Jag är lågkolhydratare så jag har massor av sockerfria recept.
Här är ett recept på en cheesecake. Receptet är amerikanskt så du får omvandla måtten:
Ingredients:
1 Tablespoon butter
2 Tablespoons full fat soy flour or oat flour (soyamjöl)
6 eggs, separated
3/4 cup Splenda® (sötningsmedel)
2 8-oz pkgs Philadelphia® Cream Cheese, softened
1 cup sour cream
6 drops vanilla extract
1/4 cup cocoa powder
4 packets Splenda or Sugar Twin
Preheat oven to 350?F.
Butter an 8 or 9-inch springform pan and dust with soy or oat flour. In a large bowl, beat egg yolks with 3/4 cup Splenda until foamy. Add cream cheese, sour cream, and vanilla extract, and beat again until fluffy. Set aside.
In a separate bowl, beat egg whites until stiff but not dry. Fold into cream cheese mixture. Pour half the mixture into the springform pan. Mix cocoa powder and 4 packets Splenda or Sugar Twin into the remaining half and spoon it over vanilla mixture already in pan. Bake until golden (about 25-30 minutes).
Prova och gör en i förväg och smaka av.
//Cecilia :)