• jespers darling

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006

    Hur många är vi egentligen?

    Hade varit kul att kunna träffas och fika, eller bara dela med sig av erfarenheter och andra tips

    Jag ska gifta mig den 1 juli 2oo6. bor i Kävlinge

    Ni då?

  • Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006
  • ~emma~

    Lite :D men jag tror att jag förstår hur du menar. Hur trivs du i de "höga" ringarna? Jag provade sådana för första gången idag, och det kändes lite speciellt. Vänjer man sig vid känslan? Är det vanligt i Asien att männen har stenar i sina ringar?

  • Svemerikanskt bröllop

    OJ, ni har verkligen varit i farten. Vilka fina klänningar!
    ~emma~ Superfin!
    Jag var med min sambo och hjälpte honom att prova ut hans kläder och wow vilken kille jag ska gifta mig med. Han blev sååå snygg. Han är väldigt sportigt och ledigt klädd i vanliga fall. Mycket hoods och loosfit-byxor och där stod han i den ena utstyrseln efter den andra och var bara supersnygg. Min mamma kommer att falla baklänges när hon ser honom.

    Hur gör man? (och alla andra) Jag tror att många utomlands låter föräldrarna bjuda in vilka de vill och jag tycker det är fint. Min sambo sa till mig att fråga min mamma vilka hon vill bjuda. Mamma blev jätteglad och bjöd genast in några väninnor och även de blev förtjusta. Sedan kanske man måste ge dem en gräns för hur många. Min sambos syster ringde mig och frågade om vi trycker upp extra inbjudningskort. Hon förvarnade mig att deras mamma hade bett om 100 st. Systern hade bjudit in närmare 400 gäster (men det kom BARA 300 till bröllopet) men mamman ville bjuda 70-100 gäster till. De tycker att man ska bjuda även de som man vet inte kan komma bara för att visa att de är välkomna. Som tur är så kommer inte så många att kunna åka från USA och hit, de har ju inte samma fördelaktiga semestrar som vi har och det blir ju också en kostnadsfråga för dem.

    Bestäm gärna en fika, jag har en kollega som gärna vill följa med också. De har inte bestämt ngt datum ännu men planeringen verkar ha börjat så smått.

  • *Smurfen*

    ~emma~

    Vilken bra länk du skickade, jätte bra verkligen.

    Pov, vi skall gifta oss i Eslöv har inte bestämt datum än, skall gå å kolla på en lokal först. I slutet av jan blir det bestämt!

    Hjärtat73, glad att din son mår bättre.

  • Hur gör man?

    ~emma~
    Tack för länken med frisyrer. Jag hittade några som liknade det jag vill ha...
    Jo, jag har vant mig snabbt med att ha hög ring. I början kändes det klumpigt (och tugnt! Ringen väger ändå 10g) men nu tycker jag det är ursnuggt!

    Svemerikanskt bröllop
    Det blir nog snarare så att han bjuder precis hur många han vill, medan vi får en gräns på kanske 50 vänner. Släkt och familj från båda sidor är ju självklara.
    Men det kommer säkert att skickas ut en del inbjudningar till folk vi vet inte kommer bara för att... precis som du säger...

  • Hur gör man?

    Hur ska ni göra med fotograf? Ska ni fotograferas samma dag? Är lite orolig att vi inte hinner med det...

  • Hur gör man?

    ~emma~
    Glömde ju svara på din fråga! Nja, jag vet inte om det är vanligt att männen i asien har stenar i sin ring, men egentligen byter både mannen och kvinnan ut sin förlovningsring, mot en vigselring! Det vill jag INTE göra ju... tycker om min ring.
    Vad har ni/ska ha för ringar?

  • ~emma~

    Puh76 - vilken söt vovve! Jättefina saker du hade foto på, gillade allting. Var har du fått tag på de brudskorna? Jag vill också ha med rundad tå, men hittar dem ingenstans! Till rätt pris i alla fall...

  • Puh76

    emma: Jag hittade de på blocket för 120 kr.

    Tack för att du gillade min planering!!

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006