• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Nides: Låter tråkigt med så mycket jobb det sista. Tack för senast. Er hjälp var guld värd för oss och så kul att ha er här. Och tack för hjälpen med sia-brudparet. Kommer du på någon av vigslarna till helgen?

    Bauti är snörvlig och förkyld.

  • Carma07

    Nides: Jag vet vilka du menar och det går jättebra. De är fem stycken. Jag tar med dem till helgen om du kommer då.

  • Carma07

    Nides: Det var längesedan jag köpte dem och kommer inte riktigt ihåg. Jag tror att det var Ikea. Men jag såg sådana iaf i skyltfönstret på blomsterlandet i Partille. Hade tänkt att köpa fler när jag var där, men eftersom min hjärna inte fungerade den dagen så glömde jag bort det.

  • Carma07

    MissP: Skönt att det är bättre. Orkar du att vi kommer ikväll med bord och stolar?

  • Carma07

    lykke: Glömde ju och fråga igår om det var rätt bestick jag kom med. Var det bara knivar och gafflar du hade med? har lite skedar som är över här. Misstänker att de hör till cateringen, men eftersom han inte hade full koll själv på vad han lämnat ut så ville jag inte skicka med dem förrän jag var säker på att de inte var inlånade från någon annan.

  • Carma07

    lykke: Vad bra, då vet jag. Då kan vi lämna skedarna till honom nu då. Det var AllCatering i Sävedalen/Utby. Supergod mat och han var jättetrevlig. Vi är jättenöjda.

  • Carma07

    Eftersom vi hade jättemycket mat kvar av allt så vet jag inte. Men den kunde vi inte spara utan vi slängde en hel panna med den. Men i övrigt så lever vi fortfarande på buffén. Lillebror är överlycklig som får komma hit varje dag och käka lunch med god mat och frukttårta.

  • Carma07

    Tezz: Det var italiensk buffé. Ska leta upp länken med menyn. Kommer knappt ihåg vad allt var just nu. Det finns en hel del bilder från både dagen och kvällen, men inte i min ägo ännu. Mi kusin som har fotat oss under dagen och även lite under kvällen har nog en 6-700 foton. Plus de andra fotointresserade som har knäppt massor av kort de också. Vi har skickat med dem cd-skivor som de kan skicka till oss.

  • Carma07

    Godmorgon

    Nickes: Vi ska ner till Varbergs och Asia Spa torsdag-fredag. Jag kan tala om hur det var efter det. Men vi har fått varma rekommendationer från vänner. Längtar jättemycket nu.

    lykke: Vad bra att tårtan smakade. Jag skickar hälsningen vidare till bakerskan. Inget bråttom med tårtformen. Vi kan ta det efter ert bröllop när ni har landat lite.

    Fredag: Det låter helt vansinnigt det du håller på med. Är det inte bättre att äta bra mat och motionera? Och må bra samtidigt?

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4