• Waimea

    Växjöbrudar - tror vi att det kommer att regna på bröllopsdagen??

    Hej alla!

    Jag har ju kapitalt misslyckats med att hålla mig uppdaterad på den förra tråden och såg att den stängts av..

    Ska vi försöka samla oss återigen, Växjöbrudar? Det börjar trots allt dra ihop sig för ett par av oss, om jag inte minns helt fel!!

  • Svar på tråden Växjöbrudar - tror vi att det kommer att regna på bröllopsdagen??
  • Waimea

    Hej på er!

    I morgon bär det av på bröllop i Skåne - perfekt för att öva på att föra sig i långklänning och öva på valsen!

    Vi rev undan mattan i vardagsrummet i går kväll och buggade och valsade oss svettiga. Har en känsla av att det kan bli lite knivigare att dansa i höga klackar än vad det är att dansa i gympaskor/strumplästen, men övning ger färdighet!! ;)

    Har gjort klar bordsplacering, personbeskrivningar och tipspromenadfrågor nu. Saker och ting börjar falla på plats och idag är det 29 dagar kvar! *iiiih*

    Emlu: 8 dagar nu då?! ;)
    Var kommer du att fixa håret? Jag har valt AM, ska dit i morgon bitti och få lite hjälp och prata frisyrer.

  • Emlu

    Oj, oj, oj, spänningen stiger, endast 4 dagar kvar nu.
    Jobbar bara idag och imorgon sen bär det av till småland för att kunna fixa det sista. Det mesta är på plats, i helgen har vi övat vals, skrivit ut festprogrammen och inhandlat det sista.
    Waimea- Ulrika på Klippoteket kommer göra mitt hår, jag har gjort provuppsättning och allt känns super.
    Jag bokade AM först men jag var inte nöjd med frisören och sen var det för dyrt.

    Ni som gift er, om ni ser detta- har ni några tips att dela med er?

  • Waimea

    Emlu: ja, just det. Undrar om inte du och jag pratat om håruppsättningar tidigare??

    Bröllopet jag var på i helgen var superfint. Välplanerat från första till sista stund, god mat, vackra tal...

    Man fick mycket inspiration och insåg samtidigt att detaljer som man själv hänger upp sig på egentligen inte har någon större betydelse.

    25 dagar kvar för mig..

  • Gucci

    Emlu: Tänk på att sova ordentligt natten innan, kanske lättare sagt än gjort men jag sov nästan ingenting och var jätte trött på bröllopsdagen, kom inte igång förrän på kvällen...
    Glöm inte bort att filma, både i kyrkan och talen! Vi var så uppspelta och nervösa i kyrkan så det är kul att ha det på film nu så man kan se det igen.
    Om ni öppnar presenter så se till att ni har koll på vilket kort som tillhör vilken present, blir lätt ett enda virrvarr...
    Sist men inte minst säger jag som alla andra - glöm inte bort att njuta!
    Lycka till!

  • Waimea

    Gucci: hur känns det nu, så här en och en halv månad efter bröllopet?

  • Gucci

    Waimea: Det känns bara bra! Fast lite tråkigt att det är över... det är inte roligt att titta på bröllopsprogram på TV längre, då vill man ju bara göra om det för det var helt fantastiskt roligt att gifta sig!
    Men nu är vi mitt inne i budgivning på ett hus så det är nästa projekt.

  • Waimea

    *skrattar*

    Ja, det gäller att ha sina projekt! Vi håller också på att kika på hus, men har väl inte riktigt hittat det vi vill ha. Eller jo, det har vi kanske, men det är inte till salu just nu..

  • Waimea

    Ååh. 19 dagar kvar nu. Igår var jag riktigt stimmig, ringde brorsan och kollade så att allt var OK med honom, ringde min blomsterflicka som kommer i helgen, skrev upp allt vi behöver handla och göra och så vidare i all oändlighet.. *skrattar* Det närmar sig med stormsteg och alla, precis alla talar om det för mig också..

  • Åsa78

    19 dagar kvar för mig med och jag är livrädd att vi ska glömma bort något...

    Vi har skrivit klart beskrivningarna om gästerna, nästan klara med bordsplaceringen, vår toastmaster gör festprogrammen som tur är...

    Vi håller även på med kyrkoprogram, placeringskort, servettvikning mm sedan ska jag ju hinna provsminkas och göra en provuppsättning... Vad har jag glömt?

  • Waimea

    Åsa78: Glöm inte den otroligt viktiga detaljen om vem som ska ansvara för att nattamaten kommer fram.. Det tänkte jag på länge igår.. ;)

  • Åsa78

    Waimea: Tack men det har vi tänkt på.
    Hur ska du/ni dekorera lokalen? Vi vill gärna ha några rosa hjärtformade ballonger och lingonris hjärtan men det verkar vara svårt att få tag i ballongerna.

  • Waimea

    Jag ska nog inte dekorera lokalen särskilt mycket och om jag ska det så är det min blomsterflicka som står för idéerna. Jag är så vansinnigt okreativ när det gäller sånt..

  • Waimea

    Aah! 16 dagar till nu, Åsa. Känns det bra? Jag är härligt pirrig, faktiskt. En positiv stress, men jag börjar längta till bröllopsresan nu. En veckas total avkoppling, liksom..

  • Åsa78

    Gucci: Tusen tack! Ballongerna är nu beställda.
    Waimea: Ja det är inte klokt så fort tiden går. Ja vi längtar också till bröllopsresan men jag fuskade ju lite och var på Kreta för en månad sedan. Vår likal är så stor därför känns det som om jag måste dekorera mycket så det inte blir så opersonligt.

  • Waimea

    Hej på er!

    Det har varit lugnt härinne, märker jag. 11 dagar kvar och den värsta nervositeten har lagt sig. Nu längtar jag bara till semestern som startar på torsdag.. *myyys*
    Har varit och gjort slingor så nu är jag tjusigt sommarblond! Allt verkar, så här långt, falla alldeles otroligt bra på plats.

Svar på tråden Växjöbrudar - tror vi att det kommer att regna på bröllopsdagen??