• Ella

    Sörmlandsbrudar

    Hej!

    Jag bor själv i Södertäljetrakten, och tycker att det vore roligt med lite aktivt erfarenhetsutbyte (ev. träff) mellan oss som bor från Södertälje och söderut i Södermanland.

    Är det någon som är intresserad?

    /Ella

  • Svar på tråden Sörmlandsbrudar
  • Ella

    Glömde en sak.....ska vi prel. boka ett datum i januari? Vad sägs om lördagen den 11/11? Vi kan ju checka av i början av januari hur det fungerar för de flesta, och ser det tjockt ut flyttar vi bara fram det en helg.

    /ella

  • Jessica 28/6 -03

    Hur många kommer ni alla att vara på era bröllop?
    Vi verkar landa på ca 70 personer, känns lite mycket, men jag har så mycket släkt häromkring, så det går liksom inte att utesluta nån direkt... Men man vet ju inte hur många som tackar jag iofs... Ändå har vi uteslutit nästan alla barn/ungdomar, utom de som är så små att de inte kan vara hemma förståss. Det är bara syster ysters barn som ska vara med, eftersom de kanske ska vara näbbar.

    Lite pladder från mej... *skrattar*

    Kram!

  • Jessica 28/6 -03

    Jo, vi kan väl prel. boka 11/1. Min son fyller iofs 1 år dagen efter, så jag vet inte hur mycket jag har att göra den dagen, men det får väl blivande mannen ta hand om då. Och så kan jag ju slå två flugor och handla i S-tälje efteråt.
    Var ska vi ses nånstans då?

    Kram!

  • Ella

    Vi kommer att vara cirka 30 personer, vilket jag personligen tycker räcker! Skulle det bli för många kanske det skulle bli som Ferdinand på julafton! ;) Visst kan man skämta om det, men ärligt talat: en fullsatt kyrka, den traditionella brudmarschen när portarna slår upp....och bruden skulle rymma i rena förskräckelsen! :)

    Jessica, du som också hyrt Trostorp, har du koll på om det finns diskmaskin där?

    /Ella

  • Ella

    Precis! Var och vilken tidpunkt kvarstår. Jag tycker att ett café vore mysigt....Har du/ni något favoritcafé eller något bra förslag?

    Som jag förstått har en del av er barn, så ni får gärna avgöra vilken tid det är lättast för er att komma loss. Ett alternativ skulle ju kunna vara före kl. 10 på morgonen och ta en gemensam grötfrukost på café Tratten.....men jag förstår om ni tycker det är för tidigt. Jag är som sagt flexibel.

    /Ella

  • Jessica 28/6 -03

    Ella, vet ej om Trostorp har diskmaskin, men det måste jag kolla upp. Bra att du frågade om det. Nu ska vi antagligen ha catering med diskning som ingår, men det blir ju alltid lite grejjer man vill diska av när det är fest.

    Apropå träffen, så tycker jag att en frukost vore jättebra! (Theo vaknar oftast vid femtiden på morgonen, så jag är "vaken"... *skratt*)
    Tratten, är det det som ligger mittemot kyrkan?

    Kram!

  • Cissi

    Blir lite nyfiken på Trostorp. JAg är fd Södertäljetjej. Jag är jätte förtjust just i Trosatrakten.
    Berätta mer om Trostorp. Hur många ryms där? Vad kostar det att hura? hur länge får man vara där osv?
    Såg verkligen så jätte mysigt ut på bilderna på de demsidor jag hittade.
    MVH Cissi

  • Ella

    Jajemän, Tratten ligger mitt emot kyrkan, på den sidan som är närmast "polisbacken". Nu har de iofs bytt ägare för ca 2 veckor sedan, men det kommer säkert att fortsätta vara mysigt där! :)

    Jessica, jag misstänkte att du fick hjälp upp på morgnarna! ;) Jag har iofs inget barn som väcker mig, men däremot en pratglad morgonpigg fästman. :)

    Så, vad säger ni om kl. 9 på Tratten?

    /Ella

  • Jessica 28/6 -03

    Har inte riktigt siffrorna i huvudet, emn jag TROR att det kostar ca 1700 att hyra ett dygn, från 10 till 10, sen kan man betala per timme om man känner att iden inte räcker till.
    Det rymmer 80 personer.
    Nu måste jag rusa, sonen känner sig lite negligerad...

    Kram!

  • Fru aug 2002

    Vad kul att ni skall ha brudträff.
    Det hade vi flera stycken förra året
    vi gick också till Cafe Tratten och
    satt och pratade vi blev jättebra kompisar.

    Enda skillnaden är att vi sågs vid 18.00
    och satt kvar tills de stängde.

    Fru aug 2002/ Anne-Lie

Svar på tråden Sörmlandsbrudar