• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Puman: Kommer du ihåg vad den heter eller vilken gata som den ligger på? Vill nämligen försöka leta upp telefonnumret.

  • Carma07

    Puman: Fortsätt gärna att tänka så ska jag se om jag har kvar reklambladet hemma.

  • Carma07

    Puman: Har för mig butiken hette "I Do" eller något. Men hittar ingenting på det.

  • Carma07

    Tezz: *kramar hårt* Tack så mycket!! Precis den jag letade efter. Nu kan jag ringa och fråga om bubblor.

    Linum: Finns det någon bild på ringen? *nyfiken*

  • Carma07

    Det finns bubblor inne i form av champagneglas. Men det funkar väl lika bra det. Då behöver jag iaf inte gå som på nålar för att de kanske inte hinner komma fram i tid. Vilken lättnad. *phu*

  • Carma07

    Linum: Då får vi väl hålla oss till tåls ända till oktober.

  • Carma07

    God förmiddag

    Fick jobbat klart det mesta igår och är ledig nu några dagar. Skulle ha gått upp tidigt och satt igång med allt möjligt, men kunde bara inte vakna. Och nu sitter jag här utan kaffe.

    Nu får ni ju inte sticka iväg till bröllopsbutiken och köpa upp bubblorna för mig. Har ju ingen aning om hur många de har inne.

    Igår kom våra skattepengar. Vi måste har räknat lite fel för vi fick tillbaka dubbelt så mycket som vi trodde. Det kändes väldigt skönt eftersom det är ekonomin som har varit ett stort orosmoment och hållt oss tillbaka i planeringen. Tänk om jag hade vetat detta innan, då hade jag ju kunnat köpa en fin klänning. Men nu får vi förhlppningsvis lite pengar över som vi kan lägga på huset istället. Åhh, vad jag längtar till det.

  • Carma07

    lykke: Vilket roligt välkomsttal. Det tyckte jag om.

    Jag hoppas att jag hinner komma ikväll. Ska iväg in till stan på en shoppingrunda. Jag kommer att åka buss in. Är det någon som har en plats över isf i sin bil. Om jag planerar så jag är i bröllopsbutiken det sista, finns det då plats med Addiz och Nides? Det är väl ändå på vägen?

  • Carma07

    Puman: Tack för ditt erbjudande, men jag tror att jag hoppar glassen. Vill fortfarande hålla mig flexibel om jag känner att jag inte hinner bort trots allt och dels så mår min mage inte jättebra och den svullnar gärna mer av glass.

  • Carma07

    lykke: Kommer du med på bautis bröllop? Jag funderade på att kolla på pärlorna. Ikväll funkar ju inte och på fredag är du ju troligtvis inte hemma.

    Jag hade också mardrömmar om min möhippa innan. Jag drömde bla att en av kompisarna sprutade ner mig med vatten från en vattenslang så jag blev helt dyngsur. De andra tyckte det var jättekul, men jag blev ledsen och då tyckte de att jag var tråkig. Så det var lite extra kul när just denna kompis har med sig en vattenpistol och frågar (på skoj) om hon ska spruta vatten på mig medan jag sitter med ögonbindel på.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4