• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Regnar? Då kommer det väl snart hit också. Bäst att plocka in filten.

    Sitter och kollar runt lite på spa. Vi funderar på att åka iväg tordag-fredag efter bröllopet istället för morgongåva. Känns som vi behöver det mer än ett snyggt halsband eller nått. Har ni några tips?

    Nickes: Tror inte jag hinner hem till dig idag. Har fått upp ångan här nu och vill gärna färdigställa så mycket som möjligt i form av festhäfte, scheman och vigselhäfte. Det är ju bra om vi har enats om psalmer och marscher till imorgon då vi ska träffa prästen.

    Addiz: Ni behöver inte tänka på mig i eftermiddag. Skulle jag ångra mig och åka iaf så får jag ta bilen då.

  • Carma07

    Tezz: Vi är 50 gäster plus bauti och vilka fler som hjälper till i köket. Till det beställde vi 55 bitar mest för att det passade bra ihop med de formar hon hade så att det blir 3 st tårtor. Eftersom vi inte har någon efterrätt så kan väl några stycken få ta om. Dessutom går tårtorna att frysa efteråt så då kan vi väl fira varje månad tills den är slut.

  • Carma07

    Jädissen: Kul att höra från dig och ett grattis i långt efterskott. Och grattis till bullen. Hoppas allt går bra.

    Tezz: Ingen aning om man kan frysa moussetårtor, men är tveksam till det. Hör med dem som ni beställer tårtan ifrån.

  • Carma07

    Hur lång tid tar det att torka rosblad? Det borde väl inte ta så lång tid? Vad tror ni?

  • Carma07

    Puman: Vad bra. Då hinner jag ju. Funderar på att sticka iväg ikväll och köpa några stycken. Undrar hur många rosor man behöver? Hmmm

    Ni som har hyrt bil till bröllopsdagen, vart har ni gjort det? Vad finns det för firmor? Eller vad ska jag söka på egentligen? *letar*

  • Carma07

    Puman: Vart ligger det? Det låter som ett bra pris.

    Tezz: Tack för länken. Vi hade planerat att låna en bil, men vi måste hämta den nere i Båstad. Och om vi inte kan ta med den hem på måndag på hemväg från Tyskland så känns det både stressigt och dyrt att flänga fram och tillbaka två gånger. Då kanske det inte kostar så himla mycket mer att hyra en. I värsta fall så tar vi vår egen bil. Vi är inte så himla noga med det.

  • Carma07

    Puman: Det är inte långt ju. Kan lika väl åka dit istället för blomsterlandet. Tack för tipset. Jag hinner tyvärr inte komma ikväll. Jag har fått upp ångan så himla bra nu. Men jag kommer att sakna er.

  • Carma07

    Vet inte hur jag ska lägga upp schemat för bröllopsdagen på ett bra sätt. Hur har ni andra gjort? Har ni bara skrivit rätt upp och ner eller har ni fixat i excell lite mer överskådligt? Det är det senaste jag har börjat med.

  • Carma07

    Puman: Finns det bara en Ica i Sävedalen? Ligger den på samma sida som Truimfglass?

  • Carma07

    Ha det nu roligt ikväll.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4