• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Nides: Du är en ängel.

    Vanadis: Tack för tipset.

    Linum: Jag hör av mig imorgon ang hämtning.

  • Carma07

    Mail till mina hjälpredor.

  • Carma07

    lykke: Jag skickade inte mailet till dig eftersom Nides kommer istället. Men det kanske är bra att du också får om du får hoppa in? Jag vidarebefordrar ett till dig.

    Puman: Mailet är för hjälpen på lördag och misstänker att inte alla vill ha sin mailbox full med hur vi lägger upp det hela så därför blir några utan.

  • Carma07

    Puman: Har inte kommit iväg ännu. Ska iväg nu. Kanske ses en sväng imorgon.

    lykke: Ett mail är skickat till dig nu.

    Ha en fortsatt bra dag.

  • Carma07

    bauti: Jag skulle frågat dig om såpbubblor om hur mycket som gick åt, men nu har jag redan handlat. Tyvärr inte lika fina som dina utan det blev champagneflasor och glas. Sedan fyller vi ut med ris iaf. Tråkigt med ditt kök. Går det att rengöra en elprodukt?

    Tezz: Jag mailar en karta till er.

    Nickes: Jag är inne en kortis. Ska bara hämta lite kaffe så jag orkar kvällen/natten.

  • Carma07

    Jag har tänkt på en sak. När man gifter sig så ordnar man en in himla massa saker för att man ska vara sitt vackraste jag på bröllopsdagen. Och så sabbar man allt dagarna innan med att stressa runt, slänga i sig slarvlunch, hälla i sig kaffe och nästan struntar i att sova. Jag förstår nu varför man som brud får lära sig att använda consealer. Ringarna under ögonen blir mörkare för var dag. Men vi jobbar hårt idag och imorgon för att komma i säng tidigt imorgon. Så här trött som jag är nu vill jag _inte_ vara på lördag.

  • Carma07

    Och lustig måste jag säga att igår när jag snurrade runt med en massa ärenden sprang jag ju på Tezz och idag när jag snurrade runt på stan så sprang jag på Addiz. Och det bara några minuter efter jag hade fått ett sms.

    Hmm, försvann ni nu när jag tog kaffepaus?

    Tältet är uppe och bord och stolar är snart här. Gardinerna som jag klippte isär till bordsdukar har jag snabbt och enkelt pressat in kanten på och sömmen syns knappt på andra sidan så det räcker så. Skönt att det gick så lätt. Jag börjar äntligen få en bild så jag kan åka och inhandla det sista imorgon för dekoration.

  • Carma07

    Tezz: Ja, det börjar bli riktigt roligt nu ju. Så dags. Men det jag oroar mig mest för är faktiskt inte regnet utan kylan. Det är inte speciellt varmt ute på kvällen. Var ute i tältet nu vi niotiden för att känna efter. Sedan kommer ju tältet att värmas upp av folket och ljusen, men vi får nog titta på någon värmare iaf. Vi har hela tiden hoppats och litat på att sommaren skulle komma igång.

  • Carma07

    Tezz: Det är dit jag vill komma. Just nu ligger allt fokus på att fixa och dona allt det sista att man nästan glömmer av vad som ska hända på lördag. Och vi måste ju öva på löftena också.

    Vi har varit och hämtat kläderna och klänningen blev jättebra när han hade sytt klart den. Nu börjar verkligjeten krypa på en lite ändå. Kläderna är här, de första gästerna börjar komma. Det ska bli så kul på lördag!!

  • Carma07

    Tezz: Ah, spriten glömde jag. Tur att vi köpte så mycket vin då.

    Nickes: Då borde Mio i Bäckebol också ha. Men jag tror att det fanns i affären utanför Nides och att hon kunde köpa med sig en?

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4