• ~emma~

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006

    Det är en kille som blir färdig med sin utbildning lagom till vårt bröllop. Har fortfarande inte fått något komplett kostnadsförslag, men det lär bli ganska billigt i och med att vi får ett "kompispris" också... Han är en extremt avlägsen släkting.

  • ~emma~

    Småland/Skåne Brud - vilken fin bukett med de svarta kallorna! Har inte sett den förut.

  • ~emma~

    Välkommen leson76 :) jag lägger till dig i listan. Vilen fin lokal du har! Hur långt har du annars kommit i planeringen?

    4 februari - Småland/Skåne Brud
    22 april - AnT
    13 maj - Jenand
    13 maj - Tejsan
    27 maj - pov
    27 maj - Sprallig
    3 juni - Akkidakki
    3 juni - Vill bli gift
    1 juli - ~emma~
    1 juli - jespers darling
    1 juli - Penny28
    8 juli - marie81
    8 juli - leson76
    15 juli - puh76
    15 juli - Bettan, Skåne
    5 aug - hjärtat73
    12 aug - Izunia
    18 aug - blondie
    19 aug - Mbrud
    26 aug - Glücklich
    26 aug - happy!
    26 aug - finns i sjön
    21 okt - Anna25
    2 dec - Sandra_A

  • ~emma~

    Puh76
    Ja, Söderslätts bygdegård har fått jättebra kritik från brudarna på BT, men det verkar ganska poppis också, så skynda dig att höra med honom! (Jan tror jag han heter). Hoppas att det går bra för dig!

    happy!
    Vad fräckt med kilt! Varför ska han ha det? Håller med dig om släp, lite opraktiskt, men sååå fint! :) Jag har släp på min klänning, med en liten ögla så att jag kan ha öglan runt fingret när jag dansar. Annars är avtagbart släp en jättebra lösning, som hjartat73 sa.

    jespers darling
    Hur är det med tandvärken idag?

  • ~emma~

    hjartat73
    Jo det låter ju definitivt bättre att hänga upp släpet... Min klänning är bara halvfärdig och har ingen ögla riktigt än, jag kanske inte ska skaffa en sån?! Men släpet är ju där, och jag vill ju kunna "bli av" med det på något sätt. Vet du vad det är för någon sorts anordning man hänger upp släpet med?

    jespers darling
    Vad bra att det släppt. Kul att städa... NOT! ;) Men ibland måste man ju. Jag gjorde det igår. Idag var det tvättdag :)

  • ~emma~

    hjartat73 - Ja, det är kanske bäst. Ska göra en hel del ändringar och tillägg på min klänning, och behöver hitta någon bra sömmerska. Palm design har fått bra kritik, men frågan är om de kan göra detta fastän man inte köper en klänning av dem? Tyckte du att de var bra? Jag höll på att gifta mig en gång tidigare, men det blev aldrig av (gudskelov) så klänningen blev aldrig färdig. Nu vill jag ju att den ska se lite annorlunda ut... Vad var det som var jobbigt med öglan?

    Puh76 - det låter helt klart bäst! Har du någon bild?

  • ~emma~

    Puh76 - Jaha, det låter ju smart. Men syns inte de då?

  • ~emma~

    Tack för hjälpen tjejer, ska försöka fixa en sådan där "häng-upp-anordning" :)

    Ha en trevlig lördagskväll!

  • ~emma~

    Grattis till köpet jespers darling! Tror du inte att det kommer att vara svårt att låta ringarna vara? Jag kommer nog att gå och pilla på våra hela tiden :)

    AnT - Det finns massor av juvelerare som gör egna smycken! T.ex. Liljeroths juvelform, Peters guld & silver design, någon inne på Caroli City, någon som heter Butler (tror jag)... det var några i Malmö, vet inte så mycket om Lund. Men här finns säkert någon Lundabo som kan tipsa!

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006