• jespers darling

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006

    Hur många är vi egentligen?

    Hade varit kul att kunna träffas och fika, eller bara dela med sig av erfarenheter och andra tips

    Jag ska gifta mig den 1 juli 2oo6. bor i Kävlinge

    Ni då?

  • Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006
  • Glücklich

    Godmorgon på er! Vi ska inte heller bjuda barn på bröllopet och har skrivit "Respektektera vårt önskemål om ett barnfritt bröllop" med liten stil allra underst. Så behöver det inte sticka i ögonen på folk, men ändå så att de vet om det.

    Var går egentligen gränsen för barn?

  • Glücklich

    Ang. uppsättning så kommer min kostar 600kr/timmen, vilket blir ca 1200 eftersom frissan sa att det tar ca 2 timmar. Tärnornas uppsättningar kostar bara 450 kr/h, men vad är det egentligen för skillnad? Känns som att de drar på pris bara för att det är en brud med i bilden...

  • Puh76

    Godmorgon!

    Vi vet inte hur vi ska göra med barn!

    Ställer samma fråga som Glücklich!

  • happy!

    ~emma~ bra tips på håruppsättning! Har också tänkt mig halvt utsläppt med lockar, men inte hittat någon bra bild, så tackar!
    Ang. barn så har vi samma dilemma. Tänker mest på deras egen skull, det skulle inte bli så många barn ändå, så de som kom skulle förmodligen ha ganska tråkigt. De har nog roligare ngn annanstans....

    Har en fråga om musik. Ni som ska ha liveband, spelar de hela kvällen eller har ni Dj senare? Kan man ha liveband bara 1-2 h, och sen spela skivor??

  • Glücklich

    Vårt band kommer efter middagen (som vi beräknat och hoppas slutar vid 22-tiden...) och stannar till 1 ngn gång. De kostar 9000. Vi ska inte ha DJ sedan utan laddar väl iPoden med en spellista och drar den till högtalarna.

  • Bettan, Skåne

    Jo, det där med barn är ju lite känsligt.
    Själv kan jag inte välja helt barnfritt då mina syskon ju har ganska små barn så jag funderar helt enkelt på att bara bjuda våra närmastes barn, för att liksom bara hålla ner på antalet.

  • ~emma~

    Glücklich - kommer du att ha någon provuppsättning? Eller måste du i så fall betala 600kr i timmen för den också? Och ja, det var en ganska stor skillnad mellan priset för brud och tärna. I och för sig kanske frisören måste arbeta hårdare med bruduppsättningen, men då borde det också ta mer tid?! Eller så kanske tärneuppsättningen blir rabbaterad i och med att du betalar för bruduppsättning.

  • Puh76

    Lunchträff den 12 november kl 12.00 på Lilla Torg Malmö. Träffas vid saluhallen!

    ~emma~
    Puh76
    jespers darling
    Bettan,Skåne

    Fler??

  • Glücklich

    ~emma~: Ja, jag kommer att få en provuppsättning, samt att jag alltid klipper mig där och de vet alltid exakt hur jag vill ha det utan att jag knappt säger ngt.

  • ~emma~

    Glücklich- men det var ju bra, då litar du väl på dem och att din frisyr blir perfekt? Och ingår provuppsättning var priset inte jättehögt som jag förstår det, om det är en riktigt duktig frisör. Hos min frisör skulle jag nog också betala ca 1200, och för tärnan 500, och jag vet inte om det ens ingår en provuppsättning. Men eventuellt ska en bekant sätta upp mitt hår, och då blir det billigare.

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006