• ~emma~

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006

    jespers darling - oups, just det... men det var dina inbjudningskort jag hade i tankarna! ;)

  • ~emma~

    Vi ska också ha lite lila, och blått och hela den skalan. Det är inte så noga ;) Men huvudfärgen ska nog vara lavendel. Det är färger jag gillar och som är somriga. Hade jag gift mig på hösten/vintern hade jag nog valt mörkrött eller något sådant - lite "maffigare" färger.

    Babyrosa är också somrigt :)

  • ~emma~

    Puh76 - utanför saluhallen låter bra! Vad roligt att vi kommer att ha liknande färgtema!

    Småland/Skåne Brud - tyvärr, jag har inget bra förslag. Vi har inte ens plats med ett band... Vår bestman är DJ, så han får nog jobba lite på vår stora kväll :) Annars får vi bränna ner noggrant utvalda låtar på cd. Var ska ni vara någonstans?

  • ~emma~

    Penny28 - tackar :) Ringarna kommer från lite olika guldsmeder, det är bilder jag hittat på nätet och sparat. Jag vet inte ens vilken guldsmed som gjort "min" ring, har glömt var jag fick bilden ifrån. Men om du berättar vilken ring du gillade, kanske jag kommer ihåg vilken guldsmed som gjort den.
    Min sambo kommer att få en ny ring, han tappade sin förlovningsring i havet i somras :( så han måste ju få en ny. Men han hade nog skaffat en ny ring i alla fall, fast han hade nog inte haft två utan smält ner guldet och gjort en ny. Jag kommer också bara att ha en ring. Men jag tycker att det kan vara jättefint med två ringar på en kille också. Och så blir det lite mer rättvist :)

  • ~emma~

    Bettan, Skåne - jag har hört mycket gott om Liljeroths juvelform. Min fd styvmor (alla dessa släktförhållanden...) gjorde om ringar där och blev jättenöjd! Vi tänkte själva gå till Peters guld på Regementsgatan, eftersom vi hört mycket gott om honom också plus att det ligger i närheten av där vi bor. Om vi går dit snart kan jag berätta hur det gick :)

  • ~emma~

    Penny28 - ok, du fick det från mina foton? Vad hade du tänkt dig, om man får fråga? När det gäller barn på bröllopet verkar det vara en rätt het fråga här på BT, vet inte om du sett alla trådar om det. Har sett några tips på formuleringar i gamla trådar också. Själv har vi faktiskt inga små barn i släkten, den minsta är 12 och sedan är det en massa tonåringar som ska vara med på bröllopet.

    jespers darling
    Ja - hår - vad göra?! Tiara? Slöja? Pärlor? Argh, håller på att bli galen på alla dessa beslut! Vill nog också ha lite lockar. Jag har samlat på mig lite bilder som ni gärna får titta på:
    spaces.msn.com/members/emmasutrymme/PersonalSpace.aspx%24&_c11_PhotoAlbum_albumid=cns!1p_GQnUMHDyXSodXUZ0iaUhQ!118&_c11_PhotoAlbum_spaReturnToFull=0&_c11_PhotoAlbum_spaProcess=1&_c=PhotoAlbum&_c02_owner=1

    Hur mycket kommer ni att betala för era uppsättningar, ungefär? Vad kan det kosta ca?

  • ~emma~

    Glücklich - kommer du att ha någon provuppsättning? Eller måste du i så fall betala 600kr i timmen för den också? Och ja, det var en ganska stor skillnad mellan priset för brud och tärna. I och för sig kanske frisören måste arbeta hårdare med bruduppsättningen, men då borde det också ta mer tid?! Eller så kanske tärneuppsättningen blir rabbaterad i och med att du betalar för bruduppsättning.

  • ~emma~

    Glücklich- men det var ju bra, då litar du väl på dem och att din frisyr blir perfekt? Och ingår provuppsättning var priset inte jättehögt som jag förstår det, om det är en riktigt duktig frisör. Hos min frisör skulle jag nog också betala ca 1200, och för tärnan 500, och jag vet inte om det ens ingår en provuppsättning. Men eventuellt ska en bekant sätta upp mitt hår, och då blir det billigare.

  • ~emma~

    Förresten, måste berätta. Igår var vi och fikade med vår blivande fotograf. Det är så spännande, allt känns mycket mer påtagligt ju närmare man kommer och ju mer man planerar :). Nu kommer det bli så att fotografen är med hela dagen, från frisören till dansen. Mycket mer än vad jag hade hoppats på, så jag är jätteglad :D

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006