• Mysan98

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    MsNordqvist välkommen hem!!! En hel kasse med bröllopstidningar låter ju inte helt fel förstås :D Själv blidde det två nya fast den ena tidningen var inte så himla bra - i alla fall inte det här numret.

  • Mysan98

    Ah oki.. Bara till låns alltså. Nåja men det duger ju som idéspruta ändå - lånad tidning eller inte.

    En helt annan fundering... (Vi har säkert dryftat det tidigare, men min hjärna har fortfarande semester) Ska ni, och i sånt fall var ska ni åka på bröllopsresa? Jag och min söta älskling håller på och funderar och har egentligen flera idéer. Vet inte vad jag helst vill få ut av min bröllopsresa och vad jag vill komma ihåg den som (mer än en massa gos och kärlek förstås). Hur har ni resonerat - eller har ni ens funderat på det?

  • Mysan98

    Wow Jenny_Åland och InaHjärtarAdam vad ni har kommit långt i era funderingar och planeringar. Kan ju inte påstå att vi kommit lika långt. Fast å andra sidan så finns det ju mycket som hänger på valet av lokal - kyrkan, dukning, aktiviteter, var vi ska fotas och bröllopsnatten. Säkert är det lite andra saker som det påverkar så jag vill helst just nu sätta mig i bilen för att åka runt och titta på våra slott/herrgårdar.

    Vi är lite i valet och kvalet om huruvida vi vill bara ha sol och bad med dykning och snorkling eller om vi vill ha andra upplevelser. Jag har alltid drömt om att få åka på en safari i Kenya för att se och fota en massa djur, men samtidigt så har jag alltid velat åka till Söderhavet på min bröllopsresa och för min darling har det varit likadant. Så nu funderar vi på vad vi HELST vill åka - båda delarna blir lite väl dyrt kanske.

  • Mysan98

    MsNordqvist: Är det något speciellt ni skulle vilja se i USA?

  • Mysan98

    Vi har bestämt att det inte är så viktigt att åka direkt efter bröllop (vi kan dessutom inte) utan väljer att åka när det är optimalt beroende på vart vi bestämmer oss för att åka.

  • Mysan98

    Åh den var ju jätte fin!!! Undrar också varför hon säljer den så billigt bara....

  • Mysan98

    Nä tråden försvinner nog inte.... Jag är också bara olika mycket aktiv vid datorn för att inte bli totalt beroende :)

    Själv har jag varit och köpt 3 nya tidningar som jag sitter och bläddrar i och drömmer mig bort. Man drabbas ganska lätt av vill-ha-lusta, men det gäller att verkligen fundera på vad som passar OSS och inte bara vad man tycker är fint.

    snitte: Är det några planer som du uppdaterat som du vill dela med dig av eller vet vi det senaste fortfarande?

  • Mysan98

    blivandefruandersson08 Just nu sitter jag och bläddrar i Brides september/oktober. Hittade den på flygplatsen i Bryssel i helgen. I övrigt är det Modern Bride och Elegant Bride. Har inte sett några nya svenska tidningar på ett bra tag så det måste väl vara dags för dom också snart :)

  • Mysan98

    Självklart Pämis! Välkommen hit. Hur långt har ni kommit i er planering? Datum? Plats? Kläder? Något annat? Berätta berätta!!

  • Mysan98

    MsNordqvist: Tackar! Gissade nästan att det borde vara dags för någon nu med tanke på att det var ett tag sen senast.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!