• jespers darling

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006

    Hur många är vi egentligen?

    Hade varit kul att kunna träffas och fika, eller bara dela med sig av erfarenheter och andra tips

    Jag ska gifta mig den 1 juli 2oo6. bor i Kävlinge

    Ni då?

  • Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006
  • Penny28

    ~emma~! Den ringen var urtjusig! Jag såg en annan i den raden som jag tror hade passat till min förlovningsring, men vilken guldsmed kom ringarna ifrån egentligen?
    Är den någon annans blivande make som skall ha en ring till när han blir gift? Min sambo vill gärna ha en till, och jag tycker det är ganska fint. Då kommer den att se likadan ut som hans släta förlovningsring.

  • hjartat73

    Jag har ju inget tips på papper i Lund men Matton i Malmö har mycket att välja på. Där var jag i fredags och inhandlade lite för att min kompis som är pysslig ska ta hand om att göra våra inbjudningskort etc.

  • ~emma~

    Penny28 - tackar :) Ringarna kommer från lite olika guldsmeder, det är bilder jag hittat på nätet och sparat. Jag vet inte ens vilken guldsmed som gjort "min" ring, har glömt var jag fick bilden ifrån. Men om du berättar vilken ring du gillade, kanske jag kommer ihåg vilken guldsmed som gjort den.
    Min sambo kommer att få en ny ring, han tappade sin förlovningsring i havet i somras :( så han måste ju få en ny. Men han hade nog skaffat en ny ring i alla fall, fast han hade nog inte haft två utan smält ner guldet och gjort en ny. Jag kommer också bara att ha en ring. Men jag tycker att det kan vara jättefint med två ringar på en kille också. Och så blir det lite mer rättvist :)

  • ~emma~

    Bettan, Skåne - jag har hört mycket gott om Liljeroths juvelform. Min fd styvmor (alla dessa släktförhållanden...) gjorde om ringar där och blev jättenöjd! Vi tänkte själva gå till Peters guld på Regementsgatan, eftersom vi hört mycket gott om honom också plus att det ligger i närheten av där vi bor. Om vi går dit snart kan jag berätta hur det gick :)

  • AnT

    Sandströms är den affär som vi varit i, det ligger på gatan som går ut mitt framför Juridicum, St Gråbrödersgatan. De har ett stort utbud, tycker i alla fall jag som inte varit i så många pappersaffärer i mitt liv. De har även mycket material för embossing, vilket vi fallit för :).

  • Bettan, Skåne

    emma: tack för tipset, ska nog kolla upp båda ställena då :)

  • blondie

    Jennie här!
    Ska gifta mig den 18 aug nästa år, får man vara me??? MVH

  • pov

    Puh76

    Har köpt en klänning i ivory med guld broderier och släp. Den är verklgen mer än jag vågade hoppas på.

    Penny28

    Kolla akademibokhandeln, finns även på Nova. Köpte mina kort där och fick ganska bra mängdrabatt. Annars ligger det en "konstnärsbutik" på Bredg. typ 100m från universitetshuset.

  • pov

    Izunia

    Vi har prel. bokat ett band om heter Stonefree. En av dem ska även sjunga i kyrkan + att de hjälper till med bordsvisorna. De skulle ha 9 500 för detta, du verkar "inne i svängen" är det mycket?

  • Puh76

    blondie: Klart du får vara med!

    4 februari - Småland/Skåne Brud
    22 april - AnT
    13 maj - Jenand
    27 maj - pov
    27 maj - Sprallig
    3 juni - Akkidakki
    3 juni - Vill bli gift
    1 juli - ~emma~
    1 juli - jespers darling
    1 juli - Penny28
    8 juli - marie81
    15 juli - puh76
    15 juli - Bettan, Skåne
    5 aug - hjärtat73
    12 aug - Izunia
    18 aug - blondie
    19 aug - Mbrud
    26 aug - Glücklich
    26 aug - happy!
    26 aug - finns i sjön
    21 okt - Anna25
    2 dec - Sandra_A

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006