• Mysan98

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    Pämis jag önskar att vi hade en sån där ytlig bekand också :) Min bästa vän hade världens bästa Toastmaster i somras på sitt bröllop och det är verkligen en sån person jag vill ha!! Samtidigt känns det som en ganska tuff uppgift att försöka få med både ålänningar, svenskar och amerikaner i allt som händer kring middagen. Just nu känns det lite som om vi har tagit oss vatten över huvudet vad gäller det.

    I övrigt i helgen har vi suttit och gjort utkastet till våra inbjudningar. Det blev inte i exakt de rätta färgerna, men man får i alla fall ett hum om hur det kommer att se ut och det blev verkligen jätte fint!!! Helt plötsligt kändes det som om man tagit ett stort kliv framåt mot bröllopet :) Det var så mycket fjärilar i magen helt plötsligt att jag absolut inte kunde sova efter det.

  • Mysan98

    Pämis: Det blidde aldrig Krägga. Både jag och min sambo har varit sjuka med hosta och ont i halsen, så vi stannade hemma istället. Det får bli till nästa helg istället *suckar* Hade verkligen viljat åka dit, men kroppen sa nej. Det var därför det blidde inbjudningarna istället :) Och ja, vi kommer att göra inbjudningarna själva fast det kommer bli otroligt mycket jobb.

    Egentligen vill jag att själva pappret med texten på ska vara tryckt med letterpress, men jag har ingen aning om det finns tryckerier i sverige som gör det och om det görs till en rimlig (hahahah) kostnad. Det är ju svårt att beställa svensk text från USA med tanke på å ä och ö. Men det är nästa projekt

  • Mysan98

    YES!!!!! Å ä ö funkar!!!! Bästa nyheten idag. Jaaaaaaaaaaa!!!! Bort med rimligheten - här ska spenderas pengar hehehhe. Nä just det, jag har ju inte fått pengarna ännu. Oj oj oj, nu ligger vår budget i fara hehhee.

  • Mysan98

    Berättade just för min m2b att det funkar och hans svar var bara go for it. Livsfarligt ju heheheheh

    Pämis: Har ett helt gäng med länkar till olika inbjudningssiter om du är intresserad av lite inspiration. Inte så många i sverige förstås, men desto fler från andra sidan Atlanten

  • Mysan98

    Pämis mail är på väg till dig. Hoppas att du kan se länkarna för när jag provade att maila mig själv så blockerade outlook dom *suckar*.

  • Mysan98

    MrsNyberg2B välkommen tillbaka. Kul att du är uppkopplad till omvärlden igen :)

    Hahahah kul att din första instinkt om färgtema var det rätta. Å andra sidan finns det ju gott om tid att ändra sig igen.

    Funderade på det där med bordsplaceringskartan.. Vad hände som gjorde att du kände att det var viktigt? Har inte funderat själv på ännu om vi ska ha/inte ha, men det kan ju vara bra att få lite erfarenheter kring det.

  • Mysan98

    Pämis: Äsch då... Jag gör ett nytt försök. *muttrar åt outlook*

    MrsNyberg2B: Jaha, man fick gå och LETA efter sina platser. Ja då är jag med. Tänkte om de hade något alternativ till placeringstavlan. Det kan bli ett rackarns letande även fast man bara är 40 pers.

  • Mysan98

    Åh en till!! Vi blir bara fler och fler :) Välkommen systeryster2. Nice job MsNordqvist

  • Mysan98

    systeryster2: Vi har en bröllopssida - eller i alla fall snart. Vi är inte riktigt kompisar med sidan ännu, för den funkar nämligen bäst i Firefox men inte lika bra i explorer. Måste fixa lite till med den innan jag vill att folk ska få titta...

  • Mysan98

    Pämis nu har jag provat att skicka länkarna igen. Hoppas att det går bättre den här gången :)

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!