänningen passar inte (om inget oväntat händer). 

    Hon var inte en pysslig människa, utan tyckte precis som jag om att laga mat och baka till familjen. Men det kommer lösa sig. Just nu ska vi försöka fokusera på att ordna ett bröllop som passar oss. Sedan får detaljerna komma senare. På fredag är det begravning, och det är väl först då det kommer kännas som att det verkligen är på riktigt och inte bara en konstig dröm. 
    filibustern skrev 2014-07-16 13:23:25 följande:

    välkommen tillbaka plättis! *kram* 


    Tack :)
    Det löser sig nog. Du kommer börja planera och så en dag bara dimper den perfekta idén upp :)
  • Tingeling89
    Elenaproblema skrev 2014-07-22 11:21:56 följande:

    Hejsan! 

    Jag är nyförlovad och vill också hoppa in i tråden om jag får! Vi tänker oss bröllop 11e juli 2015. Vi har en tanke om ett enkelt, lantligt bröllop med bröllopsfest i en lada med lampor och vimplar. Jag studerar och min blivande make jobbar så vi skall försöka hålla budgeten nere så gott det går. Alla tips är välkomna! Egengjorda inbjudningskort, egenplockade ängsblommor och vän som fotograferar och ihoplånat porslin tänker vi än så länge! 

    Ha det underbart alla blivande makar!


    Välkommen :) Det låter som en mysig idé. Det kan även vara ett tips att ta hjälp av familj att laga mat. Typ kall buffé.
  • Tingeling89
    Hand i hand skrev 2014-07-27 16:17:10 följande:

    MEN nu har jag ramlat över KLÄNNINGEN!! Den är helt lovely och är ett orginal. Köpt på blocket, och det var ren impuls hahaha! Helt galet.

    Och för en struntsumma dessutom.

    Happy happy!


    Grattis!! Jag hoppas också på att kunna göra på det sättet  :)
  • Tingeling89
    cecbj195 skrev 2014-07-30 11:58:03 följande:

    Jag byter ämne lite och frågar er något som jag gått och grunnat på ett tag nu. Jag har alltid velat ha en brudnäbb, helst en pojke, på mitt bröllop. Nu råkar det vara så att yngsta pojken vi känner kommer vara 14 på bröllopet... Så det har jag fått avskriva.

    Men däremot finns en kusin till min fästman som fyller 11 år nästa vår. Hon är ganska liten och nätt, väldigt söt, men jag funderar på om hon också är "för gammal" för att vara brudnäbb? Det är inte så att vi har någon särskild relation till flickan mer än att hon är min fästmans kusin, så det skulle vara "bara" för att ha en brudnäbb...

    Vad tror ni? En 11-årig brudnäbb eller ingen alls?


    Brukar inte dem vara ganska små? kanske bara i min värld. men tycker alltid att det verkar vara mindre barn, typ max 7. fast sen är det väl egentligen helt upp till dig vad du vill ha :)
  • Tingeling89
    Plättis skrev 2014-08-01 10:08:34 följande:

    Tjejer, igår hämtade jag ut min klänning! Skrattande

    Jag behöver tappa några centimeter runt höfterna för att den ska sitta bra (men det har jag redan börjat jobba på). Dessutom vet jag inte om jag ska ha högre klackar på mig än de jag har på bilden (ca 7 cm) eller om jag måste ta upp det yttre lagret tyll för att inte trampa på det. 


    Superfin!!!
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!