• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Åhhh, ja me!!!

  • Carma07

    Godmorgon

    Tyckte jag var uppe med tuppen. Igår kände jag mig hyfsat lugn, men nu börjar stressen trassla ihop nerverna igen.

    lykke: Jag förstår din känsla med klänningen. Tyvärr har jag upptäckt att man inte riktigt kan tala om det, för man ska bara tycka om sin klänning. Jag brukar koncentrera mig på att helheten blir bra och att det egentligen inte har någon större betydelse.

    Ang träff i höst så har ni väl bokat in runt den 26 oktober (lördag jag kommer inte ihåg exakt datum) då vi pratade om att gå till HRC. Då var det ett år sedan vi träffades där. Skulle vara kul att träffas där ett år senare och alla (-Addiz) är fruar.

  • Carma07

    Vad mysigt ni såg ut att ha. Vad ledsen jag är att jag inte kunde vara med. Och dessutom missade jag ju Boman.

    Det börjar kännas lite jobbigt att en del av gästerna kommer ner redan i mitten av nästa vecka. De förstår ju att vi inte har tid med dem, men det kommer ändå att försvinna lite tid där. Sen vet jag hur kommenterarna kommer att bli. "Men strunta i det, det behöver inte vara så märkvärdigt." Och då gör man det inte alls märkvärdigt. Fick den kommentaren återigen på telefon igår och kunde inte låta bli att vara lite tyken. När hon sa så, svarade jag att "nä, det behöver det inte, men det kanske är lite trevligt om det finns mat till er och tallrikar att äta på iaf." Det kunde hon ju hålla med om. Jag blir så trött och irriterad.

  • Carma07

    lykke: Det funkar lika bra att vara någon annanstans. Det är dagen som jag tycker är kul.

  • Carma07

    Vilka ska gå på bautis vigsel imorgon?

  • Carma07

    Jag får nog göra testet ändå.

  • Carma07

    Puman: Du får gå tillbaka några sidor. Länken till testet ligger i tråden.

    Tezz: Det är precis så. Jag har inte tagit någon hänsyn till hur gästerna vill att vårat bröllop ska vara, har bara tänkt på oss. Gästerna får ta det som det är. Skönt att jag snart ska iväg på en fullspäckad stressig dag så jag kan släppa det hela. Just nu har jag skällt ut svärmor massor av gånger i mina tankar på just detta ämne. Men bättre där än i verkligheten för det vill jag inte. Men jag känner att jag blir förbannad på ev ingenting. Det är mitt bröllop och vill jag ha blommor och ljus på borden så vill jag ha det. Så det så!!

  • Carma07

    Tycker att vi lämnar gubbarna hemma den 27:e. Det är "vår" dag. Tycker Nides har ett bra förslag med att göra en heldag om vi kan få ihop det. Ungefär som vår egen hippa tillsammans allihopa.

    Nu ska jag snart ge mig iväg hela dagen. Om någon är på stan och sugen på fika, så skicka gärna ett sms och kolla vart jag befinner mig. Kommer att behvöva lite näring under dagen. Jag ska börja dagen med en ansiktsbehandling iaf. Skönt.

    Tezz: Håller tummarna för att ni båda blir hippade imorgon. Förstår din känsla. Om den nu blir av så får du ha så himla roligt. Den är bra för nerverna.

    lykke: Det var väl ikväll som din blir? Ha en superkväll och berätta för oss imorgon när vi träffas.

    Alla ni andra får ha en bra helg och ev ses vi imorgon.

  • Carma07

    Godkväll i stugan. Idag har jag hunnit med en del iaf. Började dagen med en liten ansiktsbehandling. Jätteskönt och kul. Hon jag var hos gifter sig nämligen samma dag som oss, så det blev en del bröllopssnack. Sen blev det en tripp ner till stan. Jag lyckades faktiskt att köra alldeles själv till bröllopsbutiken. De var på inköpsmässa idag så jag fick vänta där 20 minuter innan de öppnade, men det var ok. De sa att de kommer få in en massa mer saker nästa vecka, bla lite andra såpbubblor. Så jag håller mig till tåls några dagar till och åker dit igen nästa vecka.

    Runt på stan och inhandlade en massa olika saker. Men vad svårt det var att få tag på tårtbestick. Fick inte löst allt på listan, men iaf lite granna. Några saker mindre att göra.

    Väl tillbaka åkte vi till kyrkan och träffade prästen och gick igenom vigseln. Vi fick gå tillsammans fram och då först började det sjunka in vad som kommer att hända. Jag har försökt att tänka på det och föreställa mig för att inte känna mig överrumplad. Måste erkänna att jag faktiskt börjar känna mig väldigt nervös nu. Men som jag sa till prästen, vi tar oss igenom det på ett eller annat sätt. Det är ju prästens jobb att hjälpa oss igenom det. Men nu börjar det kännas väldigt spännande.

    Sedan åkte vi direkt hem till min kompis(som för övrigt ska spela på vigseln) och hämtade tallrikar som vi lånar. Blev sittande där några timmar och bara snackade. De är underbara människor som bara fyller mig med positiv energi, så nu börjar jag återigen känna stor glädje över bröllopet.

  • Carma07

    Nibla: Kul att höra från dig och att ni har haft en bra semester. Nu är det väl inte lång tid kvar tills ni flyttar in i huset.

    lykke: Tänker på dig och hoppas att din kväll är superbra och fyller dig med en massa ny energi till sluttampen.

    Tezz: Håller tummarna hårt för att din hippa blir imorgon. Annars missar du ju inte bara bautis bröllop utan även mitt. Och framför allt för att få det ur världen och en dag att bara njuta och fyllas med ny energi. Det var iaf vad jag gjorde.

    Och ni andra, vi träffs imorgon. Naturligtvis har jag kort från oss.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4