• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Kan vi inte ge googlegruppen en chans. Det kanske blir annorlunda när vi lär oss den. Jag tycker att den verkar helt ok. Vissa av oss kommer säkert att springa på varandra ändå på familjeliv.

  • Carma07

    Eller så stannar vi kvar här. Har sett en del trådar där fruarna fortsätter tillsammans. Vi får döpa om vår tråd till "fikasugna fruar"

  • Carma07

    Kan vi inte kolla googlegruppen tillsammans nästa gång vi träffas hos Nickes.

  • Carma07

    Linum: Det finns trådar för husdjur också.

    Nää, nu måste jag åka iväg. Värst vad ni håller mig kvar här.

  • Carma07

    Godkväll mina vänner. Tillbaka från en shoppingtur och en sminkkurs. Fattig men snygg. Jättenöjd med kursen. Hon plockade fram och sminkade mig precis som jag ville. Inhandlade såklart litegranna så jag kan bli snygg igen. Var även och köpte en bh utan axelband och en parfym. Det fick bli samba som jag hade för en himla massa år sedan. Den var inte så dyr På Åhléns hittade jag mina smycken. Köpte ett "snö"halsband med ett armband till. Superfina!!! Köpte ett likadant set i en annan färg som jag tänkte ge till min kusin som present för att hon fotar oss.

    När jag kom hem var jag ju tvungen att se hur allt ev kommer att bli. Så på med bh, skor och smycken. Sminkad och snygg är jag ju redan. Håret uppsatt i någon slarvig knut som får duga som frisyr. Sedan har jag virat ett vitt lakan runt mig på ett liknande sätt som min klänning och fäst med gummiband. Jag är urtjusig. Förstår inte varför jag har jagat en klänning när det var så snyggt med ett lakan. Men vad mycket gladare och piggare man blir på en gång man har sminkat sig. Nu är jag full av energi och tänker passa på att bröllopsplanera så mycket som möjligt innan paniken och ångesten faller på igen.

  • Carma07

    Vad kul att bauti blivit kidnappad. Hon var lite orolig häromdagen.

    lykke: Jag måste säga att jag är så tacksam att ha fått veta i förväg vilken dag som min möhippa är. Det tar inte bort spänningen och överraskningar för det eftersom jag inte har en aning om vad som händer. Jag har ju kunnat planera utifrån det och nu när det blir så tätt in på bröllopet kan möhippan lätt bli en stress istället när så mycket annat måste göras.

    Ang gästbok så verkar det inte som att vi behöver tänka på det. Och blir det ingen så får vi bli utan. För som någon sa tidigare, hur ofta kommer man att läsa den? Och jag vet själv när jag ska skriva i gästböcker så får jag total stopp i hjärnan och det slutar med att man skriver lycka till och skriver under med sitt namn. Så har man otur så blir gästboken bara en bok med gästautografer.

  • Carma07

    Nu när jag ändå är så himla snygg så ska jag passa på att leta upp bilder på frisyrer och kanske testa lite så jag ser vad som passar. Har dock inte hittat ett diadem som jag tycker om ännu. Men jag ska till Alingsås imorgon och då kan jag passa på att kolla i brudbutiken där.

    Dessutom ska jag till frissan imorgon för klipp&sling. Ännu fattigare men gööörsnygg.

    Addiz: Man måste ha psalmer i kyrkan, men du får ju välja dem själv. Med prästens godkännande förståss. På vår präst lät det som om man inte kunde välja sommarpsalmer i augusti. Då var sommartiden förbi sa ha. Jaja, vi får väl se när vi träffar honom sedan.

    Säkert en himla massa mer som jag precis glömde bort. Men det kommer väl snart.

  • Carma07

    Godmorgon

    Tror inte att det var att vara själv hemma som gjorde verkan. Jag känner att jag har suttit still väldigt mycket. Och shoppingturen igår blev rena motionspasset. Det fick igång min cirkulation som så väl behövdes. Men tankarna snurrar fortfarande när man ska gå och lägga sig fastän man tycker att man lämnar allt på listan. Ska bli skönt att kunna sova ordentligt efter bröllopet.

    Tror inte jag ska ge mig på att göra ett eget diadem nu. Har nämligen ingen aning om hur man gör så det kommer bara att bli stressigt. Hittar jag inget får det bli utan. Men jag måste erkänna att man blev riktigt sugen på att testa göra smycket efter att ha varit på pärlehuset.

    Tezz: Attans att inte din möhippa blir nu till helgen. Det innebär ju att du missar antingen bautis eller mitt bröllop. Hoppas du får det riktigt roligt och trevligt iaf när den nu blir av.

  • Carma07

    Imorse öppnade jag mitt möhippekuvert. Lite instruktioner som jag misstänkte. Det stod så här;

    Packa en väska med följande saker
    -pass
    -baddräkt/bikini
    -simglasögon/cyklop (om ni har)
    -handduk
    -neccesär
    -pyjamas (gärna respektabel)
    -lagom fint ombyte (gärna kjol/klänning)
    -lite tjockare tröja
    -slev
    -slickepott

    Väskan skall vara packad och du klar kl 8:30 på lördag.

    Det låter som att det kommer att bli en heldag.

  • Carma07

    Nides: Kul att du är här. Har funderat över hur du har det. Misstänkte att du fortfarande är på semester?

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4