• jespers darling

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006

    Hur många är vi egentligen?

    Hade varit kul att kunna träffas och fika, eller bara dela med sig av erfarenheter och andra tips

    Jag ska gifta mig den 1 juli 2oo6. bor i Kävlinge

    Ni då?

  • Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006
  • Hur gör man?

    Ja... planernigen blir väl mest från min sida. Precis som du skrev. Jag tar fram ett par alternativ och visar honom. :) Men han är faktiskt intresserad han med. Vi ska snart till Sthlm och då ska vi även kolla lite på ringar. DÄR är han bestämd! Han har en idé om hur MIN ring ska se ut... Och vi har väl inte riktigt samma tanke... Men vi får väl se ;)

    Hur går det med din planering då? Vi ska ju gifta oss ganska nära i varandra i tid. Hade varit kul att höra hur långt andra har kommit! :)

  • ~emma~

    Vi har bokat kyrka, restaurang och fotograf. Sett ut bestman, tärna och toastmaster. Handlat klänning till tärnan, lyktor till dukningen och lite sådant smått. Och så har jag min halvfärdiga klänning :) Så man har fått en del gjort, men har massor kvar såsom inbjudningar, ringar, frisör, skor, underkläder mm! Det är så otroligt mycket att tänka på, känns det som. Hur långt har du själv kommit?

  • Hur gör man?

    OJ! Inte alls så långt! Jag har designat min klänning själv, men ej hittat det rätta tyget än. Utsett två tärnor. Ev ska jag ha 2 till. Bestman är klar. Kyrka bokad. Maten klar (mer eller mindre) Min andra klänning är inte klar. (Jag ska ha två!) Ringar har vi inte tittat på än och lokalen/restaurangen är inte heller klar... så det är en hel del kvar faktiskt.

    Precis som du säger inbjudningar, skor, underkläder m.m. har jag kvar. Inbjudningarna är jag mest orolig för. Ha

  • Hur gör man?

    (Vet ej vad som hände!!! Datorn hoppade till. Jag fortsätter:)

    Har du några bra tips på inbjudningar?

  • Hur gör man?

    Jag glömde fråga. Vilken kyrka ska ni ha? :)

  • SimbaBimba

    I'm back :) nä hjärtat73 jag har jobbat och slitit hela dagen. Skulle vara ledig hela nästa vecka, men även om jag har stressat halvt ihjäl mig både idag och igår så är jag inte klar så att jag får gå in och jobba på måndag också.
    Sen har jag fullt upp med alla förberedelser, men jag skall försöka komma förbi på tisdag i alla fall.

  • SimbaBimba

    hmm tänkte boka någon skön behandling till fredagen innan brölloppet men sidan ligger nere..typiskt..tänkte att det hade varit skönt att få en helkroppsmassage och kanske en ansiktsbehandling dagen innan, bara för att varva ner..ingen som är online nu visst...om vi inte hörs innan så ha en trevlig kväll imorgon allesamman och Gott nytt år!

  • ~emma~

    SimbaBimba - låter som en väldigt bra idé. Tror säkert att du kommer att behöva lite nedvarvning dagen innan ;) Hoppas du hinner komma in och säga hej på tisdag!

    Hur gör man? - vi gifter oss i Dalköpinge kyrka utanför Trelleborg. En liten lantlig kyrka där det får plats max 50 gäster, så där har vi gränsen för vår gästlista! Hur många gäster har ni, och vilken kyrka ska ni ha? Angående inbjudningar har jag ingen aning, är sjukt dålig på att pyssla :) Men något lila ska det vara eftersom det blir färgtemat. Om du kommer och fikar får du säkert se på förslag på inbjudningar (syftar då speciellt på hjärtat73 ;)). Hon har en riktigt användbar bok att titta i! Usch ja, inbjudningarna måste man ta itu med snart. Vi hade tänkt att skicka ut dem i mars någon gång, låter det för tidigt? Hur har ni tänkt?

  • Hur gör man?

    ~emma~: Västra Skrävlinge kyrka blir det för oss. Hur många gäster vet jag ej än, men nånstans mellan 100-200. Ja! Förslag på inbjudningar vill jag gärna ha! Vi tänkte också skicka ut inbjudningar i början av mars. Tror det blir rätt lagom. "Problemet" är att min sambo är asiat, så vi har en massa regler att följa. Kan berätta mer på fikan. (Klart jag kommer!!) Vi måste få en del beslut tagna av hans pappa och han är utomlands och kommer inte förrän i början av februari. Så mycket ligger på is... tyvärr...

  • hjartat73

    GOTT NYTT ÅR!!!

    ~emma~ jag tar lite för dig också, bra med stark dricka när man haft maginfluensa...dödar bakterierna

    Om vi inte hörs innan nyår här så ses vi iallafall nästa år

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006