Hej tjejer,
Av någon anledning börjar jag tvivla kring valet av middagen. Vi valde ju buffe - dels ville sambon helst ha den - och dels för att vi ville ha en avslappnad, rörlig atmosfär, och med 32 gäster funkar ju buffé smidigt. Är menyn FÖR enkel?
Kocken/arrangören är en überkock, erkänt duktig och jag är säker på att han kommer att stråla vid grillen. (Jag borde fixa med bordsplaceringen eller festprogrammet, inte pilla på sånt som eg. är klart).
Här kommer iaf menyn som vi tog fram alla 3 - vad tycker ni? (Annat för vegetarianerna.)
På grillen:
Lax med bacon och chili
Grillspett
Kycklingklubba
Grillade grönsaker
Tillbehör:
Bruchetta
Bröd två olika sorter
Grisinipinnar
M.Oliver
M.Kronärtskockor
Mixad fetaost, solt,tomater
Heta räkor
M.Kikärtor
Ost två sorter
Potatissallad
Pastasallad
Matig sallad ( lök, bönor, sallad, minimajs, tomat, gurka )
Sittande dessert - marinerade frukter och sorbet.
Bröllopstårta: Vitchokladmousse med hallonfyllning (spec. beställd fr en konditori)
Tack fr en som börjar odla bridezilla-drag nu på sluttampen...