• jespers darling

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006

    Hur många är vi egentligen?

    Hade varit kul att kunna träffas och fika, eller bara dela med sig av erfarenheter och andra tips

    Jag ska gifta mig den 1 juli 2oo6. bor i Kävlinge

    Ni då?

  • Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006
  • ~emma~

    Hej hej, tack för igår! Det är nog caféet som du är skyldig, Svemerikanskt bröllop! Hihi, märkte inte ens att du glömde att betala - du också!.

    Igår kväll när jag kom hem, satte faktiskt sambon och jag oss ner och gick igenom planeringen i två hela timmar. Halleluja! Och idag ska vi prata med en guldsmed. Han har väl bestämt sig för att involvera sig lite mer - kul!

  • *Smurfen*

    ~emma~

    Vad kul ´, hoppas allt går bra med planeringen samt lokalen, återkom med hur det går

    kram

  • jajj@

    Tack för igår, det var trevligt att träffa er alla! Jag har ju tittat lite i smyg på er tråd men inte vågat ge mig tillkänna... Jag blev i alla fall inspirerad av er, så när jag kom hem satte jag och min sambo oss ner och bestämde oss för att sluta vela om hur vi vill ha det och istället bara bestämma oss för en sak och hålla oss till det. Nu ska vi gå och titta ut ringar i helgen, någon som har ett bra tips om vart man kan gå? (Förutom guldfynd)

  • ~emma~

    Vad kul jajj@! Det beror lite på vad ni har tänkt er för ring. Väljer ni Schalins ringar kan det vara bra att prova dem i någon affär och sedan beställa dem billigt från nätet. Vill ni designa lite själva kan många guldsmeder hjälpa er med det. En bra start är kanske att gå till Pernlos guld på Östra Rönneholmsvägen, de har ett ganska stort urval av ringar.

    *Smurfen* - tack! Du måste också hålla oss uppdaterade! När var det du skulle titta på lokalen?

  • jajj@

    Hej ~emma~!
    Vi har redan varit och tittat på ringar, men det var i Uppsala och det är lite långt till den affären nu och broschyrerna försvann när vi flyttade hit. Vi tänkte först få ringar gjorda, men sen hittade vi snygga ringar. Vi bestämde oss för ringar i vit guld som var släta och varken helt platta eller rundade, men nu vet jag ju inte vad de heter... Därför tänkte vi att det är lika bra att börja om från början igen. Grejen var att vi inte ville förlova oss innan vi hade spika bröllopsdatum, men nu kom vi fram till att vi kan förlova oss även om det råkar gå lite mer än ett år innan brölloppet. Vi kollar på Pernols guld till att börja med, tack för tipset. Blr det billigare om man beställer dem på internet?

  • *Smurfen*

    jajj@ vad kul!

    Vi beställde våre ringar i göteborg, gå gärna in på schalins hemsida och kolla (tipset som Emma gav)
    Lycka till håller tummarna för er...

    Emma- vi skall kolla lokal efter Sambon återkomst...

    Har ni tittat på andra lokaler?

  • ~emma~

    jajj@ - Ja, det blir ganska mycket billigare på nätet. Det finns massor av återförsäljare. www.hellkes.se har de billigaste jag har hittat.

    *Smurfen* - vad spännande, då är det ju bara om ett par veckor! Nej, vi har inte kollat på något annat än. Ska försöka lösa det med restaurangen vi bokat först *hoppas hoppas hoppas*.

  • *Smurfen*

    Håller tummarna för dig!

    Återkom med info till oss!

  • Svemerikanskt bröllop

    Kul att ni planerar.

    Vi har fastnat lite men nu till helgen kan vi nog ta tag i det igen. Det är som sagt inbjudningskorten som står på tur.

    jajj@: Det är bra att ni bestämmer er och sedan kör på det. Vi bestämde datum samma dag som min sambo friade (12 nov). Jag var helt oförberedd på frieriet men vi bestämde när och var vi skulle gifta oss bara några timmar senare.

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006