• jespers darling

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006

    Hur många är vi egentligen?

    Hade varit kul att kunna träffas och fika, eller bara dela med sig av erfarenheter och andra tips

    Jag ska gifta mig den 1 juli 2oo6. bor i Kävlinge

    Ni då?

  • Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006
  • Bettan, Skåne

    Hej på er! Jisses, ni skriver verkligen så fingrarna glöder här inne hänger inte alls med

    Hänger gärna med på fika imorgon

  • ~emma~

    Ja, vad kul! Lägger in dig i vår lilla ganska meningslösa lista :)

    Fika imorgon kl 18 på Coffee Maniac:

    ~emma~
    hjartat73
    Puh76
    jespers darling
    *Smurfen*
    Hur gör man?
    Svemerikanskt bröllop
    SimbaBimba
    Bettan, Skåne

  • SimbaBimba

    Hallåååå :) hur är det med er idag? ni skulle bara visst hur jag har haft det...vaknade med fjärilar i magen imorse och har haft dem hela dagen...helt sjukt nu är det ju 5 dagar kvar!!! Har precis varit och handlat det sista vi skulle handla till festen, dvs läsk, kaffe och bubbelvin till välkomst drinken. Så imorgon är det dax för provuppsättningen, kanske provsminkning och skall försöka bestämma mig för vilka smycken jag skall ha. Och sen skall jag försöka fika med mina BT vänner...något ni vill att jag skall ta med?

  • SimbaBimba

    smurfen: har inte varit så nervös hittils, kanske för att jag har varit så upptagen med jobbet men idag har jag kännt mig riktigt nervös...pirrig och allt ...men härligt ändå
    svemerikanskt bröllop: fin och enkel klänning den blir säkert jättefin på dig!
    hjärtat73 Hoppas din son blir bättre snart och va kul att ni skall beställa menyn nu..om det är någon som vill ha tips om cateringfirma så är min SUPERbillig och snart kan jag tala om för er ifall det är gott också ;)
    Till alla er andra vill jag säga ang vikten...va inte oroliga när det börja närma sig så rasar kilona utan att man gör något...tror jag har gått ner 2-3 fast än jag ätit som vanligt...det är nog stressen ...lite som när man är nykär :)

  • Puh76

    Simba Bimba: Vad har du för cateringfirma? Nyfiken!!

    Vet inte om jag kan komma imorgon tjejer..jag har blivit sjuk tyvärr..men jag ska försöka!

  • SimbaBimba

    Det är en cateringfirma som gör maten på min mamma´s väninnas jobb och som tillhör Sodexo koncernen...dem är verkligen jättebilliga! Har hört att de gör jättegod mat vi får väl se...:)

  • ~emma~

    SimbaBimba - är lite avis på dig, vad härligt att ha bröllopet så nära! Fast nervöst också. Men tänk att du inte blivit nervös förrän nu! Du kanske inte har haft tid ;) Du behöver inte ta med dig något speciellt imorgon (för min del i alla fall), bara du lovar att vi får se en massa foton efter bröllopet :)

    Puh76 - usch, stackars dig. Krya på dig!

  • SimbaBimba

    emma jag tror inte man fattar förrän de närmar sig och så har jag haft så himla mycket att göra på jobbet så jag har inte haft tid att tänka på det bara. Men nu tänker jag för fullt, försöker komma ihåg allt som skall göras och handlas och fixas osv. Men va inte avis...tiden flyger och innan du minst anar det så är det din tur :)

  • norpis

    Hej tjejer...är lite sugen på att dyka upp och fika imorgon...vet dock inte riktigt om jag kan...är det ok om jag håller det öppet?

  • ~emma~

    SimbaBimba - hur gör du för att komma ihåg allt? Har du en liten lista eller nåt sådant?

    norpis - självklart, det är bara att dyka upp!

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006