• ~emma~

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006

    Måste säga att jag blir imponerad av din framförhållning Jespers darling. Vi ska gifta oss samma dag som du och jag har inte ens funderat över inbjudningskorten :) Jag har däremot bokat lokal så det kanske kompenserar lite :)

    Vill bli gift - uuuuunderbar klänning!

  • ~emma~

    tackar :D

    Kul idé med en lista - den börjar bli riktigt lång nu.

  • ~emma~

    Kyrkan tar inte fler än 50, så där har vi en automatisk gräns, vilket är rätt skönt :)

    Är det någon mer än jag som råkat ut för människor som tar för givet att de är bjudna, fast man knappt umgås? Det blir så pinsamt att förklara situationen... Den slipper man väl med 175 gäster i alla fall :)

  • ~emma~

    Hade varit kul jespers darling! Tänk vad knäppt om man skulle råka känna någon. Sorry, bara jag och min knäppa fantasi!

    Några andra som vill med?

  • ~emma~

    Jag kan också nästan närsomhelst, bor i Malmö men kan pallra mig in till Lund :)

    Vill också veta var ni andra ska på smekmånad - det måste vara det roligaste bröllopsrelaterade ämnet! Själv ska jag till Singapore/Malaysia efter mycket om och men. Skulle först till Bali, men vi ändrade oss efter bombattentaten.

    hjartat73 - visst är det praktiskt :D

  • ~emma~

    Småland/Skåne Brud - Vad kul det är att alla har så mycket gott att säga om Malaysia. Har du själv varit där? När och var? New York hör man inte så ofta som bröllopsresmål! Är du en van New Yorkare eller blir det första gången där?

    Puh76 - Skottland, vad mysigt! Ska ni bo på slott?

  • ~emma~

    Förlåt om jag verkar dum - men vad är det för något? :)

  • ~emma~

    Mbrud - Ja visst låter det underbart! Har hört så mycket gott om båda resmålen. Vi kommer nog att betala ca 20000 per person för flyg, boende, transfers och så. Då är det 16 nätter (tror jag)på en ö i Malaysia och två nätter i Singapore. Man kan nog få ner priset lite genom att välja andra flygbolag och hotell. Man får lite pengaångest men vill gärna lyxa till det lite!

  • ~emma~

    För mig funkar båda de datumen, bara det inte blir för sent på kvällen. Eftersom de flesta verkar bo i Malmö kanske vi kan träffas i Malmö (sorry jespers darling ;)). Eller vad sägs?

  • ~emma~

    Jepp jag är också med på lunch den 12:e! Hi hi, ska bli roligt!

    Mbrud - jo, jag vet hur det är att vara mitt uppe i det, man blir nästan helt besatt :). Vi har bokat resan genom Jambo tours, och eftersom de inte finns i Skåne har vi bokat dem genom Ticket. Känns skönt att få lite rådgivning. Jambo tours har inga fasta paketresor (vad jag vet) så man bestämmer själv när och hur man vill åka. De har vissa flygbolag, rutter och hotell som man kan välja mellan. Så det blir väldigt fritt, vilket är helt perfekt! Lite backpacking deluxe... :) Jag vet inte om du har kollat på tråden "Malysia, Singapore och Borneo", där finns massor av andra tips. Hoppas att ni hittar rätt resa snart!

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006