• jespers darling

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006

    Hur många är vi egentligen?

    Hade varit kul att kunna träffas och fika, eller bara dela med sig av erfarenheter och andra tips

    Jag ska gifta mig den 1 juli 2oo6. bor i Kävlinge

    Ni då?

  • Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006
  • hjartat73

    Alltså SimbaBimba...stressa inte i sönder dig själv. Har du hört talas om att be om hjälp *skrattar*?

    Vi här på BT kanske skulle gå ut och festa loss med dig ordentligt en gång innan du gifter dig...*skrattar*

    Emma: Mendelhson (hur det nu stavas) som ingång men utgång vet jag inte.
    Förra gången jag gifte mig så gav prästen förslag på ngt och ska vara helt ärlig så mindes jag inte vad som spelades när vi var på väg ut och jag tror att jag inte bryr mig denna gången heller bara det är Mendelhson på väg in *ler*.

  • ~emma~

    Ja, Mendelson är jättefin... Tänkte mig den från början, men blev nästan lite mobbad av prästen :( Han var nog lite trött på den ;) Nu har jag letat runt lite och hittat några andra fina marscher. Är lite nyfiken på Sagan om ringen-sången och Ronja Rövardotter som alla pratar om, men vet inte vilka sånger de menar. Någon som vet?

  • jakthustru

    jespers darling: Jag ska också gifta mig i esarps kyrka!!! den 5 augusti rättare sagt..

  • Bettan, Skåne

    Iom att både jag och min sambo är musiker och att min sambos pappa är kantor så har vi höga krav på musiken i kyrkan nä men , iallafall så har vi tänkt att ha ett lite mer annorlunda stycke, fick faktiskt sambons pappa till att spela igenom hela repetoaren för oss i en kyrka, men vi kunde ändå inte bestämma oss, kanske Bach ja,ja ... det är inte så brådskande

    Vore jättekul med en träff till, men själv hinner jag nog inte innan jul.

  • SimbaBimba

    hjärtat73
    Visst kan man få hjälp men de grejerna som är kvar måste jag fixa helt själv, känns som att man vill ha koll på att allt är 100.
    emma
    varför drev prästen med dig? skit i han ;) det är väl du som skall välja vilken musik du vill ha...mendelson är klockren tycker jag, Jag skulle kunna ha den både på väg in och ut faktiskt...kanske det blir det?!

  • ~emma~

    Haha, ja jag ska försöka att skita i honom (fast det är min styvfarfar) :) Men ska ändå kolla in några alternativ. Och jag förstår verkligen det där med 100% kontroll, liten kontrollfreak som man är! Hoppas att du har tid för lite fest i alla fall!

  • jespers darling

    jakthustru--->

    Vilket bra val av kyrka
    Den är verkligen superfin.
    Vart bor du nånstans?

  • Svemerikanskt bröllop

    Hur är det nu man säger, bättre sent än aldrig. Kul att det är så många i Malmötrakten som ska gifta sig. Vi gifter oss den 29 juli 2006. Min sambo friade för en månad sedan så vi har inte planerat så mycket ännu. Vi har bokat en kyrka och en bygdegård i Umeå eftersom jag kommer därifrån, men all planering görs här, ja cateringfirman som ska hjälpa oss finns förstås i Umeå också... Har ni planerat ngn bröllopsträff? Såg att det är bröllopsmässa första helgen i februari. Jag tänkte gå dit med min ena brudtärna, kommer jag att se ngn av er där?

  • jakthustru

    jespers darling: Vi bor i en villa i staffanstorp men jag är upp växt i esarp och mina föräldrar bor där fortfarande, så festen blir i ett jättepartytält på deras gård och menyn består av helgrillat vildsvin... Bonnigt va? =)

  • Puh76

    Jag följer gärna med på en träff men hinner inte innan jul. Vad sägs om mellandagarna!

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006