• Waimea

    Växjöbrudar - tror vi att det kommer att regna på bröllopsdagen??

    Hej alla!

    Jag har ju kapitalt misslyckats med att hålla mig uppdaterad på den förra tråden och såg att den stängts av..

    Ska vi försöka samla oss återigen, Växjöbrudar? Det börjar trots allt dra ihop sig för ett par av oss, om jag inte minns helt fel!!

  • Svar på tråden Växjöbrudar - tror vi att det kommer att regna på bröllopsdagen??
  • ottina

    Möhippa !!!!!!
    I Måndags så tog de mig.............jobbargänget. Ojoj vad det var kul.........Fick slöja och krona. Skålade i skumpa med de som inte kunde hänga med............till simhallen, 80'tals baddräkt, nalle puh badlakan, solhatt, solglas ögon. Barnkalas inne på simhallen med glass och balong, lek i äventyrsbadet....Jag vann röda banan.....en vatten rushkana. Dusch och bastu.........massage, fina kläder........middag på en resturang..........då anslöt mer folk......tillslut var vi 40 st från jobbet...........halva styrkan................och jag njöt. Underbart...............

  • Waimea

    Ottina: aaa! Roooligt! Jag håller som bäst på att planera en kompis möhippa (på lördag är det dags) och det är lite samma tema, med simhall. Jag har dessutom satt ihop ett spinningpass till den blivande bruden, hon kommer att få sjunga karaoke samtidigt som vi kartlägger hennes kontrollbehov.. *fniss*

  • ottina

    Waimea Hoppas ni får en underbar dag på lördag.........Jag njuter fortfarande av min måndag...ska bli kul att se korten sedan......

  • Emlu

    Ottina- vilken lyckad möhippa du fick. Kul!
    Jag börjar undra om mina kompisar har något i kikaren eller ej. Ingen frågar hur planeringen ser ut och vilka helger vi är lediga. Men de kanske har kollat av med min blivande.

    Måste berätta, var och hämtade klänningen i onsdags så gissa vem som stått framför spegeln i i helgen.... Den sitter jättebra och är så himla fin.

    Hur går det för er andra med planeringen?

  • Waimea

    Emlu: jag väntar ivrigt på listan över vilka som tackat ja till bröllopet från min bror, sedan ska vi dra igång med festprogram, prat med cateringfirma och liknande..

    Pratade med min blomsterflicka igår och vi börjar bli överens om vad som gäller för buketten: Pion, prärieklocka, doftranka och luktärter. Allt utom luktärtorna ska gå i vitt, luktärterna ska vara i olika lila nyanser. Jag hoppas bara att det går att få tag i pioner i juli. Jag pratade med en florist som sade att det inte gick, men min blomsterflicka är också florist och hon sade att det visst går.. Löser det sig inte kan jag tänka mig att ha Hortensia i buketten. Så: där är jag nu!

  • Gucci

    Hej alla Växjö-brudar! Nu har jag fullt upp på jobbet efter en vecka i Paris, men jag får berätta mer när jag hinner. Här är i alla fall en bild ni kan titta på så länge! Det är jag med telegramleverantören.

    img.photobucket.com/albums/v222/agopcsa/File0033.jpg

    Lovar att återkomma...

  • Emlu

    Gucci- åhh så fin du var på din dag, jättevackert. Kul idé att skicka telegrammen med häst. Väntar ivrigt på fler bilder...

    Waimea- din bukett låter jättefin, pioner är verkligen fint. Jag har fastnat för en droppformad bukett med vinröda kallor.

    Idag ska jag iväg och köpa morgongåva till min blivande.

  • ottina

    Gucci:Så fin BRUD du är.........en annan längtar oxå ( 18 dagar, 21 timmar och 53 sekunder kvar !!!)........Anna har berättat lite gran om ert bröllop........Mysigt.

    Emlu: Ja jag fick en underbar möhippa av jobbet.....tänk 40 st på Venezia........för min skull. Tårarana var där hela tiden. Men vad jag NJÖT.......Får väl se om det händer något skojsigt till helgen........*fniss* och jag antar att den blivande vet en del..........*ler*
    Vilket jag vet om honom...*hahahahaaaa*

  • Gucci

    Emlu och ottina: Tack, tack!
    Ottina, jag kom på att du jobbar tillsammans med min syster! :)

  • Waimea

    Ottina: Möhippan jag var med på i helgen brev riktigt bra. Vi var i och för sig bara sex personer, men jag lovar, det var jättebra. Först fick bruden klä på sig en illande rosa klänning, sedan utstyrslades hon i tiara och trollspö. Dags för karaoke-spinning! Hon fick sjunga med till tre låtar och dessutom genomgå en quiz om hennes kontrollbehov *skrattar*. Därefter badade vi, lurade upp henne i hopptornet.
    Efter bad och lite käk for vi iväg och handlade mat till middagen, bruden fick (i sin rosa klänning) be folk om att lägga ner varor i hennes korg utan att förklara varför.. *fniss*
    Sedan åkte vi hem till mig, jag hade dukat och gjort i ordning ett ordentligt sånghäfte. Vi lagade mat ihop, sjöng, drack vin och myste. Dags så för dans! Bruden ikläddes kortkort supertight sextiotalsklänning och vi intog ett halvtomt Oléo, men det var riktigt, riktigt roligt. Slutligen lindade vi på bruden en ögonbindel och ledde henne genom stan, mot statt. Det var nämligen svensexa för hennes blivande man samma kväll, så planen var att de unga tu skulle romantisera lite. Vi tog på henne ett riktigt hemskt nattlinne och tvingade henne att ligga ner och vänta. Hennes M2B var dock lite överförfriskad, tyvärr, så så värst mycket romantik blev det inte när han väl kommit till hotellrummet. (Han hade lufsat ur svensexans synfält och oförhappandes petat i sig ett par whiskey) Men alla hade roligt, och M2B:n fick vackert traska hem i sin urtjusiga dansbandskostym på söndag morgon..

Svar på tråden Växjöbrudar - tror vi att det kommer att regna på bröllopsdagen??