• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Tack fredag. Tummarna behövs verkligen eftersom vi ska ha festen ute i vår trädgård. Så för vår del räcker det inte med uppehåll vid vigseln, vi skulle behöva det hela dagen för att slippa det blöta gräset. Det är väl det som skulle ställa till det mest känner jag.

    Glömde ju berätta den roliga nyheten. Eftersom vi fick dubbelt så mycket skattepengar än vad vi räknat med så tar vi dem pengarna och gör en miniminibröllopsresa. Vi har nästa vecka bokat in ett dygn på Varbergs spahotell och även bokat in varsin behandling. Vi längtar jättemycket dit just nu.

  • Carma07

    bauti: lykke och Addiz kommer och hjälper till.

    lykke: Känner du dig stressad över det så fick jag ett mail från Nides att hon kan isf. Säg till om du tycker att det blir för mycket.

    Ska skriva ihop en liten lista till er. Skulle även behöva att någon tog emot cateringen här halvfem. Sedan kan det bara stå här medans vi är i kyrkan. Allt kommer att vara klart att bara ställa fram. Och vi kommer ju att mingla lite först.

  • Carma07

    Var det idag som MissP skulle vara tillbaka?

  • Carma07

    bauti: Ibland känner jag mig nervös nar jag tar mig tid att tänka på det. Just nu är tankarna upptagna med allt det sista att få ihop, vilket tar all tankeverksamhet just nu. Men jag vill vara klar till fredag kväll så jag kan ägna den tiden till mig själv och mentalt förbereda mig till lördagen så jag inte känner mig överrumplad eller som att hela dagen bara trillar på mig.

  • Carma07

    MissP: Välkommen hem. Härligt med bröllopsresa. Kul att ni kom iväg på den. Jag börjar nu bli stressad och nervös. Jag mailar dig ang bord och stolar.

  • Carma07

    Puman: Vigseln är kl 1700 i Gråbo.

  • Carma07

    Godkväll i tråden. Nu har vi varit en sväng på Ikea och fyllt på med de glas som saknades. Eller de flesta iaf, alla fanns inte inne. Nu blir det till att snabbt fixa till det sista i vår del av festhäftet. De ska nämligen snart skrivas ut.

  • Carma07

    Sitter på jobbet nu för att få ordning på festhäftet. Har knåpat med min del och lagt till lite roliga grejer och haft vår värdinna vid en anna dator som har sammanställt häftet klart med sina grejer. Är jättenyfiken hur det blir. Vi får inte se det förrän på lördag.

  • Carma07

    Godmorgon. Eller jag säger nog som Tezz; bara morgon. J***a pisseväder. Men bättre att det regnar idag så det får regna klart. Vi är ju ett besvärligt brudpar och behöver torrt väder fler dagar än lördagen. Imorgon är tanken att vi ska klippa och kratta gräset och det blir lite tungt när det är blött och på fredag kommer tältet redan stå uppe och det kommer att bli en hel del pysslande. Varför skulle just denna sommar bli så dålig?

    bauti: Jag som trodde att det tog sån tid för oss bara för att det strulade så, men det tog sina goda fem timmar även igår.

  • Carma07

    Vi har ingen vigselannons utan nöjer oss med den efteråt. Det är väl mer om man har många bekanta som inte kommer på festen eller om man kanske har öppet hus på festen efter middagen.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4