• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Kikar in en liten snabbis medans jag är hemma. Ska vidare till Kungälv idag för att prova klänningen för "omsyning" Typiskt första dagen på mensen och svullen mage. Men hellre så än tvärtom.

    Nu blir jag fundersam ang tårta. Ska man beställa mindre bitar tårta än vad man är personer? Trodde man behövde beställa några extra.

    Fredag: Vilka fina bilder det var på er. Och vilket toppenväder ni verkade ha.

  • Carma07

    lykke: Så om vi planerar att ha tårta som dessert, behöver jag beställa fler bitar då eller räcker det med samma antal personer som man är?

  • Carma07

    Tackar, då ska jag ringa och prata med henne som Nickes tipsade mig om ang tårta.

  • Carma07

    Hur lång tid tar det att köra till Kunälv? Kommer inte riktigt ihåg.

  • Carma07

    Godmorgon

    Igår var jag iväg och provade klänningen för att sy om. Det blir bra, men under tiden kände jag mig så ledsen eftersom jag egentligen inte tycker om klänningen. Och ja, jag vet att det kommer att ordna sig. Och ja, jag vet att den kommer att bli jättefin när allt kommer till och faller på plats. Men det hjälper ju inte min känsla nu. Sambon märkte att jag var lite nere så jag förklarade varför jag kände mig lite ledsen. Då blev han sur och tyckte jag var helt neggo och då blev jag ännu mer ledsen.

    Inatt tog dessutom verkan från möhippan slut. Det skrämmande lugnet jag har haft är nu puts väck. Jag vaknade flera gånger inatt att jag låg och hyperventilerade. En av gångerna vaknade jag av att sambon la en lugnande hand på mig. Jaa, jag vet att det kommer att ordna sig.

    En annan skum känsla jag har nu är att det fortfarande är en del saker kvar att göra och en del saker jag fortfarande inte vet hur jag ska göra och att det ändå måste göras nu och om två veckor är allt fixat

  • Carma07

    Jaha, så blev jag "störd" mitt i allt mitt klagande också och fick trycka iväg det förra utan att vara klar.

    Det gör inte saken bättre att vi har några saker på jobbet som bara _måste_ bli klart. Så idag blir den en lååånng dag här så hinner vi förhoppningsvis klart. Men jag kommer nog att bli tvungen att hålla mig härifrån. (Försöka iaf. )

    Slut nu på mitt gnällande. Mina planer är att försöka hinna hem till Nickes imorgon. Ses väl en stund till lunch om inte annat.

  • Carma07

    Tack Tezz! *kramar tillbaka* Ja, man är nog ganska känslig nu. Ungefär som jag hade planerat en lugn fredagkväll och allt blev helt förstört bara för att sambon kom hem från segelsemester och jag blev tvungen att spendera två timmar på att hämta honom. Jag var egentligen glad, men mest förbannad när jag åkte iväg. Stackarn, han tyckte det inte var så roligt att komma hem.

  • Carma07

    Tezz: Det kanske är det jag behöver.

  • Carma07

    Godkväll i stugan

    lykke: Vilken tråkig vän du har just nu. Men tror du att det kanske kan ha något med din möhippa att göra? Att hennes uppgift är att få dig att gå med på det hon vill boka in dig på? Förstår din känsla av att känna sig ledsen. *kramar om massor*

  • Carma07

    Är det förresten någon som kommer ihåg vad den där bröllopsbutiken heter någonstans vid Stigbergstorget som jag berättade om? En ny butik som öppnade där i våras har jag för mig. För jag har ju glömt att beställa såpbubblor och funderar på ifall hon kan det hemma i sin butik. Så man säkert hinner få dem.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4