• Mysan98

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    June20: Grattis tjejen!!! Kanske bättre med fummel än ingenting alls :) Skönt att slippa hålla det hemligt för allt och alla. Blidde ringen fin på fingret?

    Pämis: Gumman I'm soooo so sorry!!! Om du vill prata lite så finns jag på MSN mysan98@hotmail.com. Lovar att jag inte ska prata bröllop!!

  • Mysan98

    Jag har också hunnit ha en hel del såna där bröllopsdrömmar (inget vitt klet än så länge tack och lov) Jag vet inte hur många gånger jag har i drömmen insett att jag har glömt bort att jag ska gifta mig och vi har inte hunnit göra någonting - inte ens skicka ut inbjudningar. Det hör väl till antar jag :) Fast jag skulle hellre vilja ha drömmar om det där "perfekta" bröllopet så att man vet att man inte behöver noja så hehehehe

  • Mysan98

    MrsNyberg2B: Det har varit svårt att hitta ett ställe med mycket snygga vinterbröllopsbilder - i alla fall som har varit i min smak. Tycker att det har varit svårt att få idéer men om du väntar lite så ska jag nog kunna grotta fram lite.

  • Mysan98

    Det finns väl för- och nackdelar oavsett vilken säsong man väljer. Själv har vi letat efter det som varit viktigt för oss - mycket tända ljus, häst och vagn/slädfärd i fackelsken och liknande. Dessutom är det ju inte så många andra som gifter sig under vintern och inte heller behöver man bråka med folks semestrar. Likväl som man är rädd för att det ska bli slask och plusgrader på vintern så kan det ju bli kallt och regn på sommaren så jag tror att oavsett vilken årstid man väljer som kommer det att passa ens egna smak alldeles utmärkt!

  • Mysan98

    Lustigt jag drömde också om bröllopet i natt. Vi gifte oss i en kyrka där man gjorde två vigslar direkt efter varandra. Det innebar att man var tvungen att vänta på varandra. Så vi fick snällt sitta i bänken och vänta på att det andra paret var klara. Av någon anledning bar jag omkring på alla mina mappar, tidningar och block jag använder till planneringen så när vi skulle gå ut till kyrktrappan så kom jag lite efter min m2b bara för att jag hade så mycket att släpa på. Som om inte det räckte så var det ett norskt par som stoppade mig för att få referenser på kyrkan för de funderade på att gifta sig där, så då blev jag tvungen att stanna och prata hur länge som helst. När jag kom fram till kyrkporten så visade det sig att min m2b hade gått ut själv och fått allt ris kastat på sig med resultatet att allt ris var slut och alla gästerna hade gått. Jag var skit sur för att han inte väntade på mig. Hans svar var bara att han trodde inte att jag tyckte om ris :) Sjuk dröm....

  • Mysan98

    MsNordqvist: Vi tänkte ha vitt, ljusblått och mörkblått med silver som accentfärg. Fast just nu är jag helt inne på rosa och brunt som jag tycker är såååååååååå fint ihop (fast inte ett dugg vintrigt)

  • Mysan98

    InaHjärtarAdam: underkläder helt i min stil :) Hoppas att det blir uppskattat!!!!

  • Mysan98

    Mithril: Som det är just nu så tror jag att jag är först ut av alla 2008-brudar, med datum satt till 12 januari. Vi gjorde en lista för lääääänge sen för att se när alla skulle gifta sig, men jag tror att vi har tappat den på vägen. Eller ni andra, kommer jag ihåg fel? Visst hade vi en lista? Vi kanske ska leta rätt på den och uppdatera den med alla nya.

  • Mysan98

    Hahaha själv önskar jag mig att vi kunde ta något beslut och inte bara vela fram och tillbaka hela tiden :D Har fått ett halvtidsjobb samtidigt som jag pluggar så nu ska det nog bli ännu lättare att spara lite mer pengar. Det lutar åt att ha bröllop i dagarna två så då kan vi behöva lite pengar, huga. Fast å andra sidan så är ju det precis det som jag har drömt om så jag ska väl inte gnälla misstänker jag.

    Blir lite stressad när jag hör alla har bokat och fixat. Vi vet ju inte ens var vi ska vara ännu så då är det ju ännu svårare att bestämma kyrka och sånt. Nåja, det löser sig väl.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!