• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Godmorgon.

    Nu börjar nog bröllopsnerverna knyta sig på mig. Har gått och lagt mig sent (för sent) några kvällar och hade verkligen sömnbrist. Var så trött igår att jag nästan somnade gåendes och ståendes på jobbet. Kom i säng iaf 23:00 igår (alldeles försent) och tror ni jag kan somna. Jag hade hjärtklappning och visste inte hur jag skulle få stopp på det. Tankarna fastnade på att jag för tillfället inte har en hum om hur jag ska duka och dekorera borden, att vi inte har åkt till Tyskland ännu, har inte skrivit ihop vår del av festhäftet ännu, har inte gjort det eller det... Jag fick kämpa länge innan jag fick stopp på alla tankar. Försökte koncentrera mig på att om inte prästen svimmar eller jag svimmar, eller att jag får blackout och glömmer vad jag heter eller svarar nej av ren nervositet så är det inte mycket som egentligen kan gå galet. Då spelar det ingen roll om jag har glömt blommor och ljus till borden. Men det skulle ju vart trevligt. Visste inte att det var så här ångestfyllt att gifta sig. Med den värken jag får av det här kommer jag ALDRIG mer att gifta mig.

  • Carma07

    Tezz: Försökte svara dig på mailen, men den ville inte. Kan kanske ha varit att det krockade med Addiz mail. Hur som helst, tack för tipset ang MUS. Ska kolla om jag har något sådant kort. Jag ska iväg till samma som vi var på i vintras. Kändes mest naturligt att ringa dit igen. Ska bli spännande och kul.

    lykke: Kikade på er gästpresentation. Tycker det var himla kul att ni hade med deras låtval i den.

  • Carma07

    Tezz: Skicka en påminnelse till mig ikväll när du går hem. Har en hel del länkar hemma i min dator. Ska ju skriva ihop fotolista till mina fotografer. Ännu en grej jag inte har gjort. *suck*

  • Carma07

    Linum: Står det så efter du loggat in på ditt googlekonto?

  • Carma07

    Var ju bara tvungen att testa att skriva ett nytt inlägg i vår grupp.

    Tezz: Jag ser din presentation och det som du har skrivit.

    bauti har lagt upp en bild nu också såg jag.

  • Carma07

    Linum: Antal mail beror på din inställning. Man kan ta bort det eller välja hur ofta man vill få dem.

    Hur var det nu med sidenband till buketten. Visst tipsade någon mig om ett bra ställe att leta på. Uhää, har glömt. Det kanske var matton eller arkivet eller nå´tt. Kan det stämma?

  • Carma07

    Jag kan se Linums bild. Var precis inne och ändrade att jag inte ville ha några mail alls utan ville läsa inläggen i googlegruppen.

  • Carma07

    Nu ska jag snart ge mig iväg ner till stora staden. Om någon springer på stan och är fikasugen runt lunchtid så får ni gärna sms:a och kolla om jag är i närheten. Alltid kul med sällskap när man slänger i sig något ätbart.

  • Carma07

    Familjeliv funkar som BT fast är ju lite mer avancerat att man får ett eget krypin, gästbok och egen box och sådant. Isf kan man starta en tråd under medlemsgrupper och övrigt om man inte vill hänga bland bebissnackarna. Har sett en tråd där som hette något liknande som "Vi som fortsätter från BT".

  • Carma07

    Om vi väljer familjeliv tycker jag att det är viktigt att vi väljer ett "ställe" där vi kan separera oss lite från bebissnackarna så alla känner sig bekväma med det. För min del spelar det ingen roll vart vi är. Tycker att familjeliv blir mer färglatt som sagt, men att googlegruppen kan vi samla mer för bara oss. Och dessutom är det ingen annan som kan komma in och läsa det vi skriver. Det handlar oftast bara om en vanesak. Jag tyckte BT var konstigt i början när man var van vid familjeliv.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4