• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Godmorgon tjejer.

    Jag har haft en superduper mysig och rolig möhippa. Jag ska skriva ihop en berättelse som ni får läsa sedan. Men jag känner lite som bauti; nu gick luften ur mig och jag känner mig skrämmande lugn. Nästan som att nu är vi i mål och jag skiter i resten. Men man får ta sig i kragen nu för jag antar att gästerna vill ha lite mat iaf.

    Addiz: Så mardrömmarna börjar krypa på dig också. Vilken lustig dröm. Det är så skönt när man vaknar och inser att man fortfarande har möjlighet att ordna allt det där som var missat och glömt i drömmen.

    Tezz: Hoppas du mår bättre idag. Jag vet din känsla. Jag tycker att det ska bli riktigt roligt att gifta sig, men jag måste erkänna att jag längtar tills det är över också.

  • Carma07

    lykke: Har än så länge inga planer på staffliet, men jag hör av mig om pärlor och ev vita skålar.

    Idag ska jag iväg till frissan för en provuppsättning. Det ska bli spännande. Fast jag tycker att hon klippte lite för mycket när jag var hos andra frissan i fredags. Jag älskar normalt att de klipper ordentligt, men nu vill man ha så mycket som möjligt att fylla ut med.

  • Carma07

    Det är lite stressigt på jobbet och det är knappt vi får vara lediga till bröllopet känns det som. Så det finns inte mycket utrymme för bt-chatt. Berättelsen kommer senast ikväll.

    Tezz: Hur var det på sminkkursen? Och gå genast hem!!!!!

  • Carma07

    Herregud vad ni har babblat idag. Skulle bara kika in lite snabbt och det tog tid att läsa ikapp.

    Tezz: Jag tänkte också på att hon sa aabsoluuut hela tiden. Funderade på om jag skulle räkna, men då skulle jag _absolut_ inte sluta tänka på det. Det är klart att vi måste gå en himla massa sedan när vi nu har fint smink.

    Har tänkt att försöka hem till Nickes på torsdag. Tror det kan vara bra för nerverna att träffa er en stund.

    Idag har vi bokat catering iaf. Det känns himla skönt. Det blir italiensk buffé med lite allt möjligt.

    Ska iväg till frissan för en provuppsättning så jag är hemma för att sätta i linserna och sminka mig för att träna och för att se hur det ser ut i deras spegel. Vi har så himla dåligt ljus hemma i vårt badrum.

  • Carma07

    Det är klart att vi måste gå _ut_ en himla massa sedan, ska det ju stå. Gå en massa hoppas jag att vi kan även utan smink.

  • Carma07

    Puman: Välkommen tillbaka som fru. Låter som ni hade en bra dag. Kanske lite bilder tills vi träffas?

  • Carma07

    Tezz: Ja, jag köpte en massa smink så nu håller jag på att träna.

    Nu måste jag kila till frissan.

  • Carma07

    Halloj

    Det gick snabbt hos frissan. Jag berättade lite vad jag hade tänkt och han sa vad han tyckte. Han visade lite granna med att hålla upp håret med fingrarna. Jag sa att jag funderat på ett diadem om jag bara kunde hitta något. Då plockade han fram ett som de hade som jag tyckte var fint. 59:- tyckte jag också var bra. Han la undan det åt mig så bestämmer vi nästa lördag hur vi gör med det. Men nu behöver jag inte springa benen av mig iaf.

  • Carma07

    Min möhippeberättelse ligger i vår googlegrupp.

  • Carma07

    Addiz: Bazzilpapper kommer bara i 12x12 (ca 30 x 30 cm) men du kan ju klippa ner dem till A4. Har inte snurrat runt på scrapping butikerna ett tag nu, men bazzilpappren brukar ligga runt 5-6 kr. Har fått höra från min pysselkompis att de flesta börjar höja dem till 6kr nu.

    Idag blir det tyvärr inte mycket tid för bt för mig. Men jag hoppas jag hinner kika in här ändå under dagen.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4