• Waimea

    Växjöbrudar - tror vi att det kommer att regna på bröllopsdagen??

    Hej alla!

    Jag har ju kapitalt misslyckats med att hålla mig uppdaterad på den förra tråden och såg att den stängts av..

    Ska vi försöka samla oss återigen, Växjöbrudar? Det börjar trots allt dra ihop sig för ett par av oss, om jag inte minns helt fel!!

  • Svar på tråden Växjöbrudar - tror vi att det kommer att regna på bröllopsdagen??
  • Emlu

    Hej Växjöbrudar!
    Ja, det var ett tag sedan man var här inne. Oj, oj, oj Gucci & Lyckliga K det är nära nu.... Håller tummar och tår för er. Så spännande..

    För min del är det mindre än 7 veckor kvar och det är fortfarande mycket som ska bockas av på listan. Ibland längtar men tills allt är över så att man kan koppla av igen.. Men visst det är kul oxå.

    Jag håller med er tjejer, vi beställer fiiint väder, ja i alla fall uppehåll alla lördagar i Växjötrakten från och med nu.

    Idag har vi börjat på festprogrammet, är det någon som säga vad man ska ha med på framsidan? Är lite osäker.

    Imorgon går anmälan ut till bröllopet och fortfarande 4 st som inte sagt ngt. Konstigt tycker jag.

  • ottina

    Hallojsan alla "Brudar"!!!!

    *hahahhaaaa*

    Tänk att snart är det dax...........dagen då man ska bara få vara så där underbart vacker..........och inte glömma bort att man ska njuta........Vi har 1 månad 3 dagar och 20 timmar kvar till vår dag......
    Fest programmet är nästan klart.......vigselprogrammet lika så.
    Nu är det mest slutförandet på det där lilla extra.........Träffa prästen...........fotograferna. En vecka inna ska jag provsminkas.......av Eva på "Raffel´s". Sussi min frissa ska färga och klippa håret.....plus lite prat om uppsättningen............LÄNGTAR.
    Fast dock vill jag njuta av allt detta..........Vad ska man bara hitta på sedan.........*fniss*

  • Waimea

    Hallå på er!

    Jag har vågat vägra dator hela helgen, så det är därför jag inte svarat. Ni hittade hit, allesamman. Så roligt.

    Lyckliga K: jag ska gå till Helena. Hon brukar klippa mig, så det känns bra. Men det är rätt, man ska gå på magkänslan. Jag har klippt mig ett par gånger på gränslös och tycker att det är bra där med, så jag förstår ditt val. Det känns som om man kanske skulle gå lite på stan och spana bruduppsättningar på lördag.. ;)

    Galadriel: kan du inte lägga in en beställning om fint väder hela sommaren när du ändå är igång??

    Emlu: Det kan vara så - en del totalt glömmer att svara. Tråkigt för dig, men det ligger i folks personlighet..

  • Emlu

    Ni som står brudar i helgen, ni kankse inte har tid att var här just nu men är lite nyfiken på hur det går för er. Vill passa på att önska lycka till till er båda.
    Trots att Emma på kajsa o Co har fått så bra kritik så avbokade jag henne. Ska istället ta hjälp av en bekant och fördelen med henne är att hon gör provuppsättning innan och sen bästa av allt hon kommer hem till mina föräldrar dagen D vilket jag ser som ett stort plus. Då kan hon även fixa min mamma och brudnäbbarna och tärnorna och så slipper man flänga omkring till frisör och make tjej.

    Vi har fått in alla svar på inbjudningarna och tråkigt nog har vi 9 som tackat nej. Lite otur, vissa bor utomlands och har svårt att komma och vissa skulle på resa just då. Men men det är ju inget att göra åt. Hur går det för era ndra med gästlista och inbjudningar?

  • Gucci

    Emlu: Tack för lyckönskningen! Jo nu börjar det bli lite pirrigt! Jag har precis varit och fixat naglarna så det är lite svårt att skriva... :) Imorgon har jag ledigt och har massor att göra, som tur är har man snälla kompisar, syskon och föräldrar som också har tagit ledigt för att hjälpa till. Ska bli skönt att åka på bröllopsresa och "landa" lite efter all stress.
    Som en lite tidig bröllopspresent fick min blivande fast jobb idag, skönt!

    Vilken bra "frisörlösning", fast Emma gör också provuppsättningar...

  • Waimea

    Vill bara önska er lycka till med allt, Gucci! Ha en underbar dag och njuuuuuuuuuuuuut!

  • Gucci

    Waimea: Tack så mycket! Vi har härjat runt hela dagen, är helt slut nu... Men dukningen blev jätte bra! Ska pusta ut lite nu och försöka sova gott i natt.

  • Emlu

    Gucci och Lyckliga K- ni måste berätta, hur var dagen D?

    För min del rullar det på, det känns som vi har läget under kontroll just nu. Nu har min bliandes kompisar planerat in en svensexa och det är lite jobbigt att veta ngt som inte han vet... Hi hi
    I lördags gjorde vi bordsplaceringen, det var faktiskt jättekul

  • Waimea

    Emlu: vad roligt! Jag hade sista OSA-dag igår, så det börjar bli dags för bordsplaceringen nu. Bortsett från envisa och tankspridda brorsor och någon enstaka person så har faktiskt alla hört av sig. Det är bara fem personer som tackat nej och fyra av dem var sådana som vi bjöd mest för sakens skull. Vi visste att de inte skulle komma. Totalt sett så är det kanske sju-åtta personer som inte kommer.

    Jag drömde om bröllop i helgen - det var den fördömda frisören som aldrig gjorde något åt håret.. Otäckt, att man faktiskt tänker så mycket på det att man börjar drömma också!! *skrattar*

    Ett problem har smugit sig in: min florist kan inte komma till pingst som planerat, hon ska förmodligen på internutbildning. *suck*, det var den enda helgen innan mitten av juni som fungerade, men vi får lösa det ändå!

Svar på tråden Växjöbrudar - tror vi att det kommer att regna på bröllopsdagen??